Friss fejlemények a mély állam ellen folyó háború kapcsán

mely_allam.jpg

Az internetet és a telekommunikációt még nem kapcsolták le, de sok érdekes hír látott napvilágot amíg mi aludtunk. Egy merénylet félresiklott, a nagyvárosok alatt fekvő földalatti létesítmények ostrom alatt, az emberkereskedelem áldozatai folyamatos kimentésben, hadihajók és katonai egységek indultak a dél amerikai drog kártelek felszámolására.

Kezdjük a merénylettel, melyet egy mérnök követett el, aki kisiklatott egy vonatot kedden. A Los Angeles-i kikötő közelében, hogy az a USNS Mercy-ba csapódjon. A gyanúsított be ismerete, hogy szándékosan siklatta ki a vonatot, és azt is, hogy a USNS-t akarta vele megtámadni. Eskü alatt tett vallomásában azt állította, hogy senkinek sem dolgozik, csak gyanús tevékenységeket észlelt a kórházhajón, ami arra utal, hogy nem koronavírus miatt van a kikötőben. Bármelyik mély állam ügynök örömmel tanúskodna így nyilvánosan, ha elkapják, hogy a családjuk életben maradjon. De abban igaza van, hogy nem a koronavírus miatt vannak a kikötőkben ezek a kórházhajók.

https://www.justice.gov/usao-cdca/pr/train-operator-port-los-angeles-charged-derailing-locomotive-near-us-navy-s-hospital

https://twitter.com/MikeRogersTV/status/1245492282100334592?ref_src=twsrc%5Etfw

Valljuk be, picit túlfeszített a katonai jelenlét egy készenléti kórházhoz képest.

eueip3yxqaag_z1.jpg

IED zavarók, RF zavarók, és ez mind az USNS Comfort fedélzetén. De nézzük meg milyen "betegeket" ápolnak. A képen nem láthatunk extra védőfelszerelést, a katonán még szájmaszk sincs. Nincs váladékszívón, nincs antibiotikum infúzió, csak egy TPN, amit alultápláltság, éhezés kezelésére alkalmaznak.

us.jpg

Vagy nézzük meg ezt a Soundcloud felvételt, amin két ápoló arról beszél, hogy a USNS Comfort fedélzetén alultáplált gyerekeket kezelnek.

https://soundcloud.com/heath-motley-820983133/nurse-mentions-children-saved#t=0:00

Vagy nézzük meg ezeket a Tweet-eket.

"USNS Comfort. A kórházi hajókon NEM szülhetnek csecsemők. Miért vannak baba inkubátorok rajta? A cseppek árvizekké válnak. Az igazság megrázza a világot."

ustw.jpg

"Ez csak egy normális nap ... A FEMA mentőautóval egy beteget szállítanak az USNS Mercy-hez, és ellenőrzik a BOMBÁKAT. Nincs itt semmi látnivaló."

george.jpg

Részemről azok a hírek, hogy a haditengerészet kórházhajói a mély állam titkos földalatti bázisainak felszámolására, és az ott fogvatartott elrabolt gyerekek, fiatal lányok kimentésére szolgálnak, a leginkább hitelesebbek. De ha még mindig nem vagy biztos abban, hogy a szövetség létezik, és ebben a pillanatban is éppen a mély államot számolja fel, akkor a figyelmedbe ajánlom a military.com 2018-as cikkét, melybe arról számol be, hogy az amerikai hadsereg félmilliárd dollárt költött katonák kiképzésére, hogy elsajátítsák a föld alatti harcok rejtelmeit.

https://www.military.com/daily-news/2018/06/24/army-spending-half-billion-train-troops-fight-underground.html

"A tavalyi év végén a hadsereg felgyorsult erőfeszítést indított, amely mintegy 572 millió dollárt fordít a 31 aktív harci brigádjából 26 kiképzésére és felszerelésére, hogy harcoljon a világ sűrűn lakott városai alatt található nagyszabású föld alatti létesítményekben."

Milyen érdekes, hogy Benjamin Fulford informátorai is megerősítik, hogy a kórházhajók a mély állam felszámolását szolgálják. De menjünk tovább és nézzük meg a legérdekesebb fejlemény! Trump hatalmas katonai akciót indít a dél amerikai kábítószer kartellek ellen! Történelmi pillanat ez. A kábítószer kartellek a mély állam pénzeszsákjai. Még régen, amikor még cseppet sem voltam éber, és néztem ezeket a filmeket, mindig azon gondolkodtam, miért nem rohanja le őket egy hadsereg? Hát mert akkoriban a hadseregek főnökei ugyanazok voltak mint a kartelleké. Ennek vége! Trump magyarázata szerint, azért van erre szükség, hogy ne tudják kihasználni a koronavírus helyzetet. Ami nyilván csak a hivatalos magyarázat. Határokat, kereskedelmi útvonalakat, komplett városokat zártak le, a legkisebb problémájuk a kartellek lennének, ha csak nem a mély állam ellen vívnak háborút.

nevtelen_3.jpg

Végezetül megjegyezném, az olajárak 18 éves mélypontra süllyedtek, megadva az utolsó döfést a petrodollárnak, és így a mély államnak is. Már nyertünk, csak még nem mindenki láthatja!

319-victory-song-crop.jpg