Nikola Tesla hagyatéka

onlinetaltos_blog_hu_tesla.jpg

Nikola Tesla egy egyedülálló tudós, aki olyan találmányokkal áldotta meg az emberiséget, melyek mindent megfognak változtatni, amint azt visszakaptuk. De magával az élettörténetével is sokkal többet adott az emberiségnek mint a legtöbben bármivel. Ismerd meg Teslát és a hagyatékát, olvasd el ezt a cikket!

81416475_2974042012620277_7127284754952486912_n.jpg

Ez a mém, sok mindent elmond Tesláról még azoknak is akik semmit sem tudtak eddig róla. Ezekben az időkben fontosnak tartom, hogy mindenki megismerje Nikolát, mert hamarosan elérjük azt a pontot amiről ő is beszélt, amikor is a technológiái megváltják a világot. És szeretném, ha mindenki tudná, kinek köszönhetjük a nemsokára a nyilvánosság számára is hozzáférhető innovatív technológiák nagy részét, épp úgy mint a jelenben fellelhetőek nagy részét, kezdve egészen a váltóáramtól a rádióig! Tesláról tudni érdemes, hogy ő volt az első tudós, akit őrült tudósként jellemeztek! Pusztán azért, mert azt állította, hogy a találmányait földönkívüliektől kapta, a világ megmentésének érdekében. Azt is jól tudta, hogy nem az ő életében fognak ezek a technológiák teret nyerni, ezért hangoztatta mindig, hogy nem baj, ha nem éli meg amikor a találmányai megváltoztatják a világot, a lényeg, hogy egyszer megváltoztatják. A JP Morgennel ápolt kapcsolata bemutatja a rejtőzködő hatalom arcát, a módszereiket, taktikájukat és célját. JP Morgen a FED első vezérigazgatója, neki köszönhetjük a magántulajdonú központi bankrendszert, az éhezést, háborúkat, a gazdasági válságokat, a rosszindulatú cégek monopóliumát, gyakorlatilag a FED a hatalom biztosítéka, most már az IMF-el és a Világbankkal karöltve. A magánkézben lévő pénzrendszer uralmat tud gyakorolni a nemzetekre, az államirányítási rendszerekre. Ezért támadják most őket világszerte! Eljött az idő amikor vége a sötét uralomnak, így eljött az ideje, hogy tisztelegjünk mindenki előtt aki részt vett a sötétség ellen zajló csatában, így Teslának is! Amikor Tesla előállt JP-nek az ingyen, vezeték nélküli elektromos áram technológiával, Morgen leromboltatta az összes ehhez kapcsolódó kísérletét. És megkérdezte Teslát.: "Nekem ebből mégis mi hasznom lenne? Ki fizetné meg nekem a havi díjakat, a kábelek árát, a szervizelési és egyéb díjakat?" JP volt Tesla pénzembere, ő fedezte a kutatásait nem is sejtve, hogy Tesla végig tudta, hogy nem annak a kornak dolgozik, hanem a miénknek! Kevesen tudják, de a TV-t is Tesla találta fel, de mégis ötven évet várnia kellett a nagyközönségnek mielőtt megismerkedhetek vele. Halála után minden találmányát lefoglalta a kormány. Persze azóta rengeteg feljegyzése előkerült, többek közt az ingyen energia kapcsán is, melyet az internetről be lehet szerezni.

http://kunlibrary.com/tesla.konverter.htm

A link csak egy példa, a további kutatás a te feladatod! De nem így menti meg a jelenlegi civilizációt, mert ezeket a technológiákat még csak egy valakinek sikerült szabadalmaztatnia, az amerikai légierőnek. Egy ingyenes szabadalomról beszélünk melyben egy antigravitációs jármű és egy azt működtető kompakt fúziós reaktor szerepel. Ezt elvileg bárki ingyen használhatja bármilyen, akár kereskedelmi céllal is, de nem túl valószínű, hogy bárki sikerrel járna addig, amíg a hatalom nem lett teljesen eltávolítva posztjáról. Nagyon úgy fest, hogy ezt a rengeteg futurisztikus technológiát egyszerre kapjuk meg. Rengeteg titkos kormányprogram, űrprogram fejleszti, tökéletesíti ezeket a technológiákat évek óta titokban. A koronavírusra fogott gazdasági összeomlasztás és a világ lezárása a sötét erők eszkalálását és az egész rendszer újraindítását takarja. Ha ez megtörtént mindenki részesülni fog azokból a világmegváltó technológiákból, melyeknek alapjait Nikola Tesla szolgáltatta. Így fog megvalósulni álma, melyet földönkívüli testvéreink segítségével alkottak meg! És így fog mindenkihez eljutni hagyatéka, gyorsabban mint gondolnád! Ezért ha ez megtörténik, kérlek emlékezz meg Tesláról, aki nélkül ez nem jöhetett volna létre! JP Morgenről még annyit megemlítenék, hogy nem csak Tesla találmányainak eltűnése köthető a nevéhez. A Titanik építését ő finanszírozta, mindenkinek küldött ingyen jegyet az első és egyben utolsó útra aki veszélyeztette a FED létrehozását.

mv5byzywntvmnjktzdvlys00njmxlwi1ymytmdjmntc3zdi5njq0xkeyxkfqcgdeqxvymti0mdy5nzi_v1_sy384_sx683_al.jpgexternal-content_duckduckgo_com.jpg

A torpedó ki és bemeneti nyílása a mai napig látható a roncsokon. A környező hajóknak megtiltották a mentést, egyedül a Kárpátia tagadta meg ezt a tiltást. Az I: világháború amerikai csapatainak első célpontja a Kárpátia volt, egy szövetséges civil hajó! A Titanik túlélőinek pere a leszármazottjaiknak köszönhetően a mai napig tart. Csak azért hoztam ezt fel, hogy lásd mekkora erőkkel játszott Tesla. És, hogy lásd miként győzedelmeskedik felettük halála után, napjainkban ez a csodálatos elme, az egykori Ganz Művek dolgozó. Most, hogy áttárgyaltuk a háttérinfókat, nézzünk meg pár dokumentumfilmet Tesláról.

the-tesla-phenomenon_hero.jpg