Online Táltos

2020\03\29

RDS és a Fulford frissítést a pandémiáról, az arany standardról és a gazdaságról

sddefault.jpg

A CIA-s Robert David Steele és a Fehér Sárkány titkos társaság nagykövetének szerepét betöltő Benjamin Fulford, volt tv-s politikai műsorvezető és nyomozóriporter közös, közel tizenöt perces videóinterjú frissítése. Mindenkinek segíthet megérteni és feldolgozni a jelenleg kibontakozó eseményeket.

More:

Gazdaság Riportok Teljes Nyilvánosságra Hozatal Helyzetjelenés

2020\03\28

Nyla Nguyen - A fehér kalaposok által átvett fősodrású média, a Szövetség által bombázott DUMBS, a Vatikán letartóztatási frissítései és egyebek

nyna.jpg

Érdemes meghallgatnia hölgyeményt, igen érdekes részletekre mutat rá a most kibontakozó események kapcsán! Többek közt azokra a bizonyítékokra is, melyek azt mutatják, hogy a hirtelen "koronavírusossá vált" sztárokat, valójában a Q csapat tartóztatta le. Érdemes megnézni Nyla közel egyórás videóját, nem lehet vele veszíteni!

More:

Csatornák Teljes Nyilvánosságra Hozatal Helyzetjelenés

2020\03\27

Az Aranykor Kapujában - A Globális És Itthoni Helyzet Áttekintése

photo-1518636693090-8407756ab88b.jpg

Az elmúlt hét vegyes érzelmekben gazdagon telt, talán mindenki számára. Hét közepén volt egy kis visszahúzódás a világ energiáiban. Kiütközött a biblia események okozta fáradság. Volt részünk hóesésben, hidegben, némi borongásban, de a tavasz megállíthatatlanul vágtat felénk és mindent megváltoztató eseményeket hordoz magában.

More:

Cikkek Boldogság Teljes Nyilvánosságra Hozatal Helyzetjelenés

2020\03\25

Benjamin Fulford - A Sürgősségi figyelmeztetés megakadályozta az 5G-s elektromágneses támadást Tokióban

5g_1.jpg

A március 24.-én kedden közzétett 5G-s elektromágneses fenyegetésről tett bejegyzés, amely a március 25.-ei, szerdai támadásra figyelmeztette Tokiót, és ígéretet tett a megtorlásra az USA-ban található La Palma ellen, sikeresen megakadályozta a támadást. Azonban kísérje figyelemmel a helyzet előrehaladásának nyomon követésére tett erőfeszítéseinket.

More:

Cikkek Üzenetek Teljes Nyilvánosságra Hozatal Helyzetjelenés

2020\03\25

A valaha volt legjobb meditáció

meditate-while-you-medicate-chakra-cleanse-weedist1.jpg

Már csak azért is ez a legjobb meditáció, mert nem kell lemondanod a számodra legszimpatikusabb meditációról, ugyanis remek felvezetése lehet annak, és még sokszorosan fel is erősíti hatását. Viszonylag rövid, mégis önmagában is roppant hatásos, hatása egész napodon át elkísér, és kulcs a teljes tudatossághoz.

More:

Egészség Cikkek Boldogság Beavatás Meditációk Spirituális Fejlődés Lelki Gyógyulás

2020\03\24

A Blue Beam projekt teljes gőzerővel halad, dőljön hátra és élvezze a hamis Armageddon show-t

Frissítve!

haarp-hologram-dd61cd0295.jpg

A mostanában a Nyugaton kibontakozó hamis végső forgatókönyv hamarosan fantasztikusabbá válik, tehát dőljön hátra és élvezze a show-t. Noha ijesztőnek tűnhet, az igazi cél egy jobb világ megteremtése. „A színház időtartamát 20 hónap körül határoztuk meg” - mondja egy európai királyi család forrása. Eddig több mint 30 ország és egy milliárd ember tartózkodik lezárás alatt a show részeként.

More:

Cikkek Teljes Nyilvánosságra Hozatal Helyzetjelenés

2020\03\23

Letartóztatják-e a mély állam sátánistáit a Defender Europe 20 gyakorlatok során?

deep-state-arrests-under-defender-europe-1000x555-1.jpg

Míg Európa nagy részét bezárták a koronavírus járvány miatt, a 17 NATO és partnerországainak elit katonai erői a Defender Europe 20 katonai gyakorlatokat fedezékként használják arra, hogy letartóztassák az erősített európai szervekbe beágyazódott mély állambéli sátánistákat. A New York Times bestseller szerzője szerint.

More:

Cikkek Rejtélyek Teljes Nyilvánosságra Hozatal Helyzetjelenés