Az elit kétségbeesetten harcol a Globális Rabszolga Forradalom ellen

Frissítve!

onlinetaltos_blog_hu_benjamin_fulford_magyarul_2.jpg

Nem lehet kétséges senkinek ... A Föld bolygó a Rabszolga Lázadás közepében tart! Olyan időkben élünk, amelyekről évezredekig írnak majd. Tanúi vagyunk egy ősi ellenőrző rendszer megdöntésének, amely gyilkossággal, hazugsággal és megvesztegetéssel uralkodott. A babiloni adósságszolgaság e rendszerét irányító,

beltenyésztett családcsoportot Kazár Maffiának vagy egyszerűbben összeesküvésnek hívják. A lázadás epicentruma az Egyesült Államok.

Bár hatalmas dezinformációs felhők terjengenek minden irányból, próbáljuk összefoglalni, mi is folyik itt valójában. A kioldóesemény a Cabal (összeesküvés) tulajdonú AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK CORPORATION 2020 február 16-án történt csődje volt, mely dátum sokáig fog élni a történelemben. A kínaiak lényegében azt mondták az összeesküvésnek, hogy nem fogják többé elfogadni adósságleveleiket. Ehelyett azt mondták, hogy mostantól fizetésre van szükség, aranyban vagy más, valójában létező dolgokban.

A cionisták ezt az eseményt előre látva, megkísérelték megkínálni a kínai embereket egy sikertelen biológiai fegyveres támadással és egy sikeresebb elektromágneses támadással, 5G-s műholdak segítségével. A CIA forrásai szerint ez a támadás több millió fős veszteséget okozott Wuhanban (Kínában), azon CIA források szerint,  akik a támadás után titokban látogatták meg Wuhant.

Időközben az USA Corporation csődje be nem jelentett polgárháborút váltott ki az Egyesült Államokban, amely továbbra is zajlik. Így látja a brit MI6 hírszerzés a helyzetet.

„Úgy tűnik, hogy az Első a Szövetségi Köztársaság helyreállítása a második pedig a titkos (szabadkőműves), illegális alkotmányé. A biztosítékok azt sugallják, hogy a Columbia kerületi Colony Corporation vezérigazgatója esküt tett az igazi alkotmányra. Polgárháború van a láthatáron.”

Ezért Donald Trump az Egyesült Államok elnöke már nem használja az elnöki pecsétet.

A Pentagon forrásai szerint: "A harci törvény teljes, mivel mind az 50 állam katasztrófa-nyilatkozatot tett, a közös különleges műveleti parancsnok (JSOC) márciusban parancsokat kapott és Trump kijelenti magát háborús elnöknek." Ezért mozgósítottak egymillió tartalékost.

"Úgy tűnik, hogy Hollywood, a Wall Street, a Szilícium-völgy és és még mások legnépszerűbb kutyáit őrizetbe vehették vagy házi őrizetben tarthatják" - mondják a források.

Ugyanakkor több amerikai állam, többek között Kalifornia, kijelentette függetlenségét a Washington DC rezsimétől. A kaliforniai kormányzó, Gavin Newsom elmondta, hogy „nemzetállamként” Kaliforniában megvásárolná azokat a kórházi készleteket, amelyeket a szövetségi kormány nem biztosított, és talán „exportálhatná ezeknek a készleteknek egy részét a rászoruló államokba”

https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2020-04-09/california-declares-independence-from-trump-s-coronavirus-plans

Két különálló, Kaliforniában élő személyes kapcsolattartó jelentése szerint az utcákon tankokat láttak. Számos nem természetes földrengést észleltek a Nevadai 51-es körzet és a kaliforniai katonai földalatti bázisok körül.

A Pentagon forrásai szerint a „Cabal-alagutak Mexikótól Kanadáig húzódnak, így a mexikói kartellek elleni háború azt is jelenti, hogy megállítja a drogok, fegyverek, emberek, gyermekek, terroristák és pénz áramlását.”

A Pentagon forrásai szerint Izraelben is fellépések történnek, megjegyezte, hogy „Izrael Húsvéti lezárása  megkönnyíti a háborús bűnözők és terroristák kézre kerítését.”

Úgy tűnik, hogy az izraeli bűnüldözés az izraeli volt rabbi Eliyahu Bakshi-Doron rabbi vérhalálával kezdődött, aki nem zsidó feleségű zsidók meg gyilkosságát követelte.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-israel-bakshidoron/former-israeli-chief-rabbi-dies-after-contracting-coronavirus-idUSKCN21U0VY?il=0&utm_source=reddit.com

Ez a háború egyáltalán nem ért véget, és az elit keményen harcol. A CIA forrásai szerint ez látható például a felhívásban, hogy mindenki oltassa be magát, valószínűleg mérgező anyagok koktéljával, melybe mikrochippeket is kevertek.

Az MI6 forrásai szerint az összeesküvés bosszúból ölte meg Robert F. Kennedy Jr. lányát és unokáját, hogy figyelmeztessék oltásaik veszélyeire. Kennedy szerint:

"Az indiai orvosok a [Bill és Melinda] Gates kampányt egy pusztító nem polio-akut pelyhes bénulás (NPAFP) miatt vádolják, amely 490 000 gyermeket bénított meg ."

https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination

A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau, hogy megmutassa miért is dolgozik valójában, csütörtökön kijelentette: „A kanadaiak nem lesznek képesek visszatérni abba az életébe, ami az új koronavírus- járvány előtt létezett, amíg nem áll vakcina a rendelkezésre.” Justin, Fidel Castro fia szinte biztosan meggyilkolta testvérét, Pierre Trudeau valódi fiát, hogy miniszterelnökké váljon.

https://globalnews.ca/news/6799110/coronavirus-covid-19-vaccine-return-to-normality-trudeau/amp/?__twitter_impression=true

Az elit a hamis világjárványt és a karantént is arra használja, hogy a lakosságot rákényszerítse arra, hogy adják át emberi jogaikat. Ennek eredményeként „a bérek, órák és a munkahelyi jogok helyreállítását követelő munkavállalók bármire hajlandók egy esélyért, hogy egyáltalán dolgozhassanak bármilyen feltétel mellett, ami csak adatott. Az elit „megengedheti magának” ezt, mert billió dollárokat kapott ehhez ”- jegyzi meg Joaquin Flores író.

https://www.strategic-culture.org/news/2020/04/12/coronavirus-shutdown-end-globalization-and-planned-obsolescence-enter-multipolarity

A Stanford Advocate megjegyzi, hogy a szabadságunkat drasztikusan korlátozzák:

„Míg a világ vezetői harcolnak a koronavírus elterjedésével, új hatalmakat söpörnek el. Mivel a jogalkotók korlátozzák vagy felfüggesztik a tevékenységeket a társadalmi elhatárolódás érdekében, sok a demokráciát meghatározó norma - választások, megvitatás és vita, ellenőrzések és egyensúlyozások - határozatlan időre felfüggesztésre került - Franciaország és Bolívia elhalasztotta a választásokat. Peru átadta elnökének széles körű új jogalkotói hatalmat. Izrael élesen felgyorsította felügyeleti államának létrehozását."

https://www.stamfordadvocate.com/news/article/Leaders-seize-new-powers-to-fight-coronavirus-15195776.php

Egyre többen felismerik, hogy a koronavírus csak egy ürügy arra, hogy az emberek szabadságát korlátozzák a világ minden táján. Dr. Scott Jensen, minnesotai republikánus szenátor például azt mondja, hogy az Egyesült Államok kormánya arra utasította az orvosokat, hogy minden nem egyértelmű halálesetet írjanak a koronavírus számlájára.

Egy CIA orvos a következő megjegyzést küldte: "Az egészségügyben dolgozom. Amikor a betegek meghalnak azon két kórházban, ahol dolgozom, ha bármilyen légzési problémájuk van, akkor arra utasítottak minket, hogy a halotti bizonyítványon a koronavírust tüntessük fel. Ezeket a betegeket még a vírus szempontjából sem tesztelték. A rákos, traumás és vérvesztességgel járó halálesetek ma mind COVID halálesetekként vannak feltüntetve. Amikor valaki beteg, szinte minden esetben kap oxigént. Tehát ha meghal, a koronavírust fogják feltüntetni a halotti bizonyítványon! Ez egy átverés, egy hazugság."

https://www.globalresearch.ca/video-montana-physician-dr-annie-bukacek-discusses-how-covid-19-death-certificates-manipulated/5709062

"A koronavírus a kínai Vuhan városából származik, és most elterjedt a világ minden sarkában. De ez a vírus nem érte el Kína fővárosát Pekinget és Sanghajt, a gazdasági metropoliszt Vuhan közelében, vajon miért?" - Jegyezte meg a CIA orvosa.

"Peking az a város, ahol Kína vezetői élnek. Itt katonai vezetők laknak, itt élnek azok, akik Kína hatalmát képviselik, és Peking nincs lezárva! Nyitva van! A vírusnak itt nincs hatása, miért? Sanghaj a gazdaságot irányító város, Kína gazdasági fővárosa, ahol Kína gazdag emberei élnek! Azok, akik életben tartják az ipar működését, nincs lezárva, és a járványnak itt sincs hatása! Vajon miért?"

Tanulságos tény, hogy ezek az információk nem szerepelnek a kínai újságok első oldalán. Ennek oka nyilvánvalóan az, hogy az ázsiai titkos társaság forrásai szerint a múlt héten titkos kommunikáció zajlott a Rothschildok és a kínaiak között. A Rothschildok azt mondták, hogy Oroszországban vannak olyan felszereléseik, amelyek Kínát célozták meg.

A kínaiak azt válaszolták, hogy egy ismételt támadás esetén elpusztítják Svájcot és Izraelt. Háború helyett felajánlották, hogy 1000 tonna aranyat adnak el a Rothschildoknak, és még mindig várnak a hivatalos válaszra.

Az ázsiaiak világossá tették, hogy a jelenlegi helyzetet erőszakkal nem, csak együttműködés útján oldható meg. Cui Tiankai, az Egyesült Államokban élő kínai nagykövet a következőket mondta: "Dolgozzunk együtt, hogy válaszoljunk erre a globális válságra, hogy emberi életeket mentsünk meg, hogy megmentsük a világgazdaság és a világközösség jövőjét. Ez a legfontosabb feladatunk." Cui egy új és hatékony globális kormányzási rendszer létrehozására szólított fel, amely a kölcsönös tiszteleten és a sokféleség teljes elismerésén alapul.

http://www.xinhuanet.com/english/2020-04/12/c_138969827.htm

Az ENSZ-et radikálisan átalakítják, legalábbis egy jobb kormányzati rendszert csinálnak belőle. Jelenleg nincs pénze. "Tudjuk, hogy a pénz úton van, még ha hivatalosan nem is érkezett meg," - mondta Stéphane Dujarric, az ENSZ főtitkárának szóvivője a múlt héten.

https://www.un.org/press/en/2020/db200409.doc.htm

Azt is meg kell jegyezzük, hogy a nem alapvető fontosságú kereskedelmi tevékenységek szüneteltetése áldást jelent a természet számára. A cél egy olyan természettel összhangban lévő világ megteremtése lenne, amelyben minden ember egészséges és boldog életszínvonallal rendelkezik.

Ez a bolygó átalakítható egy mennyországgá, beleértve a halhatatlanságot is azok számára, akik akarják. Ne feledjük, hogy a Föld bolygóért folytatott küzdelemnek nem lehet vége, még akkor sem, ha az emberiség megnyeri a csatát. Mindannyiunknak meg kell tennünk a magunkét.

 

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Tv-s műsorokat is vezetett. Miután elhagyta a Forbes-t, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu