Abe, Macron, Merkel és Charles herceg „koronavírusosként” állnak a nyilvánosság elé, ahogy a Földbolygóért folytatott harc fokozódik

Frissítve!

onlinetaltos_blog_hu_benjamin_fulford_03_30.jpg

A Földbolygóért folytatott harc a csúcspontjához érkezik, amikor az ellenálló erők megpróbálják a „koronavírus pandémiát” felhasználni napirendjük megvalósításához. Több forrás egyetért azzal, hogy a felszabadító erők a Kazár Maffia letartóztatására használják a világ lezárását, miközben a sátánisták azt remélik,

hogy beolthatnak és mikrochippelhetnek minket. Szinte úgy tűnik, mintha a valóság két irányba folyna, az egyik változat félelmet és halált ígér, a másik pedig a bolygó felszabadulásának lélegzetelállító előrejelzését.

Először nézzük meg, mit mondanak a fehér kalaposok. A CIA és a Pentagon fehér kalaposai szerint Shinzo Abe japán miniszterelnök, Emmanuel Macron francia elnök, Angela Merkel német kancellár, az Egyesült Királyság Károly hercege és még sokan mások „koronavírussal fertőzöttek” (letartóztatták őket). Az egyik CIA-forrás szerint:

"Dezinformációkat állítanak elő, hogy ezt a lehető legszélesebb körben eltitkolják." "Merkel harmadik tesztet fog végezni, és Macron is pozitív. Ez egy kódszó, arra, hogy őket eltávolítják."

Hozzáteszi: „Abe összeomlik az országgal együtt, mert közvetlenül az összeesküvésnek dolgozik, így el kell távolítani. (Mivel ez a hamis számítógépes grafika kora, itt, Japánban folytatni fogom a kapcsolatot a sajtó ID hordozó kollégákkal, hogy tudjam az igazi Abe tűnik e el). A Pentagon forrásai egyetértenek azzal, hogy „a rendszerváltás Japánban is megtörténhet, mivel Shinzo-t kényszerítették, hogy egy évre halassza el a Tokiói Olimpiát”.

Talán az Abe miatt érkező amerikai merénylőktől való félelem késztette arra Japánt, hogy fontolja meg az összes amerikai állampolgár beutazási tilalmát?

http://www.asahi.com/ajw/articles/13252339

Mindenesetre az USA-ban egyértelműen felgyorsult a tisztítási folyamat, a Pentagon forrásai szerint:

„A haditengerészet kórházi USNS Mercy hajója március 27-én érkezett LA-be és testvére, az USNS Comfort március 30-án NYC-be, de nem nyújthat kegyelmet és kényelmet a letartóztatott cionisták és pedók számára. Ezenkívül utasítást kaptak a kamionosok, hogy ne szállítsanak New Yorkba, Donald Trump személyesen a Virginia állambeli Norfolkba ment, hogy elküldje az USNS Comfort-ot New York Citynek."

Most megengedték nekünk, hogy megnézzük azt, ami a sötét oldal akar. A lent látható videóban 15:20  körül, Bill Gates olyan törvényt követel, mely csak azoknak engedi az utazást akiknek van  oltásoklevelük.

Az NSA forrásai ezt megerősítik, és azt állítják, hogy az összeesküvés azt reméli, hogy a birkák megjelennek a helyi Walmart-nál, hogy oltást és mikrocsippelést kapjanak cserébe a „digitális pénztárca” megszerzéséért. Ez komoly emberek, ne hagyják, hogy megijesszék magukat az oltással, mert garantálom, hogy az általuk nyújtott minden oltás rosszabb lesz, mint amitől állítólagosan megvédenének. Joe Biden, az Egyesült Államok elnökjelöltje valószínűleg az igazat mondta, amikor így szólt: „Gondoskodnunk kell a gyógyításról, ami a problémát súlyosabbá teszi”

Az elkövetkező napok megfigyelésének a kulcsa nem a „világjárvány” ellen folyó küzdelem lesz, hanem a pénzügyi rendszer és ezáltal a bolygó ellenőrzésére irányuló küzdelem. Ezen a téren minden veterán piaci szakértő elmondja neked, hogy ami most történik, az túlmutat a fekete hattyú eseményén. Az Egyesült Államok katonasága nem hívta be egymillió tartalékosát, és a székhelyét földalatti bunkerbe költöztette, főként a hamis koronavírus fenyegetés miatt.

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/eo-order-selected-reserve-certain-members-individual-ready-reserve-armed-forces-active-duty

Mellesleg, ha még mindig nem gondolja, hogy ez a világjárvány többnyire hype, vegyen figyelembe egy dolgot: kevesebb ember hal meg most naponta, mint az úgynevezett világjárvány kezdete előtt.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/12-experts-question-covid-19-panic

https://www.zerohedge.com/health/covid-19-saving-lives

Mindenesetre azért, hogy megértse, miért halad a bolygó történelmileg még sohasem ábrázolt területre, nézze meg ezt a NASA videót, amely a nap körüli űrről készült. Általában nem írok űrhajókról, de ezt több megbízható forrás küldte nekem. Úgy tűnik azt is mutatja, hogy a Naprendszer valamilyen alapvető változáson megy keresztül.

Vessen egy pillantást az FRB vezetőjének Jerome Powellnek a fényképére

powell-300x200.jpg

Lehet, hogy ezt csak én képzelem bele, de ha a szemébe nézek, akkor nekem nem tűnik embernek. Ő egy olyan hüllő-uralkodó lehet, akikről David Icke szokott beszélni?

Oké, elég helyi a cucc is. Függetlenül attól, hogy kozmikus erők érintettek-e benne vagy sem, biztosan látunk egy csatát a fiat és a valóság által támogatott pénz között, amely meghatározza a bolygó jövőjét.

A régi rendszer, a G20, az IMF, a Világbank és az Egyesült Nemzetek Szervezetének az irányítói billiókat pumpálnak, a már bepumpált milliárd dollárokra, annak érdekében, hogy az irányítóhálózatuk érintetlen maradjon. Tájékoztattak arról is, hogy az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma átvette a Fed-et, és pénzt fog átadni a hétköznapi embernek. Amint azonban Catherine Austin Fitts is megjegyete,

(https://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Austin_Fitts

aki egy korábbi magas szintű intézményi bennfentes), a FED billió dollárokat szabadított fel a Blackrock társaság azaz a furfangos-összeesküvés számára ellenőrzése alól. - A srác, aki a Blackrock-ot vezeti, Clinton államkincstár titkára lesz. Régebben a Blackrock-nak dolgoztam. Nem PATRIÓTÁK! ”- tweet.

twe.jpg

Annak ellenére, hogy a FED egyre inkább és kétségbeesetten növeli a nullák számát az ígéret számukra az, hogy helikopterpénzeik egyre inkább érintkeznek majd a valósággal. A dollárnak a levegőből történő megteremtése semmit sem jelent a valós éttermeknek, légitársaságoknak és olajipari társaságoknak, stb., Miközben figyelik, ahogy üzleti vállalkozásuk összeomlik.

https://finance.yahoo.com/news/feds-cure-risks-being-worse-110052807.html

A fiat összeomlásának egyik jele az a tény, hogy a fizikai arany és ezüst sokkal drágább, mint a papírmegfelelőjük.

https://www.zerohedge.com/markets/theres-no-gold-comex-report-exposes-conditions-driving-physical-supply-problems

https://www.zerohedge.com/commodities/gold-now-unobtanium

Érdekes azonban, hogy az ausztráliai Perth-menta még mindig értékes aranyat és ezüstöt kínál.

https://www.perthmint.com/covid19.aspx

A perth-menta az egyetlen pénzverde, amelyet a nyugati pénzügyi rendszer elismert, és amely Ázsiának olvasztja a főkönyvi aranyat. Ez különösen érdekes, mivel három kínai hadihajó bejutott Sydney kikötőjébe, látszólag az ausztrál hadsereg ismerete nélkül. Kína éppen most vette át Ausztrália irányítását?

https://www.facebook.com/9News/posts/3221341631246985

Az oroszok is óriási lépést tettek azzal, hogy ténylegesen lefoglalták a világ legnagyobb olajkészleteit Venezuelában. Most az orosz kormány birtokolja őket. Ez azt jelenti, hogy a washingtoni DC rezsim bármilyen lépése a venezuelai olaj elfoglalásár háborúhoz vezethet a nukleárisan felfegyverzett Oroszországgal.

https://tass.com/economy/1136999

A FED nyilvánvalóan elveszíti az irányítást a petrodollár felett, mivel az olaj hordónkénti ára 4 dollárra esik. A szakértők most azt jósolják, hogy az olajárak negatívvá válnak, mivel a világ elfogy a helyekből, ahol tárolni lehet a cuccokat.

https://business.financialpost.com/commodities/energy/the-worlds-on-the-brink-of-running-out-of-places-to-put-oil

https://www.zerohedge.com/energy/unthinkable-happening-oil-storage-space-about-run-out

Akkor miért nem esik össze az amerikai dollár? A válasz erre az, hogy az Egyesült Államok dollárját nem az Egyesült Államok ellenőrzi. Számos ország termel amerikai dollárt, köztük Kína, Japán és Indonézia. Ami most történik az az, hogy a Washington DC-t ellenőrző frakció által korábban olajtámogatott dollárokat a legtöbb más ország nem fogadja el. A japán vagy a kínai amerikai dollár ellenére nagy igény van rá. Ausztrália és a Pertti pénzverde megragadása szükséges volt annak biztosítása érdekében, hogy az összeesküvés ne tudjon több pénzt megszerezni a dollár visszatérítésére - mondják az ázsiai titkos társaság forrásai.

Nézzük meg, hogy mit tervez Kína ebben a be nem jelentett III. Világháborúban, és nézzünk meg egy CIA-verziót, amelyet egy forrás adott szemtől szemben azzal kapcsolatban, hogy mi folyik a világjárvány kapcsán:

„Wuhan nem fog kinyílni; ez mind egy színpadi show a média számára. Még mindig több száz apartmanház van lezárva, bezárták az ajtókat. Kína a fertőzések új fordulójával néz szembe, a visszatérő állampolgároktól, akik a biológiailag fejlett vírus más törzsét hordozzák. Az év vége előtt Kínában a tervek szerint százmillió halálos áldozat lesz. Az összeesküvés célja a lakosság felének felszámolása.

Ennek a fegyveresített koronavírusnak öt különböző törzse van, melyek Fort Deteickben (USA  Maryland) készültek. A Kínát és Japánt érintő törzsek különböznek egymástól, de Olaszország és Irán ugyanazon törzset kapta.

Indiának csak kisebb problémái vannak, és a halálesetek száma is csekély lesz. A lezárást folytatja a kormány, amely továbbra is irányítja Indiát. A pandémiának júliusig le kell zárulnia, tehát nyárra mindent elfognak mondani. ”

Érdekes megjegyezni, hogy Naftali Bennett izraeli védelmi miniszter azt mondta az izraeli TV-ben, hogy a pandémia „eltarthat két hónapig, de akár három hónapig is, de akár egy kicsit tovább is, de ez a terv.” Aztán van egy rabbi, amely azt mondja a zsidóknak, hogy ne aggódjanak, mert a koronavírus „csak a gojokat” érinti.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=143280

Ezenkívül Délkelet-Ázsiában vannak olyan CIA-források, amelyek megjegyzik, hogy „ egy olyan, 270 milliós országot zártak le, ahol 100 ember halt meg az új influenza miatt”. Hozzáteszi: „Ez a legnagyobb csalás, amelyet az emberiség valaha is látott. Az emberek a világ minden tájáról felébrednek és felteszik a kérdést arról, hogy mi ez az egész valójában."

„Az egész ügyet megelőző csapásnak tekintjük, amely látványosan rosszul sült el. Most ellensúlyozást fogunk látni, amelynek célja az összes érintett talaj szintjének kiegyenlítése ”- mondta egy MI6-es forrás pandémiás beszélgetésünk alkalmával.

Érdekes módon a sátáni 666-os szám manapság ismét felbukkan a különféle cikkekben. Az alábbiakban két példát mutatok be.

https://tass.com/russia/1136925

https://dnyuz.com/2020/03/29/what-social-distancing-looked-like-in-1666

Ezek a BBC és a Fox News történetek arra utalnak, hogy az aszteroidákat az emberek megijesztésére akarják használni, miután a pandémiás műsor véget ért.

https://www.foxnews.com/science/us-detects-meteor-explosion-10-times-the-energy-as-atomic-bomb-report

https://www.bbc.com/news/science-environment-47607696

https://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2020%20DP4

Számos forrástól azt is hallottuk, hogy a most zajló előkészületek már jó ideje folynak. Vessen egy pillantást erre az idézetre egy 2007. szeptemberi konferencián, amelynek címe: Védelem 2020-ban és azon túl:

"A brit Armed Forces Joint Doctrine és Concepts Center a következő évtizedben várnak egy általános összeomlást a globális rendtől, és a másik stratégiai gondolkodók egyformán pesszimisták ez ügyben."

A „stratégiai gondolkodók” valószínűleg tudták, hogy a fiat-alapú vezérlőhálózat matematikailag arra volt ítélve, hogy elveszítse a kapcsolatot a valósággal. Nyilvánvalóan azonban nem látták a régi ellenőrző rács összeomlását, amely előkészítette az utat az új kor főnix-szerű felemelkedéséhez. Nemsokára beton- és acélvárosaink zöldellővé válnak, megtelnek bőséges növényzettel és állati élettel.

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/27/utrecht-rooftops-greened-plants-mosses-vertical-forest

Ne felejtse el, hogy az összeesküvésnek félelemre és gyűlöletre van szüksége az irányítás fenntartásának érdekében. A barátság és a szeretet, ha túlnyomó katonai erő támogatja őket, uralkodni fog. Csak nézze meg, hogy hány rossz fiú tűnik el az elkövetkező napokban és hetekben. Sokat nem mondhatunk operatív okokból, de biztos lehet benne, hogy a jó fiúk nyernek. Ez a forradalom ideje.

 

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Tv-s műsorokat is vezetett. Miután elhagyta a Forbes-t, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu