A világkormány elindítását célzó pandémiás show, a Blue Beam Next projekt

Frissítve

onlinetaltos_blog_hu_benjamin_fulford_1200x1000_075_f_u1.jpg

A P3 Szabadkőművesek forrásai szerint a világszerte előmozdított hamis koronavírus-járvány célja egy világköztársaság létrehozása. A koronavírus-félelmet az USA Corporation is ürügyként használja fel a február 16.-i mulasztásuk indoklásaként. Csakúgy, mint a közmondásból ismert iskolás fiú, aki azt mondta:

„A kutya megette a házi feladatomat”. Ezek az emberek azt mondják: "A vírus megette a pénzügyi rendszert." Ez  presztízsmentőbb, mintha azt mondanák: „Nekem reszeltek, mert 40 éve nem fizettem a számláimat.” Mindenesetre, ez azt jelenti, hogy elvesztették a képességüket, hogy vicces pénzt hozzanak létre a központi bankból a piacok támogatására és a hatalom megtartására.

Az Egyesült Államok tulajdonosai egy 1980-as könyvben véletlenszerűen megemlítették a halálos vírust, hogy átadják azt az üzenetet, hogy ezt már évekkel ezelőtt eltervezték. Arra használják, hogy megmondják vele az ázsiaiaknak, hogy „A kötvényeink, vagy nézzetek szembe a kottával”.

A Popular Mechanics, 9.11 híres propaganda rongya a következő címsorral járult hozzá a félelem terjesztéséhez:

„Tudósok 28 új víruscsoportot találtak egy olvadó gleccseren. Így véget ér a világ.”

https://www.popularmechanics.com/science/health/a30643717/viruses-found-melting-glacier/

A válasz az volt, hogy „szembenézünk a kottával” - állítják az Ázsiai Titkos Társaság forrásai. "Amikor az emberiség és a vírus elleni jelenlegi csata véget ér, egy új csata biztosan elindul." tudomásul veszik, jelezve, hogy hosszú távra terveznek.

A nyugati jófiúk ismerik a krízishez tartozó kínai karaktereket : 危機 „veszélyes emberek” és egyben „lehetőséget” jelentenek, és ezt az alapértelmezést arra használják, hogy megpróbáljanak bevezetni egy jóindulatúbb rendszert a Föld bolygó gondozására.

E célból a Fehér Sárkány Társaság javasolta egy „kék sugár projekt” típusú esemény aktiválását az Anglo Saxon, az „Öt szem” szövetségnek - mondják a WDS forrásai. A Blue Beam projekt egy hamis végső forgatókönyv, amely hologramokat, számítógépes grafikákat és valódi katonai kijelzőket használ. Az ötlet az lenne, hogy megrendeznek egy a tudatküszöb átlépésére vonatkozó eseményt, például esküvőt vagy a kor közeledő bolygó ceremóniáját - magyarázzák a források. A javaslat még nem kidolgozott.

Miközben egyesek megpróbálták lejáratni a Blue Beam projektet,...

https://allthatsinteresting.com/project-blue-beam-serge-monast

...kétségtelen, hogy technikailag lehetséges. A hatalmas hologramok az égboltra történő kivetítésének képességét a második iraki háború alatt harcban bizonyították. Ezenkívül a számítógépes grafikák TV-hírekben történő használata egyszerűen létrehozhat egy WWIII típusú forgatókönyvet. Ha a katonai erők működésbe lépnek, könnyű lenne meggyőzni az alvó többséget, hogy az esemény valódi. Azok a bennfentesek, mint a hírlevél olvasói, pihenhetnek és élvezhetik a show-t.

