Az Aranykor Kapujában - A Jelenlegi Globális Helyzet Elemzése

emberiseg-es-univerzum-6061b0d7a2_1523783441.jpg

A Föld jelenleg egy krízisnek álcázott kibontakozási folyamatban van! Sokakat megrémítenek a jelenleg kibontakozó események, pedig a várva várt események történnek meg a szemünk láttára. Ez a cikk kísérletet tesz arra, hogy a kontrák és prok segítségével tisztázzuk a jelenlegi, roppant kényes helyzetet.

A következő cikkek remek felvezetői lehetnek ennek az írásnak:

Az első dolog melyet a tisztánlátás végett érdemes megvizsgálni, az a koronavírus övezte globális pánik. Nézzük a tiszta tényeket:

- Eddig durván 3000 halálos áldozata van a koronavírusnak, mind a két törzset beleértve.

- Tavaly az influenza okozta szövődmények okozta halálozási szám meghaladta a 80.000 főt csak Kínában.

- Kínában a detektált fertőzöttek 3,5%-a, a világ más részein 1,5%-a hunyt el. A mortalitási ráta napról napra ingadozik, és a szórására jellemző, hogy Olaszországban is a kínaihoz hasonló a halálozási ráta. A közép-kínai Vuhan városban, ahol a koronavírus még tavaly decemberben először felütötte a fejét, a fertőzöttek 2-4 százaléka halt bele a betegségbe, míg Kína többi súlyosan érintett részein a halálozási arány feltűnően alacsonyabb, 0,7 százalék körüli.

- A MOST TERJEDŐ COVID-19-ES TÍPUSÚ KORONAVÍRUS "UNOKATESTVÉRÉNEK" TEKINTETT SARS-COV KORONAVÍRUS 2003-BAN MINTEGY 10 SZÁZALÉKOS HALÁLOZÁSI ARÁNNYAL PUSZTÍTOTT. (Volt akkor ekkora pánik?)

Velem lehet vitatkozni, de a számokkal felesleges. Felvezetném az az álláspontot, melyet a kiszivárogtató médiumok által sugallt információk alapján fel tudtam állítani. A fény és sötétség erői között zajló csata a végpontjához ért! Mindkét fél ugyanazt a hullámot próbálja meglovagolni, de az egyiküket betemeti. A jelenlegi tényállás azt mutatja, hogy a sötétség lesz a betemetett fél. Mint azt a fent elsőként említett cikkben is kifejtettem, tavaly decemberben, a fénynek három dologra volt szüksége a győzelemhez: a gazdaság összeomlása (pipa) 144.000 lezárt vádirat (meghaladtuk a 160.000-et) és egy globális esemény, mely mindenkit érint és odavonzza mindenki figyelmét (koronavírus?) Nagyon úgy fest a dolog, hogy a cionista háttérhatalom érezve közelgő vesztét kiterítette az utolsó kártyalapjait. Hozzá tenném minden évben próbálkoztak, de mindig teljesen hiába, és a mostani helyzet csak annyiban különbözik, hogy elértünk a végjátékhoz. De nézzük csak meg mivel próbálkoztak 2000 óta.

fear-porn-202x300_1.png

Mint azt már említettem, a 2003-as SARS járvány idején közel sem volt ekkora pánik, mint most a jóval ártalmatlanabb koronavírus kapcsán. Nagyon úgy fest a szitu, hogy a hatalmas fölénnyel rendelkező fény szövetség, csak arra várt, hogy a háttérhatalom megadja magának az utolsó döfést. Nem is tudott mást tenni, mivel az USA vállalat nem tudta teljesíteni a 2020 02. 16.-ai fizetési kötelezettségeit, így muszáj volt valamit kitalálniuk, hogy legalább a holnapot megéljék. A problémájuk abban rejlik, hogy ennél kedvezőbb dolgot nem tudtak volna kitalálni a fény erőinek győzedelmessége szempontjából. De semmilyen más opciót sem találhattak, még csak a pillanatnyi megmenekülésük szempontjából sem. Így beleragadtak az egércsapdába. A háttér hatalomnak kellett egy esemény, mely a kutya lehet aki megette a háziját. Ennek az eseménynek, nyilván az egyik célja kellett legyen az emberiség nagy részének kipusztítása, mint az összes e századbéli tetteiknek, hiszen ez az egyetlen esélyük a túlélésre. Láthatóan ezt a támadást is sikeresen visszaverték mint az összes többit, ezt a halálozási arányok is mutatják. Viszont mivel ez az utolsó esélyük, fel kellett használniuk a világmédia felett szerzett hatalmukat, hogy a jelenleg is észlelhető pánikot fenntartva, eltereljék a figyelmet a fizetési határidejük lejártáról. Illetve, hogy bűnbaknak használják ezt az egész cirkuszt, míg menekülnek. Viszont ez egy remek lehetőség, hogy a várva várt esemény bekövetkezhessen. Ennél jobb táptalajt semmi sem biztosítana a fényerők terveinek kivitelezésére. A fent elsőként említett cikkeben már tavaly részleteztem, hogy a tömeges letartoztatásokhoz szükség lesz a határok, gazdasági útvonalak, vasút és repülő útvonalak lezárására. A cionisták egyetlen megmaradt fegyverét, a pánikot használja a fény ezen kényes bravúrok kivitelezésére. Láthatjuk mi történik a világban, és azt is, hogy semmilyen épkézláb indoklás nélkül. Ez a vírus annyiban különbözik a 2003-as SARS-tól, hogy sokkal kisebb a halálozási aránya, illetve attól, hogy sokkal jobban túl van reagálva. Egy áthidalhatatlannak hitt akadályt már is elsöpört a vírus, de nézzük meg milyen hatással van ez a világgazdaságra.

A KORONAVÍRUS MÁR A GAZDASÁGOT IS MEGFERTŐZTE

Mély visszaesés, aztán gyors helyreállás: ez lehet a koronavírus gazdasági hatása

A 2008-as gazdasági válsághoz hasonlót is hozhat a koronavírus-járvány

A koronavírus már most életünk második legnagyobb tőzsdei pánikja

Legyen elég ennyi link, bőven találtok még hasonlót az interneten! Megállapíthatjuk, hogy a koronavírus a gazdaság összeomlását is elintézte. És a védekezés eszközeként remek alkalmat ad a titkos technológiák nyilvánosságra hozására is. Az Amerikai Űrhaderő létrehozása és a légierő különleges egységeinek a Space Force-ba történő beolvasztása lehetővé teszi a titkos űrprogramok nyilvánosságra hozatalát is!

A Space Force a Speciális Operációs egységek parancsnokát az Űr-haderőhöz helyezte, és vele az antigravitációs űrhajóikat is

Egyszóval minden követelmény adott, melyre évek óta várunk! Mindig hajnal előtt a legnagyobb a sötétség! De ha picit belenézel a lelkedbe, ha önismeretet tanúsítva magadba tekintesz, megnézed az érzéseid, akkor láthatod, hogy a történelem egyik legnagyobb pánikjában nem túlzottan izgatod magad, ahogy azt vártad volna egy ilyen helyzettől. A legnagyobb valószínűséggel ott ülsz a gép előtt, és próbálod magadat közömbösnek érezni, bármilyen a kis világod érintő információ befolyásától. De nem esel pánikba, nem fosztogatsz az utcán, és valószínű, nem is húzol ásványvizes ballont a fejedre.

corona-filter-50-5e342740bad7c_700.jpg

Habár van olyan is aki igen. De amint azt a mellékelt ábra mutatja, még azok is akik ilyen drasztikus lépéseket tesznek egész higgadtak, és van idejük fizetni a boltban, az állítólagos krízis közepette is. Valahol mindenki érzi mélyen legbelül, hogy valami hatalmas, de egyben nagyszerű is fog történni. A madarak csicseregnek, jön a tavasz, szép az ég, a rezgések emelkedettek, minden pánik ellenére, ami már inkább komédia mint valóság. Részvétem minden áldozatnak, de az összes többi mesterségesen létrehozott vírus áldozatának épp úgy! A SARS áldozatainak épp úgy! A rák és kemoterápia áldozatainak szintúgy!... Háború áldozatai mint mindenki, de soha ne feledd örökkévaló vagy, nem árthat neked semmi és senki, maximum megölhetnek, de csak ha beleegyezel! Ha nem hiszed el, hogy megölhetnek, akkor nem ölhetnek meg!

Benjamin Fulford informátorainál még soha nem volt ekkora egyetértés. Mindenki egy laza világszövetségről és a Kazár Maffia végéről beszél. Ehhez jön hozzá az, hogy Q kihirdette a vihart! Az eseményt melyre régen vártunk már.

"Készen állsz? Készülj a viharra!"

 "Semmi sem tudja megállítani azt, ami jön. Semmi!"

"Isten győzedelmeskedik!"

Talán még nem is volt rá példa, hogy Benjamin Fulford minden informátora és Q Annon is egybehangzóan ugyanazt mondanák. Persze a szövetségről mind beszéltek, de aktualitás terén mindig eltérő nézeteket tükröző indformációkat adtak. És most, hogy minden feltétel adott a sötétség eszkalálásához, mind azt mondják, hogy eljött az idő és a végjáték zajlik! Ha valaki olvasta a fent elsőként említett cikket, tudhatja, hogy már decemberben meglehetett jósolni, hogy az idei év elején megtörténik a titkos űrprogramok nyilvánosságra hozatala, a cionisták tömeges letartoztatása, és egy pozitív irányítási rendszer megalakítása. Most pont ezt láthatjuk. Ne add át magad a pániknak, élvezd a műsort, és szeresd magadat és mindenkit! Ahol sötétség van, ott a fény is pislákol kiontva maga köröl a sötétséget, arra várva, hogy eltüntesse azt, mindent bevilágítva. Azok akik csak a sötétségben hisznek, és a jót nem akarják elismerni, most nagyot fognak koppanni. Én továbbra is azt javaslom a személyes fejlődésed legyen a fő szempont, a megértésed, intuitív képességeid fejlesztése, energia szinted növelése. Ezek engednek csak téged a kiláthatatlanság káoszán túllátni! Isten soha sem hagy el téged! Készülj életed első napjára! Légy kitartó és boldog, akkor nem lehet semmi gondod!

 

5.jpg