Az Aranykor Kapujában - Tényleg Pillanatokon Belül Átlépjük A Küszöbét?

kozos-eg-uzen-az-univerzum.jpg

Lehet, hogy a következő epizód címe már így fog kinézni: Üdvözöllek Az Aranykorban! Most minden megváltozhat egyetlen szempillantás alatt. Nézzük át a világ történéseit és nézzük meg milyen világmegváltoztató eseményekről kaptunk hírt, melyek miatt a cikk megjelenését is előre kellet hozni egy nappal. De kezdjük a könnyedebb dolgokkal.

Beszámoltam a múltheti cikkben arról, hogy a világ kihalt városait ellepték az állatok. Úgy fest átvették a turisták szerepét és most ők gyönyörködnek a látványosságoknál. Nekik is jár az üdülés! A múltheti fotó repertoárt egy Budapesten, a Lukács fürdőben készített pár képpel egészíteném ki.

letoxfghltes_2.jpgletoltes_2_1.jpgkacsacsalad.jpg

Eközben úgy fest, hogy a kijárási korlátozás ellenére több ember van az utcán, mint előtte! A nyugdíjasokat nem engedik be a boltokba délután és 9h előtt. A múltheti cikkemben is közzétett rendelet pedig nem tért ki arra külön, hogy a nyugdíjasok hol nem tartózkodhatnak, csak arra, hogy mi nem tartózkodhatunk a boltokban délelőtt. De a YouTube egyetlen megmaradt reklámozni akaró ügyfele, a Magyar kormány kifejezetten megtiltja a nyugdíjasok délutáni boltolását az újdonsült reklámblokkjában. Ki tudja ezt követni? Ma reggel sikeresen odaértem a boltba 8:50-re. A bejáratnál egy vágyakozóan a pénztár felé bámuló, maszkos bácsit láttam, a nyitott fotocellás ajtóhoz simulva, éppen csak a fejét dugta be rajta. Nagyon szívhez szóló volt. Amikor kifelé jöttem már a gurulós kocsi is be volt készítve és ő oly rendezetten és várakozástól telten állt ott, mint a lovak a lovin a kiengedőkarámban, start előtt!

nevtelen_2.jpgnevtelen_1.jpg

A világ nagyvárosai a miénkkel ellentétben továbbra is teljesen kihaltak. maradj_otthon.jpg

Egy másik nagy félreértelmezés az operatív törzs azon döntése kapcsán történt, mely a halálozás oka mellé a koronavírus mellett, a már meglévő krónikus betegségek feltüntetéséről hozott meg. Részemről pozitív dolog, hogy nem mennek bele a vállalti média által gerjesztett tömeghisztéria cirkuszba, és megjelenítik ezeket az adatokat is. De sokan háborogva plakátolták teli a facebookot a rendeletről készített fotókkal, mintha az állna benne, hogy nem lehet feltüntetni a koronavírust halálokként.

Mindezek ellenére a világkép Magyarországról igen pozitív! A New York Times a Magyarok összefogásáról írt cikket!

Az UFO észlelések extrém módon megnőttek világszerte! A facebookon minden csoportban saját beszámolókról írnak az emberek. Sokan arról beszélnek, hogy 40-50 UFO-t láttak egy óra leforgása alatt, sokat rajban! A Hihetetlen Magazin is arról számolt be, hogy elárasztják őket a bejelentések, hasonló tapasztalatokat leírva. Én tegnap előtt este láttam egy hármas rajt, szabályos háromszög alakzatban, teljesen egyszerre mozogva haladni Észak felé. Után tíz percen belül láttam még kettő különállót teljesen másik irányból, ugyanabba az irányba haladni. A csoportomba is felnyomtam egy üzit a többieknek, hogy nézzék az eget, és volt aki ennek hatására érdekes dolgokat látott! A következő képet az egyikük küldte:

ufo_1.jpg

Egy másik kedves csoporttag videót is készített róla, de azt sajnos nem tudtam letölteni, de ha megkeresed "A Világ Cenzúra Nélkül" nevű csoportot, ott megtalálod a hozzászólásokban! Itt egy külföldön készült videó. Próbáltam keresni több alternatívát is, de az internetes cenzúrát érő támadás ellentámadást váltott ki, amiről később beszélek, most csak annyit, amíg nem lesz leállítva és újraindítva az Internet ez a probléma nem fog megszűnni.

De nem csak a Földkörül, hanem az egész Naprendszerben furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok zajlanak! Nem csak az UFO forgalom növekedett meg drasztikus mértékben, de eddig még sohasem látott naptevékenységek is észlelhetők ezzel párhuzamosan.

Na de akkor térjünk rá a kemény dolgokra. Felvezetésül megosztanám veled, hogy a tegnap általam közzétett cikk után a facebook megtámadott. Két csoportban letiltotta a cikket, majd korlátozta a nem általam vezetett csoportban történő megosztást 8.-áig. Erről küldött is üzenetet, de utána minden további nélkül megtiltott mindent. A saját oldalamon, hírfolyamomban, általam moderált csoportokban sem tudok közzétenni, sőt még a kommentekre sem enged válaszolni. Szerencsére baráti segítséggel legalább annyit megtudtam oldani, hogy a facebook oldalon megjelennek a frissítéseket. De nézzük meg mi volt az a cikk ami felbosszantotta a facebook cenzúrázását végző mesterséges intelligenciát.:

Ami még érdekesebbé teszi a ezt az ominózus előrejelzést, az David Wilcock Live frissítésének a III. része.

A videófrissítésben többek közt arról számol be, hogy értesülései szerint csütörtökön lekapcsolják az internetet és a telefonhálózatokat! Ez hamarosan kiderül, hiszen ahogy ezeket a sorokat írom Amerikában már virrad a csütörtök reggel. David szerint, csak a segélyhívó számok lesznek hívhatok egy vészhelyzeti rádió frekvencia segítségével. Azt mondja három napig nem lesz telefon és internet, és azt, hogy ezen három nap alatt elvégzik a mély állam összes tagjának a tömeges letartóztatását. Egy közel három és félórás videófrissítés, rengeteg infóval és bizonyítékokkal, ezért mindenkinek javaslom a megtekintését. A legfontosabb üzeneteit viszont megtárgyaltuk. Ami ezen kijelentéseit igazolja, az például az empire state building újdonsült kivilágítása. Olyan mintha a mély állam riadót fújna.

De akkor nézzük meg a cikket, ami miatt a facebook mesterséges intelligenciájával összekaptunk. Az előrejelzések a világ egyik leghíresebb, és legpontosabb jóslatokat adó asztrológusától származnak!

"Ez a tökéletes idő arra, hogy a világ rejtett és bűnözői vonatkozásai nyilvánosságra kerüljenek. Az egyik fő súrlódási pont, mindkét bolygó 13 fokos szögén, csütörtökön lesz, amikorra Witecki előrejelzi azt, hogy a sajtó és média elbeszélése megváltozik. Olyan eseményeket jelez, mint például a titkok felszínre törése, a legtöbb ember számára ismereté válása, valamint a maffia és bűnszervezetek elfogása. Szó szerint az univerzum megengedi a Föld embereinek, hogy megnyilvánuljanak előttük a titkok!"

Benjamin Fulford informátorai szintén alátámasztják a Wilcock Által várható előrejelzéseket.

„A haditengerészet kórházi USNS Mercy hajója március 27-én érkezett LA-be és testvére, az USNS Comfort március 30-án NYC-be, de nem nyújthat kegyelmet és kényelmet a letartóztatott cionisták és pedók számára. Ezenkívül utasítást kaptak a kamionosok, hogy ne szállítsanak New Yorkba, Donald Trump személyesen a Virginia állambeli Norfolkba ment, hogy elküldje az USNS Comfort-ot New York Citynek."

"Ne felejtse el, hogy az összeesküvésnek félelemre és gyűlöletre van szüksége az irányítás fenntartásának érdekében. A barátság és a szeretet, ha túlnyomó katonai erő támogatja őket, uralkodni fog. Csak nézze meg, hogy hány rossz fiú tűnik el az elkövetkező napokban és hetekben. Sokat nem mondhatunk operatív okokból, de biztos lehet benne, hogy a jó fiúk nyernek. Ez a forradalom ideje."

Apropó Benjamin Fulford, most kivételesen csütörtökön közzétettem a frissítését az eheti cikknek, nehogy az internet lekapcsolása miatt lemaradj róla, illetve ezt a cikket is előrehoztam egy nappal! Illetve azt is jelezném, hogy David Wilcock videófrissítésének a IV. része is megérkezett ma, nem volt időm megnézni, de közzétettem!

Arra kérnék mindenkit, amennyiben tényleg leállítanák az internetet és a telefonhálózatokat, senki se pánikoljon, és mindenki nyugtassa meg a környezetét azzal, hogy elmondja neki, ez a mi érdekünkben történik! Egyesek 4.-ére várnak egy hatalmas sorsfordító eseményt, mások pedig 5.-én tartanak világmeditációt! Amihez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy legyetek körültekintőek, és némileg változtassatok rajta. Tegnap küldtek nekem egy videót, az ott, erre a meditációra vonatkozó kijelentésekkel én is maximálisan egyetértek.

Legyetek boldogak, legyetek egyek! Eljött a pillanat melyre mindig is vártunk! Amikor a Föld az Éggel összeér. Amikor minden sötétség véget ér! Amikor a szeretet mindenkihez elér!

A cikk előző részeit itt tudod megnézni:

what_is_spirituality.jpg