Corey Feldman „ félelemben él” a hollywoodi pedofil gyűrűt leleplező dokumentumfilmjét követő két gyilkossági kísérlet után

939c1c30-4b06-11ea-b95d-517dd8108c42_800_420.jpeg

A Namrata Tripathi szerint Feldman azt mondta, hogy 24 órás védőőrizetre van szüksége, mivel a hollywoodi pedofil gyűrűt feltáró filmje hamarosan megjelenik. Corey Feldman színész azt állította, hogy 24 órás biztonsági szolgálatot kellett alkalmazásába fogadni új dokumentumfilmje miatt, amely egy állítólagos pedofil gyűrű expozíciója Hollywoodban.

Feldman  a „My Truth: The Rape of Two Coreys” című dokumentumfilmjében, amelyben részletezi azt az állítólagos visszaélést, amelyet ő és később barátja a színész Corey Haim, a kiemelkedő hollywoodi csillagok kezébe szenvedtek, amikor még gyerekek voltak. A Feldman által készített „My Truth: The Rape of Two Coreys” című dokumentumfilmben, részletezi azt az állítólagos nemi erőszak vádjában történt visszaélést, melyet elszenvedtek.

Feldman egy nemrégiben elhangzott élő Twitter videóban elmondta, hogy a hollywoodi hírességekkel szembemenő állításai arra kényszerítik őt, hogy félelemben éljen. A 48 éves színész azt mondta: „Vannak dolgok, melyeket biztosítási okokból meg kell tennie, amikor ilyesmi dolgokat tálal ki. Ez nagyon, nagyon veszélyes cucc és nagyon kockázatos téma. Tudod, hogy 24 órás fegyveres biztonsági szolgálattal kell rendelkezned, és nem tudod, mi fog történni. ”

„Természetesen félek, életemben két gyilkossági kísérlet is történt ellenem. Nyilvánvalóan több is előfordulhat, reméljük, hogy nem, de nem tudjuk, mi fog történni ” "nagyon-nagyon ijesztő" - jelentette be a Metro riporterének.

Feldman korábban megígérte, hogy nyilvánosságra hozza a Hollywooddal kapcsolatos pedofil hálóval kapcsolatos ismereteit , és részletezi a visszaélést, amelyet állítólag gyermekeként elszenvedett a szórakoztatóiparban. A színész azt állította, hogy ezen állításai után több gyilkossági kísérletet is túlélt.

3cebe3f5-68c3-4b51-8149-15e672c26d15.jpg

A kép Corey Feldman színész 2018. március 14-én tartott beszédéről készült, a gyermek áldozatokkal foglalkozó törvény támogatásáról a New York-i  Albany-ban, New York Állam Parlamentjében.

Feldmanet 2018-ban kórházba szállították, utána pedig azt állította, hogy három férfi támadta meg és az egyikük megszurkálta. A színész elmondta, hogy a testőrével utazott, amikor egy autó leszorította őket, és egy férfi kinyitotta az a kocsijuk ajtaját, és „valamivel megdöfte őt”.

„Ez a gonosz farkasfalka minden SM (szociális média) platformon egyre növekvő számban fenyeget ”, és biztos vagyok benne, hogy ez a számukra negatív tevékenységemnek az eredménye. Van okom azt hinni, hogy mind kapcsolatban állnak! ” mondta élőben a Twitter-en. "Ami sok az sok! Milyen betegek már ezek az emberek?

A "My Truth: The Rape of Two Coreys" című dokumentumfilmet március 9-én fogják kiadni, melyet provokatív expozíciónak neveznek, ahol a zenész és egyben tini bálvány felfedi az őt "lelkileg és érzelmileg leginkább megpróbáló" időszak részleteit, életének ezen szakaszát. Azonban lehetséges, hogy a várt dokumentumfilm megtekintésére a nézők csak egy esélyt kapnak.

Az előrejelzések szerint a dokumentumfilmnek csak egyszer lesz lehetősége megjelenni, és az érdeklődő nézőknek szerte a világon egyszerre kell megnézniük. A film este nyolc órakor fog kezdődni a nyugati parton, azaz 23 órakor a keleti parton. Feldman, családja, barátai és kollégái szintén megnézik az élő közvetítést abban az időben egy privát vetítésen.

Forrás: stillnessinthestorm.com

Fordította: onlinetaltos.blog.hu

Roppant fontosnak tartom, hogy összefogjunk, és aki csak tudja, töltse le az élőadást, hogy azt megőrizhessük a közvéleménynek. Reméljük nem lesz rá szükség mert a tömeges letartoztatások elkezdődnek addigra, és ez a film a felvilágosítás eszköze lesz, de mindenképp mennyünk biztosra. Ez nem egy álhír, hiszen rengeteg hírességtől hallhattunk erről az embertelen problémáról Hollywood szerte. Csak, hogy egyetlen példát említsek nézzük meg Macaulay Culkin esetét. Egy élő Francia rádióadásban leleplezte a hollywoodi, sátánista, pedofil gyűrűt. Megdöbbentő kijelentéseket tett, köztük gyerekbőrből készült cipőkről, áldozati rituálékról, és az ő személyét érintő szexuális bántalmazásról. Az az érdekes az eset kapcsán, hogy a rádióadást, az összes azt taglaló cikkel, minden webes felületről az adást követő egy órán belül eltávolították. Ha a chrome-al a google-on próbálok rákeresni a gyereksztár nevére és a pedofil szóra együttesen, csak a Michael Jackon kapcsán felmerülő vádakkal kapcsolatos cikkekbe botlok. Tor hálózaton pedig olyan cikkekbe, melyek azt taglalják, hogy ez egy álhír. A dolog már ott bukik, hogy felsorolják az oldalakat, melyek írtak erről. Egyik sem álhírportál, fősodrású médiahálózatok. És ha álhír, hogyan lehet, hogy mindegyikről törölték a tartalmat? Mióta törlik az álhíreket? Ha tudták, hogy álhír akkor már a közzététel idejében is tudták ezt. Miért törölték volna, ha álhírt akartak terjeszteni? Ha a neonnetle.com erről szóló cikkének a linkjére kattintunk, a következő szöveget olvashatjuk: Hoppá! Úgy tűnik, hogy a keresett oldalt eltávolították. Utána Soros bácsit láthatjuk, ahogy elszakít egy kábelt egy képen, mely alá a következő szöveg van írva: Kerülje el az internetes cenzúrát közvetlen feliratkozással. Úgy fest, hogy egy olyan oldal, mely igazi híreket közöl és nem elkötelezettje a vállalati média propaganda rendszerének, rendszeresen találkozik az internetes cenzúra jelenségével. Így értheted miért számít Feldman arra, hogy egy órán belül elfog tűnni a dokumentumfilmje az internetről. De nézd meg a saját szemeddel, hogy nem a levegőbe beszélek, itt hagyom a linkeket, az első a neonnetle.com-os, a második pedig egy a hír hiteltelenségét bizonyító cikk lesz, ahol láthatod a felsorolt weboldalakat melyek lehozták ezt az interjút. Keress rá az oldalakon a cikkre, egyiken sem fogod megtalálni.

https://neonnettle.com/features/1272-macaulay-culkin-satanic-hollywood-elites-murder-children-during-rituals

https://www.snopes.com/fact-check/macauley-culkin-satanic-hollywood/

És ami a leginkább szánalmas az alsó cikkben, az az, hogy azzal próbálják hitelesíteni az álláspontjukat, hogy Culkin még soha máshol nem tett ilyen nyilatkozatot. Kérdezem én, ha hamis a hír, miért nem állt ki a nyilvánosság elé, hogy megcáfolja? Hozzáteszem azóta sem! Egyetlen értelmes válasz csak az lehet, hogy nem hamis hírről beszélünk. Amikor Jacksont megvádolták pedofíliával, és Culkin molesztálásával, akkor ő kiált és elmondta, hogy hamisak a vádak. Persze azóta is sározzak szegény Jackót, mert egy interjújában kijelentette, hogy sötét erők irányítják a világot, vele együtt a zene és filmipart, hogy meghamisították a történelem könyveket stb.

Az utolsó videó többi részét a következő linken nézheted meg: YouTube

 Ez a cikk egy olyan témával foglalkozott amiről senki sem vesz szívesen tudomást, pedig nem söpörhetjük le az asztalról, itt az ideje, hogy mind kinyissuk a szemünket és foglalkozzunk vele.

hollywood.jpg