Kutatói állítások: a közelmúltban elpusztult mély föld alatti katonai bázisokról

researcher-claims_-deep-underground-military-bases-recently-destroyed_and-seems-to-have-evidence-to-prove-it-21536x864.jpg

Egy online kutató állítása szerint az úgynevezett illuminátusok vagy más néven a mély állam által használt földalatti katonai bázisokat a közelmúltban megsemmisítették, méghozzá magasan fejlett technológiával. Ami még inkább elgondolkodtató, hogy úgy tűnik, bizonyítékai vannak ezen állítás megerősítésére.

A kutatók szerint a mély föld alatti katonai bázisok vagy más néven DUMBS-ok titkos bázisai a nem elismert speciális hozzáférési programok és a mély állam tevékenységeinek.

A legenda szerint emberkereskedelem és más szörnyű műveletek zajlanak mélyen a föld alatt.

A bennfentesek és a kutatók azt mondják, hogy a titokban kifejlesztett technológiákat, gyakran földönkívüli űrhajókból fejtik vissza és ezekben a titkos bázisokon tárolják és tervezik meg őket. Lásd az alábbi könyvlistában.

Greyland: D.U.M.B.s (Deep Underground Military Bases) – Book 1

Greyland: D.U.M.B.s (Deep Underground Military Bases) – Book 2

Greyland: D.U.M.B.s (Deep Underground Military Bases) – Book 3

Greyland: D.U.M.B.s (Deep Underground Military Bases) – Book 4

Greyland: D.U.M.B.s (Deep Underground Military Bases) – Book 5

Az igazságmozgalmak némelyike ​​és az úgynevezett NWO és Illuminati kutatók szerint a pozitív katonai és  földönkívüli szövetségek határozott lépéseket tettek a föld sötét erői ellen.

Természetesen a legtöbb ember szerint a DUMBS vad összeesküvés-elmélet. És még kevesebb ember hisz a mély állam elleni szövetségben.

Viszont Revan Rising kutatónak valódi bizonyítékai vannak állítása alátámasztására.

A bizonyítékokat a szeizmológiai táblázatok jelentik, melyek látszólag példátlan eseményekre utalnak.

 

A bizonyíték

 

Általában a szeizmográfokat használják a földrengések és a vulkáni aktivitás nyomon követésére.

Az USGS egy kormányzati ügynökség, melynek az egész világot körbeölelő szeizmográf hálózata van.

Ezek azok az eszközök, amelyek megmutatják a tudósoknak a földrengés erősségét. És más szeizmográf állomásokkal végzett háromszögelés segítségével megmutathatja nekik, hol és milyen mélyen történt egy adott földrengés.

Így néz ki egy grafikonon egy normál földrengés.

20120101izu.jpg

A normál földrengések általában 10–30 másodpercig tartanak, P és S hullámokkal, attól függően, hogy a földrengés hol történt a bolygón a szeizmométerhez viszonyítva.

A mesterséges földrengéseket ember által végzett tevékenység, például nagy épületek ellenőrzött bontása vagy nukleáris bombateszt eredményezi. Nem jellemző rájuk a normál földrengések lassú felhalmozódása, mint a természetes földrengéseknél, éles tüskéket láthatunk, amelyeket a mozgás gyors visszaesése követ.

Így néz ki egy mesterséges földrengés.

Az alábbiakban egy diagramot mutatunk be egy beépített szeizmológiai kutatóintézet (IRIS) által megfigyelt eseményről, amely szerintük egy Észak-Koreai nukleáris bomba-tesztje volt

"2013. február 12-én 5,1 nagyságrendű esemény került rögzítésre Észak-Koreában. Az előzetes eredmények azt sugallják, hogy nukleáris kísérletre került sor."

nk_3tests_1.png

Az IRIS tudósai egy rendkívül átfogó jelentést készítettek a mesterséges földrengésekről, amelyeket itt lehet elolvasni.

 

Mit is jelent ez?

 

Két dolgot.

Ez azt jelenti, hogy a mainstream tudósok már elismerik azt, hogy a szeizmográfok felhasználhatók a mesterséges földrengések kimutatására. És már van egyértelmű kimutatási módszere arra, hogy ezek a mesterséges események hogyan néznek ki.

Magyarul: ez nem egy összeesküvés-elmélet. A tudósok ugyanazokat a módszereket használják, mint amit Revan Rising kutató.

A Wired Magazine is megvitatta ezt a témát.

https://www.wired.com/2008/06/top-5-ways-that

Ezt mondja az USGS kormányhivatal a mesterséges földrengésekről.

"Hogyan lehet különbséget tenni a robbanás és a földrengés között a szeizmogramon?

A robbanások és a földrengések egyaránt nagy mennyiségű energiát bocsátanak ki, és mindkettő szeizmikus műszerekkel rögzíthető. Mivel azonban az egyes erők nagyon eltérőek, az általuk létrehozott hullámformák másképp néznek ki. A nukleáris tesztek nagyon közel vannak a föld felszínéhez; az összes energia az eszközt körülvevő kis térben kerül befogásra. A földrengések jellemzően több kilométerre vannak a Föld felszíne alatt; az energia felszabadul a törésfelületről, amely a törés nagyságától függően több kilométer hosszú is lehet. Az energiaforrás mélységében és kiterjedésében mutatkozó különbségek eltéréseket eredményeznek a hullámformák között, amelyeket a szeizmogramon rögzítenek. Végül, a nukleáris robbanások jellemzően 2-50 kilotonna hozam között bocsátanak ki energiát, összehasonlítva például az 1998. májusi M6.5 afganisztáni földrengéssel, amelynek ekvivalens hozama 2000 kiloton volt."

Most, hogy tudod, hogyan kell elolvasni a szeizmográfia táblázatokat, ideje áttekinteni Revan Rising bizonyítékait.

Elpusztultak a földalatti bázisok?

A kutató hisz abban a gondolatban, amint azt már korábban kifejtettem, hogy a Mély Állam  DUMBS-okat üzemeltet, valamint bizonyos földönkívüliek is, akik korábban szintén DUMBS-okat állítottak fel az emberiség megfigyelésére. És hogy ezeket a bázisokat valamilyen rejtett szövetségi erőfeszítés révén megsemmisítik vagy megtámadják.

Íme a jelentései: https://www.facebook.com/reven.rising.7

 91173486_116767803285804_5726426913040236544_o.jpg

"A szeizmográf adatai azt mutatják, hogy az ET Szövetség csapata hatalmas tenger alatti bázist robbantott fel Oroszország partjainál a Kuril-szigetek környékén. Erős P-hullámok (összecsukva, nagy sebességű kompressziós hullámok) Az ilyen típusú hullámok erősen jelen vannak egy robbanás lökéshullámaiban.

✳ Megfigyelés: Erős P-hullámok láthatók a szeizmográf elején a felvételen, majd az amplitúdó hirtelen megnő a lassabb S-hullámok tekintetében.

Ez volt az oka az úgynevezett „földrengésnek” és a cunami-figyelmeztetésnek, amelyet Hawaiira adtak ki 4 órával előtte. EST

7,5-es erősségű, belsőleg 7,8-as rengésről számoltak be, ami valószínűleg a valódi EQ energiaintenzitás.

Mélység: 35,20 mérföld"

A 35 mérföld mélysége? Hogyan lehet ez igaz?

Sok kutató és állítólagos bejelentő szerint a magasan fejlett technológia lehetővé teszi a katonaság és a földönkívüliek számára, hogy szélsőséges mélységekben építsenek bázisokat.

Összehasonlításképpen a Cheyenne Mountain Complex mindössze 600 méterrel van a felszín alatt.

Egy másik kutató, David Wilcock szintén azt állítja, hogy ezeket a bázisokat nemrégiben megsemmisítették.

A március 19- i, közelmúltbeli élő közvetítés során Revan Rising azt állította, hogy Wilcock megerősítette, hogy a 18.-i Utah földrengés valójában egy DUMB-t pusztított el.

Itt van a diagram az utahi földrengésről.

90559100_116775823285002_1229068478741217280_n.jpg

Ez igaz?

 

A bíróság továbbra sem vizsgálja meg azt, hogy ezek az állítások igazak-e vagy sem.

A kormány nem ismeri el a DUMB-ek létezését. A Revan Risinghez hasonló kutatóknak nincs módjuk eljutni ezekre a helyekre, a föld mélyére, hogy megnézzék léteznek-e elpusztult székhelyek. De annak ellenére, hogy nehéz bizonyítani ezeket az állításokat még nem cáfolták meg.

Úgy tűnik ismert tény, hogy néhány földrengés nem tűnik szokványosnak. Olyan aláírással rendelkeznek, amely feltűnően hasonlít egy mesterséges földrengésre, amint azt a kutató fentebb hivatalos szeizmogram alapján  ki is mutatta.

Feltételezve, hogy ezek a bázisok megsemmisülnek, a következő a kérdés: ki? És milyen célra használta?

Természetesen nem szabad kizárni azt a lehetőséget sem, hogy ezek csak normális földrengések. De az a tény, hogy megegyeznek egy mesterséges földrengéssel azonban elgondolkodtatóak. Vajon van-e valami más magyarázat?

Írta: Will Justice

Forrás: stillnessinthestorm.com

Fordította: onlinetaltos.blog.hu