A Space Force a Speciális Operációs egységek parancsnokát az Űr-haderőhöz helyezte, és vele az antigravitációs űrhajóikat is.

onlinetaltos_blog_hu_urhadero.jpg

Írta Dr. Mivhael Salla, kézbesítette 2020 Február 3.-án. A United States Space Force előléptette a légierő parancsnokát és áthelyezte a 1. Special Operations Winga Légierő 1. Különleges Műveleti Szárnyának parancsnokságából, ahonnan rejtett műveleteket indított a világ minden tájára és az űrbe. Ez megtisztítja az utat azoknak az antigravitációs járműveknek, amelyeket titokban telepítettek a kiválasztott légierő-bázisokra, hogy átengedjék az Űr-haderőnek, és sok „Légi Kommandót” átneveznek „Űr kommandó” -ra.

Michael Conley ezredest, aki a Légierő első speciális műveleti szárnyát vezette tábornokként, új kinevezésekor dandártábornoki rangot kapott, mellyel a második helyet foglalta el az Űrműveleti Parancsnokság vezetésében, amely jelenleg az újonnan létrehozott Űr-haderő nagy részét teszi ki, közel 16 000 tagú személyzettel.

gen-michael-conley.jpg

A személyzet öt légierő bázisra oszlik - Vandenberg, Peterson, Patrick, Schriever és Buckley -, melyeket az Űr-haderő vetetője, Jay Raymond tábornok szerint hamarosan űrbázisoknak neveznek át.

A légierők különleges hadműveleti parancsnokságán (AFSOC) folytatott korábbi megbízatása alatt, a légierő nyolc speciális műveleteinek egyik szárnyának a vezetőjeként, Conley irányította az „Air Commandos” néven ismert titkos egységet, amelyet az AFSOC weboldala a következőképpen ír le:

"Mi vagyunk az Amerikai Légkommandósok!

Légi kommandósok vagyunk, csendes szakemberek, pilóták akik elhivatottak mesterségükben. Mint az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnokságának légkomponense, képesek vagyunk és készen állunk a különleges műveletek végrehajtására bárhol, bármikor. Fegyelmezett szakemberek vagyunk akik bármikor különleges műveleteket tudnak vezetni. Innovatív és alkalmazkodó, szigorú és reális képzésünk segít a bizonytalanság kezelésében és a kockázat csökkentésében. A többiekénél intelligensebb és nehezebb edzéssel meghatározzuk korlátainkat, és megtanuljuk, mikor és hol kell azokat átlépni. Elválaszthatatlanságunk hitelességét a szokványos kapcsolatok révén építjük fel, melyek fenntartanak minket a küzdelemben. Hisszük, hogy egy ember is változást hoz. És amint azt az Air Commando örökségünk megköveteli, továbbra is kötődünk kultúránkhoz, ez kötelez minket elvégezni a missziót, vagy olyan utat találni, ahol nem léteznek missziók."

Conley vezette az első különleges műveleti szárnyat, 2018-tól 2020-ig a floridai Hurlburt Field-en. Vezetése idején számos háromszög és téglalap alakú antigravitációs járművet fényképeztek a MacDill légierő támaszpontja közelében, a Pentagon Különleges Műveleti Parancsnokságának otthona közelében.

A JP-álnevet használó, jelenleg az amerikai hadseregben szolgálatot tevő fotós szerint ezeknek a járműveknek a fedélzetén szállították őket, amelyeket többször fényképezett a titkos légierő személyzetének aktív ösztönzése végett.

JP találkozott egy téglalap alakú antigravitációs járművön dolgozó személyzettel, akik a Légierő Különleges Műveleteinek a címerét viselték. Ugyanezeket a címereket viseli a különleges műveleti szárny, amelyet Conley vezetett a Hurlburt Fieldnél, amely szorosan együttműködött a MacDill Különleges Műveleti Parancsnoksággal a rejtett műveletekben a világ több részén és az űrben is.

af-special-operations-patch.jpg

Ez különösmód felveti annak az esélyét, hogy Conley részt vett abban a döntésben, hogy engedélyezzék JP-nek a MacDill AFB közelében repülő, Légierő Kommandók által működtetett antigravitációs járművek fotózását.

Ha igen, akkor Conley aktívan részt vett a titkos USAF nyilvánosságra hozatali kezdeményezésében, amelynek célja az antigravitációs járművek arzenáljának a nyilvánosság számára történő bemutatása, amelyet részletesen ismertettem az USA Légierő Titkos Űrprogramja (2019) című könyvben.

Ez a lehetőség további jelentőséggel bír Conley kinevezésében és az Űr-haderőnél történt előléptetésében, és megerősíti azon állításokat, miszerint az Űr-haderőt azzal a szándékkal hozták létre, hogy felfedje a Légierő titkos űrprogramját (SSP).

Függetlenül attól, hogy Conley része volt-e a légierő kezdeményezésének, melynek célja a nyilvánosság akklimatizálása a titkos űrprogramra 2018-ban, az Űr-haderő Parancsnokság parancsnok-helyettesi új pozíciója azt jelenti, hogy ő felel a már említett titkos légierő repülési műveleteinek átadásáért az űr-haderő számára.

Most Conley tábornok felügyeli az „Air Commandos” átalakítását „Space Commandos” -ra, és a légierő „1. különleges műveleti szárnyában” használt rejtett űrhasznosítási eszközöket - amelyek közül néhányat 2017-2018-ban a MacDill AFB közelében fényképeztek.

Miközben az Űripar tovább fejlődik a személyzet és az erőforrások megszerzésével, várható, hogy a légierő SSP-jét támogató bürokratikus struktúrák egyre jobban átláthatóvá válnak, mivel azt átengedik az Űr-haderőnek.

Conley tábornok kinevezése és a „légi közlekedési parancsnokságok” átalakítása „űrkommandókra” csupán egy lépés az átmeneti folyamatban, amelynek végső célja az, hogy az évtizedes technológiákat, amelyeket az USA-SF SSP telepített, a közelmúltban létrehozott új Űr-haderő által nyilvánosságra hozzák. Ez a folyamat egyidejűleg ösztönözni fogja az amerikai közvéleményt a Űr-haderő által alkalmazott lenyűgöző technológiák megismerésére, és fellendíti az új katonai szolgálat iránti érdeklődést, miközben elhárítja azokat az aggasztó kérdéseket, amelyek miatt az ilyen technológiákat nem hozták nyilvánosságra már évtizedekkel korábban.

© Michael E. Salla, Ph.D.

Forrás: exopolitics.org

Fordította: onlinetaltos.blog.hu

 

chinacover-72dpi.jpg