Az amerikai elnökválasztás, és a Tokiói Olimpia törölve? Tervezett világjárvány a világkormány bevezetésére

Frissítve!

onlinetaltos_blog_hu_amerikai-elnokvalasztas-2020-cover-1024x576.jpg

A kazár maffia pénzügyi rendszerének ellenőrzött lebontása mindenki számára látható. Az olajárak 30% -os zuhanása, a részvény- és kötvénypiacok összeomlása, valamint a világutazás és kereskedelem befagyasztása mind a hamis világjárvánnyal együtt zajlanak, melyet több forrás is megerősít.

A világméretű járvány, amely többnyire médiaesemény, és a valós pénzügyi összeomlás, a fedél, amelyet a világköztársaság bevezetésének elfedésére használtak, a P3 szabadkőművesek, az Illuminati és a CIA forrásai mind megerősítik ezt. Azt mondják, hogy a ravasz az az Egyesült Államok kormányának február 16.-i fizetésképtelenségét bizonyító esemény volt.

Ennek az ellenőrzött lebontásnak az a célja, hogy eltávolítsa a sátán imádó, népirtó bűnözőket a világ hatalmának csúcsáról - állítják Pentagon és más források is. Ez lehetővé teszi a tiltott technológia közzétételét és a csoda új korszakának megkezdését - tették hozzá. Példaként az öregség hamarosan kezelhető állapot lesz, állítják a források.

Hogy ezt lehetővé tegyék, szisztematikusan levadásznak és bíróság elé állítanak egy olyan osztályt, amely megpróbál megölni minket pandémiákkal, rákkeltő anyagokkal, háborúkkal stb. Elmondták:

Hogy a "U.S. csapatok, akiket Európába küldtek egy NATO gyakorlatra, szintén belebonyolódhatnak a cionista és mély állambéli tagok letartóztatásaiba, nem épp Svájcban, de Brüsszel, Antwerp, Berlin, Párizs, Amszterdam, és London területén."

Időközben az Egyesült Államokon belül az elnökválasztási folyamat már komédiává fejlődött, és a demokratikus jelölést nyilvánvalóan ellopták a szenilis, korrupt Joe Biden számára. Íme egy példa arra a hülyeségekre, amelyekről Biden beszélt:

„Ha demokratát, egy egész életen át demokrata demokratát, egy büszke demokratát, egy Obiden-Bama demokratát szeretne kinevezni, csatlakozzon hozzánk."

https://www.zerohedge.com/political/stop-calling-it-stutter-here-are-dozens-examples-bidens-dementia-symptoms

Az egyik CIA-forrás így foglalta össze a helyzetet:

„Trumpnak kell a következő elnökséget kitölteni, mivel harci törvényt nyilvánít ki, természetesen az emberek védelme érdekében. A becslések szerint az amerikaiak 70% -át érinti ez. Visszavonja a választásokat. Lehet, hogy ő az utolsó elnök? Régóta ismeri ezt a manővert. A dominók elkezdenek dőlni.”

Az Egyesült Államokban a lezárt vádemelések száma megközelíti a 160 000-et, és ténylegesen 1613 vádemelés történt eddig. Tehát most úgy tűnik, hogy sok ilyen vállalati csaló végül börtönbe kerül, ahová tartoznak.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kVQwX9l9HJ5F76x05ic

Január óta rekordszámú vállalati főnök mondott le vagy vesztette el munkáját. Egy NSA forrás azt mondja, hogy: „Az elnök elrendelte az összes kommunikáció teljes körű vizsgálatát az…"

A Gates Foundation, az Event 201, a WHO, a CDC, valamint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság nagyvállalatai, melyek a legnagyobb hasznot húzták a hamis világjárványból. A bennfentes kereskedelem és a média szövetségek vizsgálata szintén folyamatban van. A CIA forrásai szerint ennek az a célja, hogy a múlt héten észlelt eseményeket megállítása:

"Új biológiai háborús támadások, amelyek során az élő vírust drónok és más eszközök segítségével terjesztik Olaszországban és Iránban, más országokban pedig válogatott félelemcseppekkel rémisztgetnek, a félelem életben tartása érdekében."

1222428273101168640-png_700.jpg

corona-filter-41-5e3407ea022a7_700.jpg

Egy CIA orvos szerint Hongkongban az egészségügyi tisztviselők klinikai vizsgálatokat kezdnek, még bizonyítatlan vírusellenes gyógyszerrel a Remdesivirrel (a Remdesivir Ebola-gyógyszer) az új koronavírus kezelésére. "A költsége kb. 1000 dollár egy kezelésre, és a kormányok természetesen kifizetik a gyógyszeripari társaságoknak" - tette hozzá.

A társaság mögött a Gates Alapítvány áll, mely a Gilead Sciences tulajdonában van. „Képzeld el, hogy mindössze 10 millió adagot kell szétszórni globálisan. Ez egyedül 10 milliárd dollárt jelent. Plusz nézd meg, hogy milyen hatással lesz ez a részvényáraikra.

 https://www.biopharmadive.com/news/coronavirus-remdesivir-gilead-antiviral-drug-covid-19/573261/

Ennek a piramisnak a tetején található George P. Shultz,

Emeritus igazgató, Gilead Sciences. A mély bíró Shultz az Egyesült Államok államtitkára volt 1982 és 1989 között, valamint a kincstár titkára. Emellett a Bechtel csoport vezetője volt, mely csoport sok japán véleménye szerint részt vett a Kobe földrengésben, amely 1995-ben 6000 embert ölt meg.

Az egyik CIA-forrás szerint:

„Gilead közel 20 milliárd dollárnyi fel nem használt tőzsdei értékpapíron ülhet, feltéve, hogy sikerrel jár egy potenciális új koronavírus-oltással. Minden pennyt le fognak tejeltetni, amit kapzsin ellophatnak. Képzelhetjük mi lehet még az oltásban, talán egy RFID chip?"

https://finance.yahoo.com/news/coronavirus-vaccine-could-add-billions-in-value-to-gilead-161233464.html?guccounter=1

Mindenesetre, ez az orvos és más források egyetértenek azzal, hogy a cionista összeesküvés egy biofegyveres koronavírus átverést használ fedezékként. Úgy tűnik, hogy a vírus csak idős embereket öl meg, akiknek előrehaladott egészségügyi problémájuk van, többnyire tüdőgyulladás, mondják a források. "Figyelem: eddig nincsenek érintett gyermekek vagy tinédzserek" - jegyzi meg az orvos.

Tehát egy enyhe vírust, amely elsősorban a halálhoz közeli idős embereket érinti, használnak a globális félelem terjesztésére, és végül az lesz, hogy a legtöbb állam kormánya bezárja határait, a félelempornó miatt. „A világ bezáródik. Ezután megpróbálnak meghatalmazással bevakcinázni a bolygón mindenkit. A fiúk teljes pánik módban vannak ”- jósolja egy CIA forrás.

Itt, Japánban, a cionista rabszolga miniszterelnök, Shinzo Abe megpróbálta a hamis, túlzott pandémiát a katonai diktatúra bevezetésére alkalmazni. Ehelyett Abe-t eltávolítják, ígérik a CIA forrásai. Azt is mondják:

„Abe mindent megérdemel, amit kapni fog. Érdekes lesz látni, ha megpróbál üzletet kötni és énekelni, mint egy kanári. Az biztos, hogy halálos balesetet szenved, vagy megcsúszik egy szappanon, és eltöri a nyakát, mielőtt képes lesz kiönteni a babot.”

A Vatikánban is zajlik a csata. „Ferenc pápát szándékosan megfertőzték egy mutálódott vírus törzzsel. Hamarosan meg fog halni. A Vatikán megpróbálja elfedni, amíg a klón test a helyén van. Így irányíthatják a tömegek narratíváját ”- mondja egy gnosztikus illuminátus forrás. A P3 szabadkőműves források azonban azt mondják, hogy Ferencnek csak enyhe tünetei voltak, és gyógyul.

Az Egyesült Királyságban a Brexit a német kettős ügynökök tisztításához vezet. Az MI6 és a Pentagon forrásai szerint.:

"Az UBS lángolása után. Credit Suisse Ceo, Barclays CEO Jes Staley egy másik áldozat lehet, mivel úgy tűnik, hogy Jeffry Epstein kefélhette ezt a korábbi JP Morgan bankárt és zsarolhatta az Angliai parlamentet hogy kiváló állást szerezzen neki."

Egy volt Barclay bankár azt vallja, hogy „a Barclays bank PLC igazgatósága és végrehajtó bizottsága 2011-től napjainkig” a kvantum-pénzügyi rendszer technológiájának ellopásában és eltérítésében komoly szerepet játszott.

Mindeközben egy magas szintű MI6 forrás szerint a következő embereket kell letartóztatni az Egyesült Királyság és Írország területén a mély állambéli ellenőrzés megszüntetése érdekében:

"Elizabeth királynőt a Szent Jakab-bíróságon, Cameront, Mayt és Johnsont, Michael D. Higgintst, Írország elnökét, Andrew Parkert és Alex Youngert, az MI5 / MI6 együttes igazgatóságát, Noireen O'Sullivan és Drew Harris polgári rendőrbiztosokat, Nathaniel Rothschild bárót, valamint az Egyesült Királyság és az ír kabinettitkárokat, Mark Sidwell és Martin Frazer német kettős ügynököket. Ez a két ember alapvetően mindkét országot irányítja, függetlenül a Napi Miniszterelnöktől.”

Szaúd-Arábiában már történt tisztogatás, ahol a cionista átvételi kísérletet meghiúsították. Ennek eredményeként három herceget és tucatnyi katonai és minisztériumi, belügyminisztériumi tagot távolítottak el.

Letartóztatták a szaúdi királyi család három tekintélyes tagját

Közvetlenül a tisztogatás után nagy olajháború kezdődött. Oroszország és Szaúd-Arábia egyaránt elárasztja a világot olajjal, még akkor is, amikor a „világjárvány” radikálisan csökkentette a keresletet. A CIA egyik forrása szerint:

„Az olaj elavult, és valószínűleg hordónként 10 dollárra esik az ára, mielőtt ez az egész befejeződik. Az új energiatechnológiák készen állnak arra, hogy Trump kiadja.”

Az ilyen típusú technológia egyik példája az alábbi linken lázható, sokkal olcsóbbá teszi a hidrogént, mint amennyibe az olaj kerül.

https://www.popularmechanics.co.za/science/hydrogen-made-using-rust/

Az olajárak összeomlása véget vet az amerikai petrodollárnak, amelyet a cionisták az 1970-es évek óta használnak az Egyesült Államok és a világ zsarolásához. A CIA forrásai szerint ez nagyon elkeseríti őket.

A Pentagon forrásai mind egyetértenek azzal, hogy az izraeli védelmi erők személyzetének "megtiltották a külföldi utazásokat, mivel a határozottan megfeszített Nemzetközi Büntetőbíróság nemcsak az Izrael háborús bűncselekményeinek a fellendülést csökkentette, hanem az amerikai erők és a CIA által Afganisztánban elkövetett bűncselekmények fellendülését is".

A Pentagon forrásai hozzáfűzik:

"Az ICC szondái kiterjedhetnek a CIA drogosztályaira, az afgán kábítószer-kereskedelemre és Izrael háborús bűncselekményeire Szíria, Jemen, Irak és Libanon ellen, valamint a repülőgépek emberi pajzsként történő felhasználásáig."

A források azt is megjegyzik:

"A harmadik alkalom nem bűbáj, mivel a háborús bűnözőt, Bibit [Benjamin Netanyahu] végre el lehet helyezni miniszterelnökként, és Trump esetleg kiszervezheti a cionisták letartóztatásait a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) elé."

Netanyahu, akárcsak bábja Abe, megpróbálja a pandémiát ürügyként felhasználni a harci törvény bevezetésére. De az izraeli fegyveres erők nem fognak harcolni a saját népükkel a zsidót imádkozó sátán nevében - ígérik a Mossad források.

Vegyes híreket kapunk a kínai helyzetről is. A CIA délkelet-ázsiai forrásai, akik interjút készítettek a közelmúltban Wuhanból evakuált thaiföldi állampolgárokkal, azt mondják:

„A helyzet sokkal rosszabb, mint amit a média mond, az emberek véreznek az orrukból, a fülükből és a tüdejükből. A vártnál sokkal gyorsabban terjed. A tényleges halálesetek száma Wuhan-ban közel 3 millió. A város a legnagyobb temető a bolygón. Lezárva marad. Ez Wuhan közelében kezdődött, ahol egy hatalmas elektromágneses sugárzási katasztrófa következett be az 5G-vel kapcsolatban. A mikrohullámú robbanás a polgárokat belülről kifelé főzte meg. A vírus felszabadítása nagyjából ugyanabban az időben történt a narratíva kiigazításának érdekében. Az ott zajló hatalmas szennyezés hozzájárult a katasztrófához. Nem rendelt el selejtezés Xi Jinping. Csak több félelem pornót. Ez egy hatalmas álca. Lehet, hogy ez a baleset a kínai csernobili."

Egy Tokiói, kínai ügynök azt is állítja, hogy a helyzet rosszabb, mint amit a kormány elismer. A tajvani és az orosz jelentésekkel kapcsolatban, amelyek szerint Xi Jinping elnököt leváltották, a forrás csak azt mondta: „Számos Xi Jinpings létezik”. A Kínával szoros kapcsolatban álló japán üzletemberek szerint azonban a termelés az ország nagy részében normalizálódik.

Összefoglalva, itt van, amit látunk:

A légitársaságok világszerte partra futottak.

Szinte minden utazás megállt.

Szállodák, éttermek és üdülőhelyek üresek szerte a világon

Az olajárak összeomlása

40-50% közötti globális tőzsdei menet

Globális pénzügyi összeomlás

„A Wall Street bezáródik” - ígérik a P3 szabadkőművesek:

Játék, készlet, mérkőzés. Visszaállítás! A Főnix felemelkedik és új korszak hajnalára virradunk.

Sürgősségi frissítés Robert David Steele-l

Az automatikus fordítás elérhető! Kattints ide ha nem megy a bekapcsolása!

A lengyel TV - Fukushima 9. évfordulójának alkalmából tartott beszélgetése Benjamin Fulfordal

 Az automatikus fordítás elérhető! Kattints ide, ha nem megy a bekapcsolása!

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu