Az USA vállalat nem tudta teljesíteni a fizetési kötelezettségét határidőre, és azzal fenyeget, hogy megmérgezi a világ ivóvízkészleteit

Frissítve

onlinetaltos_blog_hu_benjamin_fulford_magyarul.jpg

Az MI6 és a CIA forrásai szerint az amerikai vállalati kormány nem tartotta be a február 16.-ai fizetési határidőt, és most azzal fenyeget, hogy megmérgezi a világ vízellátását. Így közvetítette a fenyegetést a CIA egyik vezető forrása: „Ne feledje, hogy a tiszta víz az élet. Ez értékesebb lesz, mint az arany. ” Lefordítva: "Adja át az aranyat, mert megmérgezzük a vizet."

Az Egyesült Államok csődjének eredményeként a "MOSSAD-IDOD" átvette az Egyesült Államok IT hírszerző operatívumát" - mondják az MI6 forrásai.

"Vagy más szóval ... a Rothschild Bankár Dinasztia, azaz a Federal Reserve visszahívta a kölcsönöket, és egyszerű fedezetként lefoglalta az egész országot" - mondják a források. A Pentagon forrásai ezt megerősítik, és azt állítják, hogy a Trump-USA vállalati kormányzat izraeli kiberbiztonsági felszereléssel ruházta fel a New Yorki központot.

https://www.blacklistednews.com/article/76263/nyc-taxpayers-spending-millions-on-cyber-center-with-controversial-ties-to-israeli.html

A Fehér Sárkány Társaság és szövetségesei reagálnak fenyegetéseikre, és fokozza a Kazár Sátánisták le-vadászatának és megölésének erőfeszítéseit mindaddig, amíg nem adják át őket, vagy meg nem halnak. Ne feledjük, hogy ezek az emberek évtizedek óta próbálják megölni a világ lakosságának 90% -át, és ebben továbbra is kudarcot vallnak.

Jó példa erre a Kína elleni biofegyver-támadás. Úgy tervezték, hogy erősen halálos legyen, és ha modelljeik helyesek lettek volna, akkor Japánban már sok ismerősömnek meg kellett volna halnia. Ehelyett a sátánisták arra kényszerülnek, hogy lélektani hadviselést gyakoroljanak, egy cirkálóhajóval "Kínábol" és hamis videókkal, hogy terjesszék félelempornójukat. Példának itt van a Bloomberg News eme félelmet keltő cikke, mely szerint a világ lakosságának kétharmadát megfertőzheti ez a vírus.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-02-13/coronavirus-could-infect-two-thirds-of-globe-researcher-says

A pánikba eső vállalati propaganda média túlórázik a félelem terjesztésének érdekében, és most népszerűsíti a sáskajárásokat és járványokat. Ez mind azon kísérlet kudarcának a jele, amely az emberiség ellenőrzésének a fenntartására irányul.

https://www.express.co.uk/news/weird/1242268/end-world-coronavirus-africa-locust-swarm-iran-us-conflict-apocalypse-bible-jesus-spt

https://www.cbc.ca/radio/asithappens/as-it-happens-thursday-edition-1.5462496/kenyan-farmers-traumatized-as-swarms-of-locusts-devour-crops-in-seconds-1.5462979

Azt javaslom az olvasóknak, hogy az lenti félelempornó listát használják ellenszerként, maszk helyett.

fear-porn-202x300.png

Vigyázni kell, mert az önző sátánisták, mint Leo Zagami, a vallást próbálják a tömeggyilkosság leplezésére használni. A probléma ezzel az, hogy törvényszéki bizonyítékok bizonyítják, hogy olyan bűncselekményeket követtek el mint Fukushima és a Kína elleni biofegyver-támadás, ezért megfogják, letartóztatják, vagy megölik őket. A világot már nem bolondítják a trükkjeikkel.

http://leozagami.com/2020/02/09/the-third-secret-of-fatima-a-new-virus-and-the-chinese-billionaire-censured-by-zero-edge/

Például ez az öt perces videó nagyon releváns, mivel részletes bizonyítékokat tartalmaz az oltásokról, a démoni Bill Gatesről és csapattársairól. Megvan a szilárd bizonyítékunk arra, hogy a gyógyszergyártók megpróbálnak megölni minket, és ez azt jelenti, hogy minden lehetséges módon meg kell védenünk magunkat.

E közben: "A cionisták várják a kínai kommunista kormány megtorlását" A CIA forrásai hozzátették:

„Figyelik Izraelt, de ami ennél is fontosabb [az izraeli miniszterelnököt, Benjamin Netanyahut]. Néhány héttel ezelőtt nem tervezett látogatást tett Moszkvában Putyin elnöknél. Az igazi ok az volt, hogy Bibi már tudta, hogy  Kína megkísérli kivégezni őt, mivel tudják, hogy mélyen részt vesz a Wuhanban és azon kívül zajló eseményekben. Védelmet kért Putyintól."

Az FSB forrásai azt mondták nekünk, hogy nem kapta meg.

Ami most zajlik, az nem a világ vége, hanem a világ pénzügyi rendszere feletti sátánista ellenőrzés vége. Vitathatatlanul, egy fekete hattyú esemény zajlik a globális gazdaságban és a pénzügyi piacokon egyaránt.

Túl korai lenne megmondani, hogy mikor fog hullámokat verni, vagy azt mondanom, hogy az Egyesült Államok késedelmének szökőár hatása lenne. Ennek ellenére biztosak lehetünk abban, hogy az USA Vállalat nem lesz képes becsapni az ázsiaiakat egy másik Barack Obama típusú házszolgasággal, ahogyan azt 2008-ban tették, hogy lezárják a Lehman-válságot.

Ezenkívül a világ jelenleg zajló gazdasági összeomlása már most a világkereskedelem besülését eredményezi. A szállítás költségeit mérő Baltic Dry Index már a „Lehman-sokk” után elért alacsony szint alá esett. A tőzsdétől eltérően, ez az index valódi hajókon alapul, és nem manipulálható a központi bank vicces pénzével, mint például a tőzsdék.

https://tradingeconomics.com/commodity/baltic

 A vicces pénzről és a részvénypiacokról az alábbi ábra azt mutatja, hogy miközben az USA-Kína kereskedelem besül, az amerikai tőzsde folyamatosan emelkedik. Ez a CIA forrásai szerint egy tervezett bukás része, amely mind az USA, mind a kínai kormány nyereségét le fogja nullázni.

2020-02-16_14-32-42.png

Egy ázsiai CIA  forrás emlékeztetett arra, amit Kínával kapcsolatban december 1-jén mondott:

„Kína gazdasága és pénzügyi rendszere valószínűleg 2 hónapon belül felrobban. A „párt” megpróbálja megtartani a lehető leghosszabb ideig pozícióját. A kormány nem tudja fenntartani az általuk létrehozott 40 milliárd dolláros adósságot. Néhány ismertetés szerint az adósság közel áll az 50 trillió dollárhoz. Mindez egy számítógép által generált korlátlan hitelképesség miatt lehetséges. Ennek nagy részét hatalmas infrastrukturális projektek építésére használták, amelyek számos üres várost foglalnak magukban, üres bevásárlóközpontokkal egyetemben. Három bank csődbe ment három hónapon belül. A kormánynak be kellett lépnie a projektekbe, és át kellett vennie azokat. Kínában becslések szerint 500 bank van súlyos helyzetben, és várhatóan összeomlik a kínai bankszabályozások miatt. Ez Kína pénzügyi intézményeinek körülbelül 15% át érinti.”

Abban az időben mindenki elutasította ezt az állítást, mert a kínai összeomlásának az előrejelzése évtizedek óta nem valósult meg. Most azonban ezt a kínai kormányhoz kapcsolódó Global Times cikk írja, mely szerint az ország a megszorítások irányába halad. A kínaiak tudják, hogy hiábavaló pénzt pumpálni a tényleges gazdasági tevékenység befagyasztásakor. „Ebben a helyzetben nem lehet megvalósítani proaktív fiskális politikát” - írta Liu Kun kínai pénzügyminiszter.

https://www.globaltimes.cn/content/1179749.shtml

Az alábbi ábra azt mutatja, hogy a csődbe jutó bankok egy nagyon mély strukturális probléma tüneteit mutatják, mely hasonló a Szovjetunió összeomlásához. A növekvő befektetési és adósságszintek egyre alacsonyabb, és végül negatív hozamokat eredményeznek.

cs5.jpg

Amint azonban a következő ábra mutatja, az egész világ ugyanazzal a problémával szembesül most, és végső soron ennek az az eredménye, hogy pénzt szereznek vékony jégen táncoló, motivált, multinacionális vállalatokon keresztül, a levegőből, hogy mozogásban tudjanak maradni.

gdp-economic-deficit-020519_1.png

Mindenesetre, ezúttal a CIA-forrás a következőket tette hozzá Kínával kapcsolatban:

„Ez Kína végét jelenti, ahogy azt sejteni lehetett. Ezt a vírust azért hozták létre, hogy először Kínát destabilizálja, majd globális félelmet és káoszt hozzon létre. Hong Kong is összeomlik. Kínában most zajlik a selejtezés. Már a végjátékban vagyunk. És igen, Kína lesz a felelős a globális gazdaság összeomlásáért. "

Ez a fajta kilátás valószínűleg az, amiért Mike Pompeo az Egyesült Államok államtitkára a múlt héten a müncheni biztonsági konferencián dicsekedett, mondván: „Nyugat nyer.” A találkozó többi nyugati résztvevője azonban világossá tette, hogy már nem követik az amerikai játszmát.

Az MI6 forrásai szerint Oroszország és Nagy-Britannia együttműködnek a Rothschild irányításának Angliából történő eltávolításában. Ezért a Rothschild ellenőrzése alatt álló Donald Trump amerikai elnök letette a telefont az Egyesült Királyság miniszterelnökének, Boris Johnsonnak, aki aztán lemondta az Egyesült Államokba tervezett utazását.

Wang Yi kínai külügyminiszter közelebb került a konszenzushoz, amikor ezen a konferencián azt mondta:

"Meg kell szabadulnunk a keleti és a nyugati megosztottságtól, és túl kell lépnünk a déli és északi különbségeken, hogy egy olyan közösséget építsünk fel, amelynek közös jövője van az emberiséggel."

http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/17/c_138789375.htm

Valójában a Brit Nemzetközösség, a Pentagon, a kínai és a P3 szabadkőművesek megpróbáltak egy találkozót megszervezni, hogy elkészítsék a laza világszövetség tervét. Megállapodtak továbbá egy meritratikus személyzettel rendelkező jövő tervezőügynökség felállításában.

A britek és a kínaiak telefonkonferenciát akarnak, mert attól tartanak (indokolt esetben), hogy küldötteiket megmérgezik, vagy egyéb módon meggyilkolják, ha személyesen találkoznak a P3-as szabadkőművesek embereivel. Amikor ez a hírlevél megjelent, akkor még a P3 elutasította a telekonferencia útján történő találkozót.

Egy P3-forrás szerint a Vatikán és a németek találkozókat tartanak az ülés ellen. A forrás szerint Angela Merkel német kancellár „a Hillary [Rockefeller] csoporthoz tartozik.”

Ez a csoport nyilvánvalóan fenyegeti a terveket. Egy amerikai katonai bejelentő a következőket mondhatta terveiről:

„Palm Springs alatt egy amerikai hírszerző bázis található. Leo Zagami Alex Jones-szal dolgozik, aki évente 35 millió dollárt kap a Lockheed Martin Skunk Works-től… az amerikai űrprogramtól. Trump apja, John Denver apja, Jeff Bezos az Amazontól, Elon Musk a Teslatól, Google, Utube, Microsoft, mind az amerikai űrprogramot támogatja. Főhadiszállás az Utah-i Kings Mountain alatt, az Utah-i Salt Lake Citytől keletre található. Zagami, és az olasz pápa mindazokkal együttműködik, akik Málta alatt szolgálnak. Ebben az évben további három katasztrófa kirobbantását tervezik, kettőt az Oroszországi észak-közép-szibériai olvadás elősegítésével.

Zagami, aki állítólag a máltai lovagok vezetője, nem válaszolt erre a kijelentésre vonatkozó kérdésre.

Amire egy olvasó rámutatott, hogy a Máltai Lovagok jelképe miért hasonlít az „esernyő társaság” logójára, melyet most a Kína elleni biofegyver-támadáshoz társítanak.

img.jpg

umbrella-corporation-300x169.png

A következő képen egy katolikus papot láthatunk, aki a Vatikán Berretta Arms leányvállalata által készített kézifegyvereket áldja meg éppen.

blessing-arms-211x300.png

A kriminalisztikai bizonyítékok világossá teszik, hogy a Föld bolygó sátáni hatalomtól való felszabadításáért folytatott csatát most a Vatikán Sátáni frakciója és titkos bázisaik ellen Izraelben, az Egyesült Államokban és Olaszországban kell összpontosítani.

Remélhetőleg a Vatikán megállapodik egy találkozóban, melyben megvitatják a világbékét, mielőtt alapjaiban rengetik meg őket. A P3 képviselői megígérték, hogy megpróbálják meggyőzni a Vatikánt ez ügyben.

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

 

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu