Letartóztatják-e a mély állam sátánistáit a Defender Europe 20 gyakorlatok során?

deep-state-arrests-under-defender-europe-1000x555-1.jpg

Míg Európa nagy részét bezárták a koronavírus járvány miatt, a 17 NATO és partnerországainak elit katonai erői a Defender Europe 20 katonai gyakorlatokat fedezékként használják arra, hogy letartóztassák az erősített európai szervekbe beágyazódott mély állambéli sátánistákat. A New York Times bestseller szerzője szerint.

David Wilcock legutóbbi, március 19-én élőben közvetített videójában - 288 000 You Tube-követőjével - megdöbbentő információkat mutatott be.

Videó-előadása során Wilcock hosszan idézi Manlio Dinucci egy cikkének március 15-i angol nyelvű összefoglalását, amelyet március 3-án írta a Defender Europe 20 gyakorlatokról, az olasz Il Manifesto internetes újság. A Dinucci korábbi olasz nyelvű cikkét összefoglaló, március 15-i cikk címe: „30 000 amerikai csapat érkezik Európába a COVID-19 válság közepette”, és a következőképpen kezdődik:

"Manlio Dinucci az olasz internetes újságban, az Il Manifesto-ban, 2020. március 3-án azt írja, hogy a Trump utazási tilalma ellenére 20 000 amerikai csapata utazik Európába a következő napokban - melyek csatlakoznak a már ott lévő 10 000-hez"

https://electroverse.net/30000-american-troops-arrive-in-europe-amidst-covid-19-crisis

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államok Külügyminisztériuma megtiltotta az észak-olaszországi és más Európai országokba történő utazást az amerikaiaknak. Ismét idéznék Dinucci eredeti március 3-i cikkből:

Az Egyesült Államok polgárainak egy kategóriája azonban mentesül e szabályok alól: az a 20 000 katonai csapat, akik az Egyesült Államokból érkeznek az európai kikötőkbe és repülőterekre a Defender Europe 20 gyakorlatra, amely az elmúlt 25 évben a legnagyobb számú amerikai csapatok telepítését jelenti Európába. A már jelenlévőket is beleértve, kb. 30 000 amerikai csapat vesz részt áprilisban és májusban a gyakorlatban, amelyet további 7000 NATO-csapat követ, 17 NATO-tagországból és partnerországból, ideértve Olaszországot is.

A Dinucci-ra hivatkozó angol nyelvű cikk szerzője, Poppalloff álnéven így folytatja:

E csapatok egyikére sem adtak Bio / Hazchem öltönyt vagy maszkot, ami kissé meggondolatlannak tűnik az amerikai kormánytól, ha a COVID-19 valóban olyan veszélyes, ahogy azt mondják nekünk…

Ezután ismét Dinucci-t idézi:

„A 30 000 amerikai katonai egység, akik„ szétszóródnak az európai térségben ”, valójában mentesülnek a COVID-19 megelőző előírásaitól, amelyek a civilekre vonatkoznak. Elegendő az európai hadsereg által, az Európában nyújtott biztosíték arról, hogy „megfigyelés alatt tartsuk a koronavírust [COVID-19]” és hogy „erőink egészségesek maradjanak”.

Ugyanakkor figyelmen kívül hagyják az ilyen nagyságrendű katonai gyakorlat környezeti hatásait. Az Egyesült Államok Abrams tankjai is részt vesznek, 70 tonna súlyukkal, szegényített uránhéjaikkal a gyakorlatban. Minden tank 400 liter üzemanyagot fogyaszt 100 km-enként, nagy szennyezést eredményezve a maximális teljesítmény elérése érdekében. ”

Popalloff, összefoglalva Dinucci-t, rámutat arra, hogy elégé gyanús természetű, hogy sok európai állampolgár otthonába van bezárva, míg az elit NATO csapatok korlátozások nélkül képesek körbeutazni Európát. Popalloff azzal fejezi be cikkét, hogy azt állítja, hogy „a világjárvány nyilvánvalóan egy 1% -ot érintő hatalmi játék fedő története”.

Ennek az a következménye, hogy a koronavírus-járvány, az európai zárolások és a NATO-gyakorlat együttesen olyan kíméletlen puccsokká alakulhatnak, amelyet rejtetten az 1% (mély állam) irányít, és az embereknek aggódniuk kell azon, hogy a jelenet mögött mi húzódik valójában.

Wilcock ezzel szemben kiterjedten idézi a Dinucci korábbi, március 3-i cikkének március 15-i angol nyelvű összefoglalását, és felfedi azt, amit a saját bennfentes forrásai mondtak el neki, akik egy nagyon különböző történetet mesélnek el arról, hogy mi történik a színfalak mögött valójában:

"Amit az eligazításokból megtudtunk, az az, hogy ez egy célzott erőfeszítés a tömeges letartóztatásokra, amiről egész idő alatt beszéltem. Ezért vannak ott. 18 országból 37 000 csapattal, beleértve az Egyesült Államokat. ... Elit katonák, akiket nagyon kiképzettek. Mit csinálnak? Olyan helyekre mennek, ahol a Mély Állam található. Behatolnak és letartóztatják őket."

Wilcock az Abrams tankokkal folytatja, a Defender Europe 20 gyakorlatban való felhasználásukat olyan célra, amely nagyon különbözik a Dinucci által említett puccstól:

"A US. Abrams  70 tonnás súlyú uránhéjjal felszerelt tankok részt vesznek az akcióban. ” Rendben, ez furcsa, miért van szükségük tankokra. Ez egy katonai gyakorlat, a legnagyobb 25 év alatt. Nos, talán akkor befognak hatolni néhány ember erődítményébe. Akik közül néhányan milliárdosok, sátániak. Ha elkezdi ezt, akkor megtudjuk mi történik valójában. Be kell zúznia ezeket a szervezeteket, meg kell szereznie ezeket az embereket. Le kell tartóztatnia őket. Remélhetőleg nem nyújtanak fegyveres ellenállást, és minden rendben fog menni.

Ez nem puccs, ez nem a világ vége. Ez megmenti a világot. Ezek az emberek már megpróbálták kiirtani a bolygót. Tehát ha úgy gondolja, hogy ez puccs, akkor az teljesen érthető, de már elgördítették a legnagyobb lövésüket, és nem hiszem, hogy ez a világ vége.

Ez a Wilcock által bemutatott elemzés kulcs az Európában zajló jelenlegi események megértéséhez, amely példátlanul leállítja az emberek mozgását és vállalkozásait, miközben a NATO egyidejűleg az elmúlt 25 év legnagyobb katonai gyakorlatait végzi. A mély államok tisztviselőinek jól védett egyesületei, amelyekben sokan gyakorló sátánisták, akik gyakran végeznek áldozatbemutatást, most az elit katonai különleges erők támadásával nézhetnek szembe a NATO gyakorlatok alatt.

A koronavírus világjárvány és Európa lezárásának közepette zajló masszív NATO gyakorlatokra eddig felkínált két magyarázat közül (Dinucci / Poppalloff aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy ezek fedezik az 1% (mély állam) által történő puccsot, és Wilcock egymással szemben ellentétes nézetét., miszerint a mély állam tisztviselőit letartóztatják a katonai gyakorlatok alatt), Wilcock értékelése messze hihetőbbnek tűnik. Ennek ellenére a jelentések szerint a NATO vezetői a koronavírus aggályai miatt számos Europe Defender gyakorlatot lemondtak.

Fontos szempont, hogy Wilcock értékelése összhangban áll a QAnon katonai hírszerző csoport folyamatos kijelentéseivel, amely 2017. októberi előterjesztése óta szorosan együttműködik a Trump adminisztrációval. Számos cikkben kifejtettem érveimet arra a következtetésre, miszerint a QAnonféle Fehér kalaposok az amerikai katonaságon belül be vannak zárva a színfalak mögött zajló polgárháborúba a Mély Állam ellen, amelynek magas rangú vezetése mind gyakorló sátánista.

Ha elfogadjuk azt, amit QAnon több üzenetben felfedett, mely az olvasókat arra készteti, hogy készüljenek a viharra és a mély államok vezetőinek felszámolására, akkor Wilcock értékelése valószínűbb, mint a Dinucci és Poppalloff által kínált alternatíva.

Azt hiszem, hogy szerencsére nem kell sokáig várnunk, hogy megtudjuk az igazságot arról, hogy mi történik Európában a visszafogott NATO-gyakorlatok kapcsán, a példátlan koronavírus-zárolással és a színfalak mögött zajló mély állam-vezetők, állítólagos, tömeges letartóztatásaival.

A világ meg akarja tudni az igazságot arról, hogy valójában mi van a koronavírus-járvány mögött, és az amerikai katonaságnak is komoly okai vannak az igazság feltárására, mivel egyre több kínai tisztviselő vádolja az amerikai hadsereget a koronavírus Wuhan-ban történő elterjesztésével, melyet a 2019. októberi katonai világjátékok során tehettek volna meg.

Írta: © Dr. Michael E. Salla

Forrás: www.exopolitics.org

Fordította: onlinetaltos.blog.hu

5319fb4f6bb3f771780acc99.jpg