Az Aranykor Kapujában - A Jelenleg Kibontakozó Események

goldenage-730x430.jpg

A Krízisnek álcázott kibontakozási folyamat új szintre lép! A sötétség hivatalosan is véget ér! Vége a globalizmusnak, a hatalmas multik mindenható monopóliumának, a korrupt pénzügyi és irányítási rendszereknek, a magánkézben lévő központi bankoknak, magának ez egész Vaskornak!

A múltheti cikkem folytatásaként, tovább elemezném a jelenleg kibontakozó eseményeket, és megtárgyalnám mire lehet számítani mostanság. Ha nem olvastad a múltheti cikket, az alábbi linken megteheted.

Kezdjük Magyarországgal! Az operatív gyök., bocsánat törzs honlapján a következő sorokat olvashattuk:

"Csütörtök reggel jelennek meg az érintett vállalatoknál a honvédelmi irányító csoportok"

"Kérdésre válaszolva azt mondta, mivel az infokommunikáció fenntartása is feladataik közé tartozik, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap is érintett lehet. Elmondta, eddig 140 vállalatot választottak ki, de mint megjegyezte: ennél jóval több van, amelynek az ország biztonságos működését kell szolgálnia."

"Az érintett vállalatokhoz néhány tagú katonai, honvédelmi irányító csoportot küldenek ki. Erről az érintett vezérigazgatóknak tájékoztató levelet küldött."

"Azt mondta: az irányítócsoportok - melyben rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai is lesznek - nyomon követik és koordinálják a vállalati munkát. Tevékenységükről rendszeresen jelentést adnak a Honvédelmi Minisztériumban létrehozott irányítócsoportnak, amely az országos operatív törzsnek jelent."

"A honvédelmi miniszter azt is bejelentette, hogy péntek reggeltől nagyobb létszámban jelennek meg a katonák az országban. Azt mondta: az országot honvédelmi szempontból hét járőrkörzetre osztották, ahol a katonák megjelennek. Elsősorban azokon a településeken kell nagyobb katonai jelenlétre számítani, ahol most is van katonai alakulat"

A teljes bejegyzést itt olvashatod: koronavirus.gov.hu

 Na most nézzük meg mit is jelent ez a valóságban. Katonai irányítás alá került 140 multi cég csütörtök reggel, de ennél sokkal több is követni fogja. Bankok, gyógyszergyárak, média vállalatok...! Nyomon követik és koordinálják. = Átvilágítják és átveszik a vezetésüket! Amit most látunk, az a rendszer átalakítása, melyet a vírus fenyegetésre fognak. Ha pár éve azt mondtam volna neked, hogy 2020-ban 80 fertőzött miatt ez fog történni az országban, egy olyan vírusra hivatkozva, mely világszerte sem ölt meg közel annyi embert sem mint az influenza, nagy valószínűséggel arcon röhögtél volna! Pedig most sem kevésbé nevetséges, ezt hívják birka effektusnak. Amikor az emberek a hivatalos magyarázatot igazabbnak gondolják mint a racionális magyarázatot. Az igazság az, hogy egy az egész világra kiterjedő akciót látunk az emberiséget oly régóta rabszolgaságban tartó elittel szemben. Ez nem egy gazdasági válság, hanem egy összeomlasztás. Amit a következő ábra érzékeltet a legjobban, melyet Benjamin Fulford is közzétett az eheti cikkében.

speed.png

A piros a jelenlegi, a kék pedig a többi valaha volt gazdasági összeomlás. A valóságban, most egy már régóta várt, soha nem látott méretű hírszerzési és katonai akciót láthatunk. A bankok és mamut vállalatok lefoglalását láthatjuk, a korrupció felszámolását, és a gazdasági és politikai rendszer újraindítását egy az emberiséget szolgáló változat bevezetésével. És az összes beteg, veszélyes elem begyűjtésével, a megmaradt negatív titkos űrprogramok felszámolásával, és a forradalomban résztvevő titkos űrprogramok nyilvánosságra hozásával. De menjünk tovább és legyen ez számodra is tény.

Trump a FED-et támadja! A történelem során eddig csak egyetlen amerikai elnök tette meg ezt a FED fennállása óta, akit fejbe lőttek. Igen Kennedy. Egy a koronavírusról tartott sajtókonferencián beszélt erről. Érintőleg megemlítette, hogy mindenki ingyen koronavírus tesztet kaphat, és a történelem során először, mindenki ingyen részesülhet egészségügyi ellátásban Amerikában. Picit árnyaltabban fogalmazott mint az operatív törzs, de lényegében ugyanazt mondta, szép szavakkal.: "A kormány együtt fog működni bizonyos vállalatokkal." Illetve a tőzsdén elért mentési rekordokról is beszélt, lényegében egy Orbánéhoz hasonló kampány monológot láthattunk nemzeti konzultáció címén, de a lényeg a FED volt. Amikor rákérdeztek, miért nem váltja le a a FED igazgatóját, kijelentette, hogy nincs megelégedve a FED-el. Beszélt egy hatalmas lehetőségről melyet a Fed elnöke nem könnyít meg, de arról is, hogy még nem döntött, de vannak más lehetősége is a kivitelezésre. (hadi törvény?)

Ezt követően szerdán Trump életbe léptette a védelmi termelésről szóló törvényt (DPA). Azt láthatjuk, ahogy a különböző államok rákényszerülnek a független ellátási láncok kiépítésére, ezzel az emberiség egyik legnagyobb ellenségét, a globalizmust megszüntetve! Orbán felfüggeszti a hiteltörlesztéseket, és kamatokat mind a magánszemélyek és mind a kisvállalkozók tekintetében. Trump felfüggeszti a kilakoltatásokat. És még csak a különleges intézkedések második hetében vagyunk.

Mindeközben a nagy vezetők lemondása folytatódik. Bill Gates-en kívül még sokan lemondtak, és folyamatosan mondanak is le, ezen a listán követheted:

resignation.info

A karantén okozta csend miatt a delfinek visszatérnek a velencei csatornákba évtizedek óta először.

Az égi jelenségek észlelése is fokozódik. Ezekben az időkben fel kell készülnünk arra, hogy bizony ilyen jelenségeket akár mi is láthatunk az égen.

 És nem kizárt, hogy tömeges letartoztatások látványával is szembesülhetünk, kisebb katonai akciókkal, de mindig tartsd észben, minden a mi érdekeinket szolgálja. Semmi ok a pánikra!

azert_1.jpg

draga_1.jpg

van_11.jpg

Mint azt láthatjuk a mellékelt ábrákon, az emberek legnagyobb problémája továbbra is a WC papír. Legnagyobb szerencsénkre a pánik a fosztogatások, és lázadások helyett a wc papír felvásárlásban merül ki. A wc papír gyártóknak egyenlőre nem kell tartaniuk a csődtől. De felszólítanék minden kedves boltkórost, hogy gondoljanak azokra is akik egyik napról a másikra élnek, és nem tudnak felhalmozni komoly készleteket. Nekik sem attól kell félniük, hogy a vírus miatt nem lesz mit enni, vagy mibe törölni, csak attól, hogy nem tudnak mit vásárolni vacsorára, mert ti mindent hazahordotok a boltból, hogy aztán rátok rohadjon.

Várható e karatén? Trump bejelentette, hogy Amerikában nem várható. De mi a helyzet Magyarországgal?

"A kormány továbbra sem tervezi és a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs továbbra sem javasolja kijárási tilalom bevezetését vagy városok, településrészek lezárását - közölte a törzs ügyeleti központjának vezetője."

/Írta a koronavirus.gov.hu 2020 03. 19.-én/

Egy ilyen intézkedéshez pénzt kellene osztani a rászorulóknak, melyet nem igazán láttam még egy Magyar kormánytól sem, habár Trump most pont ezt teszi. Nem hiszem, hogy itt bármi indokolná a kijárási tilalmat. De ahhoz, hogy megértsük miért, a jelenlegi történések megismerése szükséges. Nézzük hát meg nagy vonalakban mi történt és történik!

Az USA vállalat, azaz a cionista összeesküvés nem tudta teljesíteni a fizetési kötelezettségét Kínának február 16.-án. A szövetség pont erre az időpontra várt ettől remélve a gazdaság összeomlását, hogy újraindítsák és beindítsák a vihar protokollt, mely magában foglalja a világot régóta irányító sötét erők letartóztatását, a már említett gazdasági újraindítást és a titkos technológiák nyilvánossá tételét. A cionisták megpróbálták megzsarolni Kínát egy biológiai fegyver és 5g támadással. Ezzel azt érték el, hogy most már az ázsiai titkos társaságok is rájuk vadásznak. A fehér kalaposok pedig megkapták a várva várt Isteni hozzájárulást. Ugyanis a cionisták utolsó fegyverükhöz nyúltak a pánikkeltéshez, mely globális méreteket öltött. Ezek után megzsarolták Olaszországot egy újabb biológiai támadással, mely keretein belül tömegekre szórták szét a koronavírust. Az amerikai hadsereg a védelmükre sietett, megakadályozva a további támadásokat. Egész Európába NATO csapatok érkeztek hadgyakorlat címszóval és biztosítják, hogy több ilyen támadás ne történhessen. Ezért vannak lefújva a rendezvények világ szerte és ezért zártak be az iskolák, ezért vannak nyitva 3h-ig az üzletek stb. A többi intézkedés, a termelés és kereskedelem világszintű leállítása a gazdaság beomlasztása miatt történik, hogy újra tudjuk indítani. A határok, légi közlekedés stb leállítása pedig a cionisták begyűjtésének megkönnyítését szorgalmazza. Ahol kijárási tilalom van, ott nagy a támadás kockázata, vagy sok cionista bujkál. De a legtöbb országban ilyen drasztikus lépésekre nem kell számítani.

De akkor mire kell számolni?

Amit látni fogunk az multi cég monopóliumok és bankok teljes államosítása és felelősségre vonása! Az államok önellátásra való átrendezése, ami nagyon jó dolog, gondolj bármit is. Egyetlen ország sem fog függni a másiktól, így nem lesz zsarolható, így minden állam szabad lesz. A már most biblia szintű gazdasági összeomlás fokozódik. Addig húzzák, amíg a Föld minden politikusának (már akit nem tartóztatnak le addig) el kell fogadnia az új kvantum pénzügyi rendszert, a titkos technológiák széles körben történő elterjesztését, mert semmilyen más módszer nem fog rendelkezésre állni a világ újraindítására.

De mégis miért történik minden ekkora titokban?

Igazából ez csak annak titok, aki nem akarja belátni. Mert a legtöbb ember az Ego-jával azonosítja magát, pontosabban avval amit magáról gondol, még ha az csak illúzió is, ezért nem hajlandók belátni, hogy ők voltak hülyék és a kevesek látták a valóságot. Pedig a kevesek is átestek ezen, ők is rájöttek mekkora hülyék voltak, csak ők továbbléptek ezen és így fejlődni is tudtak. De az igazi oka az, hogy itt nem csak átlagemberekről van szó! Politikusok, tisztviselők, katonák, rendőrök... Ha nekik most a teljes igazsággal állnának elő, az az egész akció kimenetelét veszélyeztetné, így az akció végéig csak a beavatottak és a nyitott szemmel járók láthatják mi is történik valójában.

Mi akik évek óta várjuk ezt a pillanatot, és évek óta figyeljük a háttérben zajló eseményeket fellélegezhetünk, a többiek pedig hagy pánikoljanak, megérdemlik. Emlékszem még évekkel ezelőtt miket olvastam erről az akcióról. Amikor az informátorokat az időpontról kérdezték mindig ugyanazt mondták. "Nem mi döntjük el az időpontot, egy Isteni beavatkozás fogja meghatározni. Mindennek pont egyszerre kell megvalósulnia, a gazdaság összeomlásának, a hivatalos szervek kitisztításának, a titkos űrprogramok visszaszerzésének, és egy hatalmas globális eseménynek, melyet meglovagolhat a szövetség." Lás csodát minden adott! A világ lehet, hogy ki fog fogyni a wc papírból, de megmenekül!

over-the-castle-on-the-hill.jpg