Mindenesetre nem lehet kétséges, hogy a folyamatban lévő koronavírus-pánik célja az, hogy előkészítse az utat a rendkívüli katonai uralom és a világ köztársaság kezdete előtt. Amit az embereknek szem előtt kell tartaniuk, az az, hogy minden hamis. Itt van például egy olaszországi előrejelzés a világjárványról:

Zaia az olasz venetói régió kormányzója elmondta:

„A betegek 80% -a önmagától gyógyul, 15% -uk gyógyszeres kezelésre, 5% -uk kórházi ellátásra szorul. Mind a 17 ember, aki már meghalt, előrehaladott egészségügyi problémákkal küzdött. Egyetlen egészséges ember sem halt meg, aki elkapta a koronavírust. Ez egy olyan riasztás, amelynek nincs alapja. Kezdetben úgy reagáltak, ahogy reagáltak, mert nem volt elegendő, rendelkezésreálló, valós információ a vírusról. De miután szembenézett a szóban forgó információkkal, rájött, hogy eltúlzott a pánik”

Mielőtt még több hamisítást felhoznánk, fel kell hívnunk a figyelmet néhány nagyon komoly csatára, melyet a különleges haderők vívnak, a világ számos kulcsfontosságú pontján, hogy kiékeljék azokat. Az MI6 forrásai szerint a legfontosabb akció most a svájci Zug-ban zajlik. Egy magas rangú MI6-forrás azt mondta:

"Úgy gondoljuk, hogy Nathaniel Rothschild báró a svájci Zug-ban található, egy vegyes összetételű épületben. A SIS-t elküldték az utolsó akadály „elmozdítására”. Svájc bonyolult, mert otthont ad a CIA-nak, biztos vagyok benne, hogy ezt már tudtad, és az ezoterikusabb világ szempontjából egy svájci, nyolcszögű névre hallgató csoport is létezik itt, akik fáraó vérvonalakból származnak és elég kemény / sötét karakterekből állnak. ”

Érdekes megjegyezni, hogy a japán királyi család forrásai korábban azt mondták nekünk, hogy ők is egyiptomi fáraó vérvonalakból származnak. A japán jobboldali források szerint ezért komoly csata zajlik Japánban. A japán jobboldali források szerint Shinzo Abe cionista bábkormánya hatalomból való kirepülése érdekében visszavonják a 2020-as Tokiói Olimpiát. Ez óriási pénzügyi veszteségeket fog okozni Abe és gengszter barátai számára, és így nyitva hagyja a kaput a visszafizetés szempontjának - tették hozzá a források

Japán felszínén már mély pánik merült fel az úgynevezett „új koronavírussal” kapcsolatosan. Mindeddig az iskolák országszerte be vannak zárva, a koncerteket és a nyilvános rendezvényeket lefújták, és az üzletek kifogytak a készletekből. A lent látható fotó egy helyi szupermarketről készült példának azt mutatva, hogy az összes WC-papír és az arcszövet eltűntek a polcokról.

supermarket-shelf-300x225.jpg

A CIA forrásai megerősítik, hogy „a cionista összeesküvést most szétszerelik (már egy éve zajlik)”. Azt mondják, hogy a legfelsőbb cionisták összegyűltek a svájci „Zug-dan”, ahol felkészítik a katonai bíróságokat, ahol előállítják őket.

A cionista összeesküvés szó szerint harcol az életéért, és hatalmas propagandatámadást indít Kína ellen, hamis videókkal, amelyekben az emberek fellógatják magukat, vagy kiugranak az ablakon, valamint hamis hírekkel arról, hogy az ország fele már meghalt.

Azonban a kínaiak, akikkel beszélek, azt mondják, hogy az élet normalizálódik. Japán üzletemberek, akik Kínával foglalkoznak, tucatnyi gyárvezetővel egyetemben azt mondják nekem, hogy azt mondták nekik, hogy a munka folytatódik. A kínai források szerint azonban nem folytatják az USA-val folytatott kereskedelmet, mert az USA-nak megszakadt a hitelképessége. Ezért, amiért beismerik, hogy nem tudnak Kínából cuccokat beszerezni, mert nem teljesítettek kötelezettségeket, a cionista propaganda azt mondja, hogy az az oka ennek, hogy,: „Kínában mindenki meghalt”.

A korábbi CIA-s és amerikai tengerészgyalogos ügyvéd Robert David Steele az alábbiak szerint írja le az Egyesült Államok helyzetét:

" Donald Trump elnök nyilvánosan csalásnak nyilvánította a koronavírust, de a politikai cirkusznak vissza kellett vonzania. Tudja, hogy ez egy hamis zászlós hadművelet volt, azt is tudja, hogy ki a felelős érte, és tudja, hogy hazudnak mind a CDC-ben (melyet a Never Trumper Nancy Messonnier vezet, aki Rod Rosenstein nővére), mind a CIA (John Brennan hadjárat hű emberének Gina Haspelnek az ügyében.)… a történet minden árnyalata magában foglalja a bioháború, az 5G és a műholdas rendszerek által történő  immunitás csökkentést és az új vírussal tévesen diagnosztizált sugárterápiákat (egy olyan vírusnál, mely nem rosszabb a korábbi vírusoknál), valamint a London City által folytatott információs háborút, és azt a tényt, hogy a Wall Streeti bennfentesek kereskedelem és a profitszerzési célokból kihasználják a helyzetet. ”

Beszámoltak arról is, hogy hamis koronavírus-tesztelő készleteket küldtek az Egyesült Államokba az átverés részeként, hogy pandémiás csődöt okozzanak. Azt is jelentették, hogy a vírus egyesíti a HIV-et és az Ebolat. A pápa csatlakozott a cirkuszhoz azáltal, hogy kijelentette, hogy új koronavírusa fenyeget, és azzal, higy üveg mögül beszél a nagyközönségnek.

https://www.axios.com/cdc-lab-coronavirus-contaminated-6dc9726d-dea3-423f-b5ad-eb7b1e44c2e2.html

https://www.rt.com/news/481837-coronavirus-research-cell-binding-hiv/

Mielőtt átbeszélnénk mi ösztönzi a pánikot, gondoljunk vissza Fukushimára, mi történt 2011. március 11. után. A média, különösen a hamis média tele volt történetekkel arról, hogy ez miként volt „kihalási szintű esemény”. De itt ülök 200 kilométerre Fukushimától, és első kézből jelenthetem, hogy nincs szokatlanul magas sugárzás, és Tokióban a cionista félelem show sugárzása miatt egyetlen halál sem történt.

Azonban az tény, hogy közel 20 000 ember halt meg a tengerfenékbe ültetett nukleáris fegyverek által okozott szökőárban. Biztosak lehetünk abban, hogy a katonai bíróságok az elkövetőket bíróság elé állítják. Jegyezze meg a szavaimat ... Benjamin Netanyahu és sokan mások egy Nürnberg típusú tárgyalással fognak szembesülni.

A Földbolygóért folytatott harc most egy tisztítási szakaszba lépett. Az egyik csoport, amely még mindig nem adta át magát, a német frakció. Az MI6 így foglalta össze a helyzetet:

„A németek őrülten ugrálnak a Brexit miatt, így rúgni és sikoltozni fognak, amikor az EU-projektjük széttöredezik a szemük láttára. A Vatikánnak már vége ért és kész."

Ehhez egy hatalmas küzdelem jön hozzá Malajziában, melynek célja a 370-17-es számú járat ügyének nyilvánosságra hozatalának megakadályozása, amely felfedi a Bilderberger-náci-holland királyokat. Ennek eredményeként Mahathir Mohammed miniszterelnököt ideiglenesen lekapcsolták a hatalomtól, ám a csata még nem ért véget. Ebben az összefüggésben természetesen nem véletlen, hogy a Goldman Sachs-tol menekült, Jho Low szökevény befektetőt a kínai Wuhan-ban látták, éppen a „koronavírus kitörése” idejében.

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/coronavirus-1mdb-jho-low-spotted-in-wuhan-china-malaysia-police-12453776

Időközben a Közel-Keleten egy de facto szövetséget kezdünk kialakulni látni, Törökország és Izrael között, mivel mindkét ország rájött, hogy csak együttesen akadályozhatnák meg Oroszországot és az amerikai katonaságot abban, hogy kormányaikat a hatalomból eltávolítsák. Törökország ismét elárasztotta Európát menekültekkel, miközben azzal fenyeget, hogy bezárja a Boszporusz-szorosot. Izrael természetesen a szokásos zsarolásait alkalmazza, legyen az biológiai, szexuális, nukleáris vagy egyéb fenyegetés.

https://prepareforchange.net/2020/03/01/coronavirus-qinetiq-and-the-rothschild-bombshell/

https://tass.com/world/1125371

Ha ezeknek az embereknek a harcáról elmélkedünk, akkor rájövünk semmi mástól nem kell félnünk, csak önmagunktól. A szeretet az univerzum legerősebb ereje, és biztosan nyerni fog.

 

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

 

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu