Benjamin Fulford - A Sürgősségi figyelmeztetés megakadályozta az 5G-s elektromágneses támadást Tokióban

5g_1.jpg

A március 24.-én kedden közzétett 5G-s elektromágneses fenyegetésről tett bejegyzés, amely a március 25.-ei, szerdai támadásra figyelmeztette Tokiót, és ígéretet tett a megtorlásra az USA-ban található La Palma ellen, sikeresen megakadályozta a támadást. Azonban kísérje figyelemmel a helyzet előrehaladásának nyomon követésére tett erőfeszítéseinket.

Ez az az 5G-s berendezés, amelyhez hasonlóakat a város körül telepítettek és azt tervezték, hogy szerdán aktiválják, és Tokióban az embereket célzó káros eseményt keltenek velük. Szerencsére előzetes figyelmeztetést kaptunk, mely lehetővé tette a nyilvános értesítést, hogy elkerüljük az esetleges életveszteségeket és az elektronikai rendszer költséges károsodását.

5g_station-225x300.jpg

Az olvasók, akik megtekintették az eredeti cikket, észrevehették, hogy a weboldalra újabb kifinomult behatolás történt, amely törölte az utolsó két bejegyzést, és 48 órán belül harmadik alkalommal összeomlasztotta az oldalt.

Ez annak igazolása, hogy oldalunk közzéteszi a gonosz terveket, amelyek célja a társadalom károsítása.

Folytatunk minden tőlünk telhetőt, hogy megfeleljünk a gonosz kihívásainak, és értékeljük a küldetésünk elősegítő  hűséges támogatókat.

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

 

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu