Underground Newswire heti jelentés (március 21–28.) Hiszteria és a FED

46df8045-8ae5-4e26-a7f5-2f122daf815e-scaled-1-1536x864.jpeg

NYILATKOZAT: Az Underground Newswire abból a felismerésből indul ki, hogy egy globális információs háború közepén állunk, mely a Központi Bankrendszer és az alcsoportjai (Wall Street, CIA, Vatikán, p2 szabadkőművesek, Mafia, stb.) között, és egy Szövetség között zajlik.

Ez egy laza egyesülés sok nemzet (USA, Nagy-Britannia, India, Oroszország, Brazília, Olaszország stb.) hazafijai közt, akik szintén együtt dolgoznak annak érdekében, hogy eltávolítsák eme összeesküvés tagjait. A weboldalon bemutatott cikkeket, esszéket és politikai kommentárokat NEM szabad a végső igazságnak tekinteni, valójában semmit sem, amíg nem tudja bizonyítani magának.

Az Underground Newswire nem arra törekszik, hogy meggyőzze vagy befolyásolja önt, inkább az a reményünk, hogy tudunk jelezni és javaslatokat tenni anélkül, hogy az megsértené a szabad akarat és az Univerzum egyetemes és magától értetődő törvényeit. Lehet, hogy az igazságos objektivitás lehetetlen (különösen manapság), és noha Donald Trumpot számos ponton megvédtük, nem vagyunk „konzervatívok”, sem „liberálisok”, bár a vádakat felhozzuk és valószínűleg újra meg fogjuk tenni. Mindenekelőtt azt szeretnénk javasolni, hogy mindannyian a csendes háború közepette, néma fegyverekkel harcoljunk. A harc világszerte zajlik, egyes helyeken hangosabban, mint máshol (gondolunk itt az egész világon egyszerre zajló forradalmakra Pl: Hong Kong, Franciaország, Irán, Venezuela, stb.) Ez egy pszichológiai háború, és a frontvonal egészén szó szerint emberi szívek és elmék találhatók. Ezekkel a heti jelentésekkel reméljük, hogy alternatív perspektívákat és spekulációkat kínálunk a média, a katonaság, a pénzügy és a politika területén működő források összevonásával.

A vírusos hisztéria még tovább fokozódott ezen a héten, mivel a legtöbb állam már adott ki otthoni tartózkodási parancsot, korlátozva az embereket, hogy csak az alapvető szükségletek beszerzésének céljából vagy az „életfenntartó” utazások miatt menjenek ki az utcákra. Természetesen igaz, hogy vannak beteg emberek, viszont úgy tűnik, hogy a tények és adatok nem egyeznek egymással. Az általános téma a pánik, a félelem és a pletyka, ám nem minden a végről és szomorúságról szól. Annak ellenére, hogy politizálni kell a bio fegyveres támadásokat (amit Trump folyamatosan javasol, de az MSM gúnyol), rengeteg remény és pozitív hír van, amelyet a média nem tart érdekesnek, így nem is nagyon érinti őket.

Dr. Vladimir Zelenko (NY) nyilvánvalóan nagy sikert aratott a vírus kezelésében, amelyben 100 beteg gyógyulási arányát követelte 350 beteg kezelése után. Kezelése valószínűleg ismerősnek tűnhet bárki számára, aki figyelmet fordít rá:

1 - 200 mg hidroxi-klorokin, 1 tabletta, napi 2x / 5 nap

2 - Azitromicin 500 mg 1 tabletta / nap / 5 nap

3 - Cink-szulfát 220 mg 1 tabletta / nap / 5 nap

Feltételezve, hogy ez igaz, ami nagyon is lehetséges, ott lesz a sok elégedetlen esernyővállalat, amelyek abban reménykednek, hogy hatalmas nyereséget szerezzenek a kezelésekből / oltásokból, és természetes, hogy a média leányvállalataik megtámadják a gyógymódokat. Úgy tűnik, hogy ez történik az összes nagyobb egészségügyi áttöréssel, és természetesen most is megtörténik. Dr. Zelenkóval szerdán Moshe Frank interjút készítette, ahol válaszol a kezelés kritikájára.

Emellett a nagy dózisú C-vitamin nagy hatékonyságot mutatott (három link):

https://www.dr-rath-foundation.org/2020/03/chinese-medical-team-report-successful-treatment-of-coronavirus-patients-with-high-dose-vitamin-c/?lang=de

(Az egyik link az eredeti kínai (sanghaji) kezelési protokollt írja le, a Google Translate segítségével fordíthatod le)

https://www.anonymousnews.ru/2020/03/18/china-coronavirus-vitamin-c-covid

https://www.naturstoff-medizin.de/artikel/erfolgreiche-gabe-von-hochdosiertem-vitamin-c-bei-patienten-mit-ernster-und-kritischer-covid-19-infektion

India hivatalosan javasolta a hidroxiklorokin profilaktikus alkalmazását az egészségügyi dolgozók és a megerősítetten megbetegedett családok számára.

Egy másik érdekesség Neil Ferguson brit tudós, akinek előrejelzései mindezek ellenére tömeges pánikot idéztek elő. Azt állította, hogy 2,2 millió amerikait és körülbelül félmillió britet ölne meg a vírus, ám mivel az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság ténylegesen karanténba helyezte polgárait és leállította gazdaságait, úgy tűnik, hogy visszalép a világvége forgatókönyvtől, mondván: ésszerűen magabiztos ”egészségügyi rendszerünk képes megbirkózni akkor is a járvánnyal, amikor az előrejelzett csúcs, néhány hét múlva bekövetkezik. Ferguson, az Egyesült Királyság parlamenti választott bizottsága előtt szerdán tanúskodva, bejelentette, hogy becslése szerint az Egyesült Királyságban a betegség miatt bekövetkező halálesetek nem haladják meg a 20 000-et, és sokkal alacsonyabb is lehet.

Most természetesen a korrupt tisztviselők és vállalatok, akik ezt a pandémiát / hisztériát politikai célokra próbálják használni azzal szembesülnek, hogy ez nem működik, sőt (a legtöbb terhelő statisztikai adat azt mutatja) a kárkezelés azonnal bevezetésre került.

https://www.nationalreview.com/corner/coronavirus-pandemic-neil-ferguson-did-not-walk-back-covid-19-predictions

A csendes háborúval kapcsolatos spekulációkkal kapcsolatban nagy egyetértés mutatkozik abban, hogy ez a biofegyver-támadás a Mély Állam jégesője volt, mielőtt a kalapács lesújt. Olyan erősen nyomják a félelmet, amennyire csak tudják, azt akarják, hogy a gazdasági rendszer összeomolva maradjon, és az egész lakosság káoszban legyen, mindenért Trumpot hibáztatnák, hogy visszavegyék az Egyesült Államok irányítását a választásokig. De nem Trump az, aki önmagában az ellenségük, hanem a katonai stratégák és a személyzet, a hírszerző tisztviselők és a civilek szövetsége, akik a világ sok országával együtt dolgoztak annak érdekében, hogy Trumpot megválaszthassák, hogy minden országot törvényesen megtisztítsanak a központi bank bűncselekményeitől.

Ezen a téren az AG William Barr lezárta a Nicolas Maduro venezuelai elnök elleni vádiratot, amely magában foglalta a kábítószer-kereskedelmet, jutalmat bocsátott ki Maduro és más érintettek számára (Politikailag összekapcsolt üzletemberek, akik pénzügyi kapcsolatokkal rendelkeznek Miamival, és mesésen meggazdagodtak  az „energiaügyeknek” köszönhetően). Az egyik érintett személy Alejandro Betancourt, aki a Derwick Associates elnökeként és vezérigazgatójaként dolgozott, mely cég kapcsolatban áll a * dobroll * FUSION GPS-szel! Ha nem ismeri a Fusion GPS-t, akkor olvasson róluk többet:

Deep State Being Exposed: Nunes: Fusion GPS Bank Records Show Payments From Clinton Campaign & DNC

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Sokszor érintettük, hogy ennek a transznacionális „szövetségnek” az egyik fő célja az, hogy a központi bankrendszert teljes mértékben eltávolítsa az egyes érintett államokból. Úgy tűnik, jól haladtak az Egyesült Államokban, amikor a POTUS átvette a szövetségi tartalékot. , lényegében egyesítve a FED-t az amerikai kincstárral. Az MSM természetesen igyekszik borzalmas dologként feltüntetni ezt, hogy felébressze a nyilvános nyugtalanságot, mint az egyik legutóbbi szerencsejátékuknál, ám ez nem feltétlenül szükséges lépés, mivel eltávolítják a hatalom szerkezetét az összeesküvéstől. A FED nélkül csak a média marad meg nekik.

https://finance.yahoo.com/news/feds-cure-risks-being-worse-110052807.html

Úgy tűnik, hogy a vírus nem ad Hillary Clinton számára free pass-t. A Judical Watch 180 oldalas kommunikációt kapott, mely Peter Strzok és Lisa Page között zajlik, amely megmutatta, hogy miként védték meg őt a 2016. évi választások során Anthony Weiner laptopjának kivizsgálásától, és megerősítette továbbá azt is, hogy Strzok hogyan tolta Oroszországra hivatkozva egy illegális és összehangolt kísérlet keretében a megfelelően megválasztott elnök eltávolításéra irányuló kampányát. Nos, mindezek nyomán úgy tűnik, hogy Hillary most egy „sürgősségi” indítványt nyújt be, hogy elkorcsolyázzon a bíróság elrendelése elől. Miért akarja ezt megtenni? Egyszerű, ha hazudik, akkor bajban van, ha az igazat mondja, még mindig bajban van, tehát az egyetlen lehetőség az, hogy egyáltalán ne jelenik meg.

hirkly.jpg

hrlk_2.jpg

  Zárásként szeretnék megemlíteni néhány dolgot, amelyekre figyelmet kell fordítani az elkövetkező hetekben és hónapokban, miután a COVID-19 vihar elhaladt.

- SETH RICH: A DNC gyakornok, aki felfedte a tervet, mely arról szólt, hogy Bernie ellen felszerelték a választásokat Hillary javára. Egy állítólagos „rablás” után holtan találták, noha egyetlen személyes tárgyát sem lopták el, beleértve az óráját és a pénztárcáját is. A források állítása szerint létezik egy flash meghajtó a DNC szerverén, ami összegyűjti az eléggé terhelő adatokat, azt állítják, hogy ezeket az adatokat Julian Assange-nek is ők adták át, és a megfelelő pillanatban feltárják.

- JEFFERY EPSTEIN: Ez nincs a közvélemény tudtára hozva, hogy átfésüljék a rengeteg bizonyítékot, melyek kapcsolódnak Epsteinhez és a folyamatban lévő nyomozásokhoz.

- HOLLYWOOD: A pedofília, mint a nagy horderejű személyek zsarolásának eszköze, hogy a labda mindig náluk legyen, és azt reklámozzák, amit ők mondtak, ez egy régi ütőkártya, erről bővebben egy megfelelő időpontban hivatalosan is beszámolnak.

Forrás: undergroundnewswire80454979.wordpress.com

Fordította: onlinetaltos.blog.hu