Izrael öngyilkosságot követ el azáltal, hogy hadat üzen Kínának

Frissítve

usa-israel-china-feature-747x400.jpg

A Föld bolygó felszabadításáért folyó csata veszélyes szakaszba lépett, mivel a kazár maffia biofegyverekkel próbál háborút indítani az Egyesült Államok és Kína között. Ezt a tervet azonban egy utórobbanás követi, mert mind a kínai, mind a fehér kalaposok a katonai-ipari komplexumban pontosan tudják, ki áll a Kína és már Afrika elleni biofegyveres támadások mögött.

https://dailypost.ng/2020/02/07/benue-killer-disease-a-mystery-its-not-ebola-lassa-fever-or-coronavirus-nigerian-govt/

A P3 szabadkőműves források szerint Benyamin Netanyahu izraeli bűnöző miniszterhez vezette a legutóbbi kísérlet, hogy elindítsa a harmadik világháborút, és az emberiség 90% -át megölje. Noha a Pentagon forrásai nem nevezték meg Netanyahu-t, de különös módon Izrael kormányára mutatnak. A CIA forrásai szerint, ha az izraeliek el akarják kerülni a kollektív büntetést, Netanyahu-t és a tömeggyilkosság bűnrészeseit, kihallgatás céljából, át kell adniuk a kínaiaknak.

Annak jeleként, hogy a kazár maffiának hadat üzentek, mind a Pentagon, mind az ázsiai titkos társaságok forrásai elnémultak. A többszörös kísérletek ellenére, hogy megerősítsék függetlenségük, például azon eseményekkel kapcsolatban melyek Kínában történnek, "rádiócsenddel találta szembe magát" Mondja az egyik rendszeres Pentagon forrás, „Joe Dunford korábbi együttes vezérigazgatói székén kívül, aki most a Lockheed igazgatóságában ül, nincs hírszerzés, és ez egy ideig folytatódhat.”

Példa nélkül álló cenzúra kampány folyik a Kínával szembeni biofegyver támadás kapcsán is. Például a következő bekezdést törölték egy hongkongi székhelyű hírportálról: „A kínai külügyminisztérium hivatalosan felszólította az Egyesült Államokat, hogy magyarázza el, miért találtak biológiai veszély feliratú konténereket eltemetve a wuhani evakuált főkonzulátusban. A Kínai Népköztársaság biztonsági erői az ország többi amerikai diplomáciai képviseletét elbocsátották. ”

A következő oldalon látható a cikk cenzúrázott változata, melyből hiányzik ez a szöveg:

https://www.dimsumdaily.hk/russian-scientists-believe-america-created-the-wuhan-coronavirus-to-sabotage-china/

Valamint a múlt héten azokat az indiai tudósokat, akik jelentették, hogy HIV vírusokat találtak, amiket mesterségesen helyeztek el az új koronavírusokba, hogy megfertőzték Kínát, halállal fenyegették meg Mossad ügynökök és kényszerítették, hogy vonják be a papírjaikat, Mossad források szerint. Látszólag Izraelben valaki erőteljes kétségbeesettségében intézkedésekbe kezdett azzal kapcsolatban, hogy titkolja a tényt, hogy ez egy Kína ellen irányuló biológiai támadás volt.

Természetesen a világ nem veszi be azt a történetet, hogy ez egy természetben előforduló koronavírus. A muszlimok tudják, mi folyik itt, csakúgy, mint az oroszok és az indiaiak. Ugyanúgy, mint bárki más, kivéve az agy-mosott birkák egyre zsugorodó csoportját Nyugaton.

https://www.jpost.com/Middle-East/Arab-media-accuse-U.S.-Israel-of-coronavirus-conspiracy-against-China-617021

https://www.dimsumdaily.hk/russian-scientists-believe-america-created-the-wuhan-coronavirus-to-sabotage-china/

https://www.ndtv.com/india-news/coronavirus-all-406-wuhan-returnees-at-delhi-itbp-facility-test-negative-2177537

Nem számít mit gondoltak, Amerika és Kína nem hülyék, hogy háborúzzanak egymással. Ez látható például a Xinhua hivatalos hírjelentésében, amelyben Xi Jinping kínai elnök hívást folytatott Donald Trumpal az Egyesült Államok elnökével, amelyet az Egyesült Államok kért. Trump azt mondta: "Az Egyesült Államok teljes mértékben támogatja Kína új koronavírus-járvány elleni küzdelmét, és hajlandó szakértőket küldeni Kínába és más formában is nyújt segítséget."

http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/07/c_138763551.htm

Valójában Trump arról tájékoztatta a kínai embereket, hogy az Egyesült Államok három személyt letartóztatott a Kínával szembeni biofegyver-támadás kapcsán, köztük a 60 éves Dr. Charles Liebert, a Harvard Egyetem Kémiai és Vegyi Biológiai Tanszékének elnökét.

Robert David Steele, korábban pedig az amerikai tengerészgyalogosok és a CIA, a múlt héten a következő üzenetet küldte a kínai embereknek Lieberről:

Gyenge jelek mutatkoznak arról, hogy Wuhan, Izrael háborús cselekedete volt Kína ellen, kettős ügynök, Dr. Charle Lieber segítségével (aki zsidó, és ezért különösen érzékeny a cionista befolyásra, vagy ellenőrzésre), akinek a legfontosabb kínai hallgatója beágyazódott A Wuhani Műszaki Egyetemre, ahol szintén „stratégiai tudós” volt.

Azt is halljuk, hogy ez egy bennfentes kereskedelemben játszott kettős játék lehet, mint például a 9/11, ami szintén a cionisták műve volt. Ki profitált a London City, a Wall Street, valamint a Hongkong és a Tokió tőzsdén ebből?

https://www.justice.gov/opa/pr/harvard-university-professor-and-two-chinese-nationals-charged-three-separate-china-related

Február 4-én hirtelen meghalt Dr. Frank Plummer, a HIV-szakértő, akit elismernek a vezető szerep miatt a sars, a H1N1 influenza és az Ebola járványok területén. Halálát valószínűleg egy megtorló támadás eredményezte.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51317386

A Kína elleni támadásnak azonban még baljósabb aspektusa is lehet, amely egy szélhámos mesterséges intelligenciához kapcsolódik. Közvetlenül a wuhani víruskitörés előtt a város 10 000 5G bázisállomást telepített. Mint korábban beszámoltunk, az 5G technológiát Dél-Afrikában kísérletezték ki, a tömeges elmeszabályozás céljából. Más szavakkal, a wuhani helyzet a teljes tömeges elmekontroll kísérlete is lehet, amely ürügyként használja a járványt.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138517734.htm

Itt van, amit a Moszados forrás jelentett:

"Ami a Nipah vírust, más néven a koronavírust illeti, a legújabb információkkal rendelkeznek. Kína fel van készülve. Ez egyre inkább úgy néz ki, mint a kínai lakosság felének a kivégzése. Ezt már korábban is megtették, amit a magas rangú kínai kormányzati tisztviselők erősítenek meg és a történelem."

Egy CIA-forrás így írta le a helyzetet:

„Emlékszel, évekkel ezelőtt alig hallottál valamit arról, mi történt Kínában. Csak azért, mert nagy gyárakat indítottak, és szemetet készítettek az USA-nak, és elkezdtük meghallgatni, hogy mi történt ott. Ma még mindig ugyanaz a helyzet: az emberek még mindig katonai stílusú szabályokat követnek. Mao elnök óta semmi sem változott. Csak modernizálódott, és hagyták, hogy az emberek azt gondolják, hogy vannak szabadságjogaik.”

Az egyik módszer annak megállapítására, hogy egy gazember mesterséges intelligencia által okozott helyzettel állunk e szemben, hogy foglalkozni kel, a mostanság vírusként ként terjedő kép eredetének meghatározásával, amely megmutatja a Resident Evil játékok és filmek fiktív Umbrella Corporation vállalata és egy Shanghai (nem Wuhan ahogy azt tévesen jelentettük a múlt héten) alapítású „Bao Hu San” (kínai esernyő) biotechnológiai vállalat logója közti hasonlóságot.

umbrella-corporation-300x169.jpg

Most meg kell határozni, hogy a kínai vállalat valódi-e, vagy ez csak egy digitális elme-manipuláció. Ha a vállalat valós, akkor azt kell kivizsgálni, hogy ki finanszírozta. Jó esély van rá, hogy a nyom a cionista oligarchák Mega csoportjához vezet.

https://judas.watch/The_Mega_Group

Frissítés:

Ezek az emberek a teljes pénzügyi ellenőrzést szorgalmazzák és a készpénz beszüntetését. Például Japánban olyan pénzügyi ösztönzőket kínálnak, mint a 2% -os kedvezmény, hogy ösztönözzék az embereket a készpénzkezelés leállítására. Kedves olvasók, ez a fenevad jele. Ez a fenevad valószínűleg a cionista oligarchák kollektív intelligenciája vagy csoportos tudata és pénzügyi illetve információs számítógép hálózata.

Tehát a kérdés: mi a célja az 5G és a biofegyverek együttes támadásának Wuhanban?

A válasz egy része az, hogy a kínai embereket büntetik azért, mert megtagadták, hogy elismeréssel adózzanak a cionisták előtt azáltal, hogy átadják devizabevételeiket. Ez gazdasági, biológiai és pszichológiai háborút jelent Kína ellen.

A Telegraph Evans-Pritchard azonban úgy véli, hogy egy fekete hattyú jelenséggel állunk szemben, amely bedönti a pénzügyi piacokat. Idézem:

“A világ műhelye bezárt. Kína teljes háborúban áll. A Kommunista Párt felidézi az „1937-es szellemet”, és összes eszközét mobilizálta a totalitárius megfigyelő rendszerében a koronavírus és az igazság leküzdésére. Készítsen GDP-előrejelzést, ha van hozzá bátorsága.

Ezen a héten a kínai gazdaság kétharmadát továbbra is zárva tartják. A feldolgozóipar több mint 80% -át bezárják, az exportárak 90% -al emelkednek.

A kínai gazdaság a világgazdaság 17% -át teszi ki, mélyen integrálódott a nemzetközi ellátási láncokba. A 2003-as SARS-járvány idején a világ GDP-jének mindössze a 4,5% -a volt, melyet néhányan megnyugtató sablonként szeretnének használni. Nem lehet leállítani a kínai gazdaságot manapság, túl hosszú ideig a világ gazdaságának leállítása nélkül ...”

https://www.telegraph.co.uk/business/2020/02/05/chinas-coronavirus-not-remotely-control-world-economy- mounting2 /? WT.mc_id = e_DM1193827 & WT.tsrc = email & Etype = Loy_Dig_Acq_Election_0-9MEngagement & utmsource = email & utm_médium = Loy_Dig_Acq_Election_0-9MEngagement20200208 & utm_campaign = DM1193827

A helyzet már olyan drasztikus, hogy a Baltic Dry Index szállítási költsége negatívvá vált.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmDC94.jpg?itok=5hrHqfMQ

Más szóval, a világkereskedelem annyira rossz, hogy a feladók pénzt fizetnek neked az áruk kiszállításáért, hogy a hajóikon eljuttassák hozzád. Az olyan árucikkek, mint a réz és az olaj árai szintén zuhannak, amikor a világkereskedelem besül. Ennek ellenére a részvénypiacok továbbra is új rekordmagasságokat érnek el. Valami el fog törni. Ha optimistán nézzük, akkor a jófiúk esetleg megtervezik az Oligarch pénzügyi ellenőrzési rendszerének tervezett megsemmisítését. Az idő nagyon hamar kideríti.

Mindenesetre a cionista oligarchák nyilvánvalóan azt tervezik, hogy termelésüket Kínából Indonéziába költöztetik. Nézzük meg mint mond egy délkelet-ázsiai CIA forrás:

„Figyeltem, hogy a Bloomberg News miként reklámozza Indonéziát az elmúlt 6–9 hónapban. Szinte naponta van egy érdekes történet Indonézia és a kormány vonatkozásában. Ezt már néhányszor megvitattuk. Úgy tűnik, hogy Indonézia előtérbe kerül.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-02-06/indonesia-picks-mckinsey-to-revamp-firms-with-172-billion-sales

Jokowi azt akarja, hogy Indonézia átalakuljon nyersanyag-szállítókból egy gyártóüzemé, és átvegye Kína helyét. Az időzítés tökéletes. Ez természetesen NEM egy nagyon nagy véletlen egybeesés. ”

Indonéziának azt tanácsom, hogy gondolja át a kazár maffia oligarcha nagy beruházásainak ígéretét, mely olyan, mint a heroinkereskedő ingyenes termékmintája. Eleinte jól érzi magát tőle az ember, de amint az a Kínával kapcsolatos eseményekből kiderül, végül tönkreteszi az életed.

Mivel az ázsiai titkos társaságok a lámpánál vannak, a cionista oligarchus valószínűség manapság az egyik legveszélyesebb foglalkozás a Földön.

Végül fejezzük be néhány furcsa információval, mely az utunkba került.

Az MI6 forrásai azt sugallták, hogy az angol királynő Anne második hercegnőjét, második gyermekét és az egyetlen lányát választotta, hogy a helyére álljon Anglia következő királynőjeként. Charles természetesen mérges. A források ellenőrzése során egy brit király azt mondta, hogy Anne hercegnő csak VII. György Felségének az ügynökeként szolgál majd.

Az amerikai választásokkal kapcsolatos további apróságok a Mossad New York-i kapcsolattartójától származtak:

South Bend Indiana polgármestere, Pete Buttigieg, akit a demokraták elnökjelöltnek akarnak (miután Bernie Sanderset megcsalták a választásokkal), 2015-ben nyilvánosan bejelentette, hogy meleg. Finanszírozásának nagy része Bibi Netanyahu belső köreiből származik. Ő a hónap favoritja az Egyesült államokban a kazár maffia számára, a 2020-as elnöki saga előtt.

Végül, az FSB forrásai szerint, annak ellenére, hogy Oroszország kormánya bezártnak nyilvánította határait Kínával: „A valóságban a tehergépjármű vezetők vissza mennek Kínába, mert egyetlen vállalkozás sem akarja elveszíteni profitját.”

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

 

Forrás: benjaminfulford.net

 

Fordította: onlinetaltos.blog.hu