A valaha volt legjobb meditáció

meditate-while-you-medicate-chakra-cleanse-weedist1.jpg

Már csak azért is ez a legjobb meditáció, mert nem kell lemondanod a számodra legszimpatikusabb meditációról, ugyanis remek felvezetése lehet annak, és még sokszorosan fel is erősíti hatását. Viszonylag rövid, mégis önmagában is roppant hatásos, hatása egész napodon át elkísér, és kulcs a teljes tudatossághoz.

A csakra meditációról beszélünk, ami egyben a legjobb csakra terápiai is. Aki már próbálta bármelyik módszert is a csakra harmonizációra, az tudja nem egy könnyű műfaj. Rengeteg roppant hatásos módszert ismerek, mint például a drágakő, fény, illat terápiák, de mindegyik magában hordozza a mellékhatásait is. A külső stimuláció olyan elnyomott érzéseket szabadít fel energiarendszerünkből melyet ugyanúgy magunkban kell megoldani, hiába külső hatások eredményeként szabadultak fel. Az esetek többségében az emberek türelmetlenek és mindent egyszerre akarnak, így többnyire ezeknek a csakra kezeléseknek az eredménye visszaesés, majd kudarc. Ezért fantasztikus ez a meditáció! Ez egy automata csakra terápia, mely támogatja az érzelmek feldolgozását, és állandó Isteni gondviselést biztosít ehhez. De mielőtt belemennénk a részletekbe nézzük meg a csakrákat, rendeltetésüket, és azt, hogy mit adhatnak számunkra.

Sok cikkemben kitértem arra, hogy te valójában egy Test Szellem Lélekkomplexum vagy! A fizikai tested a legkevésbé állandó részed. A Test a komplexumból az energia tested jelenti, melynek szerves részei a csakráid és az egész energiahálózatod.

nadi.jpg

A nadi rendszered energia csatornák bonyolult hálózata, melynek fő pontjait a hét fő csakrád, energia központod jelenti. Az energia rendszered jelenti a kulcsot mindenhez ami számít. Nem utolsósorban a tudatosság eléréséhez is köti rengeteg ősi forrás, melyek nagy része Jézushoz és Buthához vezet. Ahelyett, hogy részletezném veled a csakrák rendeltetését, inkább bemutatom a meditációt, melyből úgy is kiderülnek ezek a részletek, de előtte nézzük meg a színüket és elhelyezkedésüket, mert ez fontos a meditációhoz.

chakras_map_svg.png

Ez nagyjából stimmel, a szív-csakrába (alulról a negyedik) rózsaszín fényt is képzelhetsz, a homlok-csakrád pedig indigó kék, ha ez nem látszana az ábrán. A korona-csakrád pedig képzeld el úgy mint egy a fejed felett lebegő napot, melynek sugarai a végtelenbe nyúlnak. A meditációhoz nem feltétlen szükséges a lótuszülés, a törökülés is épp úgy megteszi. Válasz egy csendes, nyugalmas, kényelmes helyet és lazulj el. Kapcsolj ki minden elektronikai készüléket (a hűtő maradhat, csak ne mellé csücsülj le) főként a modemet. A telefonod rakd távol magadtól.

Csukd be a szemed, lazulj el, ürítsd ki az elméd, majd kezd el belső monológgal vezetni magad az itt leírtak alapján. Minden kimondott szót vizualizálj és érezz is! Csakra terápiánál mindig lentről felfelé haladunk.

1. Érzem ahogy a Gyökér-csakrám hatalmas fénnyel bevilágítja aurámat, érzem hogy fénye elér egészen Földanya magjáig. Érzem ahogy összekapcsolódom Földanyával és a rajta létező összes élőlénnyel. Érzem az állandó összeköttetést. Érzem Földanya energiáit ahogy feltöltik energiahálózatom. Köszönöm kedves Földanyám, köszönöm drága Istenem!

2. Érzem, hogy az energia feljut a nemi-csakrámba és hatalmas fénnyel felragyog. Érzem, hogy az egész aurámat elárasztja egészséges szexuális energiákkal, melyek vonzóvá tesznek mások számára, és egészséges önbizalommal töltenek fel. Köszönöm drága Istenem!

3. Érzem, hogy az energia eljut a napfonat-csakrámig és hatalmas fényével felragyog. Fénye eléri Napatyánkat és egymáshoz kapcsolódunk. Eláraszt melegsége és dicső fénye. Érzem, hogy egyek vagyunk. Érzem energiáit melyek elárasztanak és feltöltenek. Érzem ahogy a napfonat-csakrámból kiáramló fényenergia egy hatalmas burkot képez körülöttem és megvéd minden negatív rezgéshullámtól és kórokozótól, melyek így nem tudnak átjutni aurámon. Köszönöm drága Napatyám, köszönöm édes Jóistenem!

4. Érzem ahogy az energiák együttesen eljutnak a központi csakrámig (Szív-csakra) és onnan az egész energiahálózatom minden pontjáig elérnek. Szív-csakrám hatalmas fényével felragyog és elárasztja egész aurámat a szeretet energiáival. Érzem, hogy minden élőhöz eljut fénye a végtelenségben és összeköt velük. Minden sejtem gyógyítja és felruház a képességgel, mellyel másokat is meggyógyíthatok. Szeretni tudom magam, ahogy minden egyes létezőt a végtelenben. Köszönöm egyetlen drága édes Jóistenem!

5. Érzem miként az energiák feljutnak a Torok-csakrámig, mely hatalmas fényével felragyog. Érzem ahogy minden porcikám arra készteti, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjak kommunikálni. Lehetővé teszi, hogy Isten szavait a lehető legtisztább módon tudjam másoknak közvetíteni, ahogy azt is, hogy mindig a legmagasabb szinten tudjam kifejezni magam. Köszönöm drága Istenem!

6. Érzem ahogy az energiák eljutnak a Homlok-csakrámig. Felnyílik a harmadik szemem, fénye pedig eláraszt mindent a végtelenben, mellyel egy vagyok. Felruház a mindent látás képességével. Lehetővé teszi, hogy mindent olyannak lássak amilyen! Felerősíti az összes magasabb rendű érzékem és képességem, melyeket a legtöbben természetfelettinek neveznek, miközben semmi sem természetesebb náluk. Köszönöm Istenem!

7. Érzem ahogy az energiák elérik a Korona-csakrám, mely hatalmas fényével beragyogja az egész végtelent. Érzem ahogy a legmagasabb rendű Isteni energiákat küldi vissza energiahálózatomba. Érzem ahogy ezek az energiák találkoznak a központi csakrámban a többi energiával és ott elkeveredve az egész energiahálózatom elárasztják. Érzem a harmóniát és békét, érzem a rendelkezésemre álló végtelen energiák határtalan erejét. Érzem az állandó összeköttetést köztem és Isten közt, akár a felsőbbrendű énem és köztünk. Köszönöm Istenem, köszönöm!

Lényegében ennyi. Minél tovább ülsz és koncentrálsz a benned áramló energiákra annál hatásosabb. És mint azt már említettem remek felvezetője lehet bármilyen meditációnak. Én még egy + ponttal szoktam kiegészíteni, amit veled is megosztok.

+ Érzem ahogy energiáim felerősítik Földanyánk energiáit, érzem hogy segítek neki még nagyobb fénnyel ragyogni, hogy minden sötétség eltűnjön róla! Érzem, hogy minden másodperccel egyre kevesebb a félelem, szenvedés és fájdalom a bolygón, érzem ahogy hatással vagyok a kollektív tudatunkra, érzem miként teremtjük meg az aranykort! Köszönöm! Mindenkinek nagyon köszönöm!

Ezekben az időkben mind magunkkal, mind a világgal szemben, a lehető legkevesebb amit megtehetünk, hogy ezzel a meditációval indítjuk a napot! Ez az egész napunkat jobbá teszi, és ahogy telnek a napok, mi úgy tudatosodunk napról napra, és úgy építjük ki az állandó feltétel nélküli boldogság, öröm, harmónia, együttérzés képességét. Legyetek tudatosak, legyetek boldogok, legyetek egyek! Remélem segíthettem nektek!

csakra.jpg