A világ után az internetes cenzúrát is leállították?

internet_censorship.jpg

Úgy fest, hogy a nagyvállalatok megszállása az internetes cenzúra blokkolását eredményezte a tech óriásoknál. Rengetek bizonyíték és beszámoló mutatja ezt a héten, emellett személyes tapasztalataim is erre engednek következtetni. Vizsgáljuk meg mit is láthatunk most az interneten, amit eddig nem.

Akik az enyémhez hasonló tevékenységet folytatnak, mind találkoztak már a Facebook és Google cenzúrájával. Sokszor tor hálózaton kell alternatív keresővel rákeresnem bizonyos témákra a cikkeim megírásához, hivatkozás keresés, kutatás stb. ügyében, mert a legtöbb cikkem témájára érzékeny a Google kereső. De a Facebookon is láttam már csoda dolgokat. Troll buktató válaszaim közzétételutáni, azonnali eltűnésétől kezdve a facebook szabadalmaztatott árnyékcenzúra technológiát taglaló cikkig, mely furcsa facebookos anomáliáihoz vezetett. Persze kifejtem! Az egyetlen facebookon megosztott cikkem, mely több like-ot kapott mint ahányan megnézték! Ez a jelenség kb olyan 30-40 like-ig nem feltűnő dolog, de 200-nál már igen. Jelen pillanatban a  cikk 268 Like és 325 nézettségnél áll. Ebből vonj le 50-et, mert naponta többször is használom a stillnessinthestorm.com betöltésére, ahonnan az eredeti angol nyelvű cikk is származik, kényelmi szempontok miatt és azért, hogy tanulmányozzam az anomáliát. Azért furcsa ez, mert a kiemelkedően a legnagyobb tetszésindexű, általam megosztott cikk az egyik legjelentéktelenebb betöltés számú cikk is egyben. És pont a facebook árnyékcenzúrájáról és bejegyzett szabadalmáról szól. Nem furcsa ez?

Itt a cikk: A Facebook tagadja az árnyékcenzúrát, miközben szabadalmaztatta az algoritmust

Itt a szabadalom: http://patft.uspto.gov

De ha már a Stillnessinthestormnál tartunk nézzük meg a tegnapelőtti cikkét.

https://stillnessinthestorm.com/2020/03/did-the-alliance-take-back-social-media-censored-posts-are-being-uncensored-the-storm 

Nézzünk pár szösszenetet a cikkből.

"Az elmúlt 24 órában négy különböző cikket cenzúrázatlanul hagytak, amelyek roppant károsak voltak a Mély Államra. Ezen felül a QAnon-keresések felrobbantottak a Google-on, és a Pizzagate-el összefüggő összeesküvés-képei most megtalálhatók a Google-képkeresésnél. Mi történik?"

"Amikor a koronavírus kitörését világjárvánnyá nyilvánították, a változásokra utaló nyomok kezdtek felszínre kerülni. Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk ezekről a változásokról, és ezeket a cikkeket gyorsan cenzúrázták a Facebookon. Itt vannak azok a posztok, amelyeket cenzúráztak:

Trump a történelem legnagyobb sürgősségi gazdasági ösztönzőjére törekszik - tömeges letartóztatások, NESARA, pénzügyi visszaállítás kezdeményezve?

Hamis zászlós hadművelettel támadja a szövetség a mély államot?

4 dolog, amiben a koronavírus segít a mély állam megszüntetését

Itt van a vihar! A vihar csendéletének 7. születésnapján hozza a csendet

Néhány órája történt valami igazán példa nélküli esemény."

"A fent felsorolt ​​öt poszt spontán cenzúrázatlanná vált. Itt vannak a képernyőképek, melyek ezt igazolják."

screen-shot-2020-03-19-at-2_50_28-pm.png

screen-shot-2020-03-19-at-4_11_33-pm_1.png

screen-shot-2020-03-19-at-4_11_33-pm.png

screen-shot-2020-03-19-at-4_14_53-pm_1.png

screen-shot-2020-03-19-at-4_14_53-pm.png

"Mi a fene folyik itt?"

Hogy mik az én tapasztalataim ez ügyben? Válaszolok, de én is egy pillanatképpel élnék előtte:

onlinetsltos_blog_hu_stat2.jpgKatt a képre a nagyításért

Lehet benne valami! De menjünk tovább és nézzük meg eszt a kis videó összefoglalót!:

Az automatikus fordítás elérhető! Kattints ide ha nem megy a bekapcsolása!

A videó is lényegében erről a jelenségről beszél. Ha beírod a google keresőbe, hogy adrenokróm most nemhogy nem irreleváns tartalmat kapsz, de a google-ba be van írva rendesen képletként, és fel van tüntetve mint vegyület az összes adatával. A kép keresőben is nagyrészt a mély államot megbuktató bejegyzések találhatók, pedig eddig ez egy tiltott téma volt a google berkeiben. De ugyanez a helyzet a többi eddig mélyen cenzúrázott kereséssel is: Ray Chandler, Pizzagate... 

Számomra ez is azt igazolja, hogy a vállalatok, bankok, média szolgáltatók világszintű katonai megszállása pozitív hatásokat eredményeznek. És a vihar akció részeként, a bolygó felszabadításáról szólnak.

image-20141223-18378-170htcv.jpg 

Miért nem tájékoztatnak minket? Hogy miért nem mondják el ezt nyíltan, azt az előző cikkemben kifejtettem. De biztos az, hogy nem tájékoztatnak minket? Nézzük meg az Ír miniszterelnök beszédét.

Az automatikus fordítás elérhető! Kattints ide ha nem megy a bekapcsolása!

"Ez a nyugalom a vihar előtt, a túlfeszültség előtt!"

Ez önmagában még nem kellene, hogy feltétlen érdekes legyen, de ott van az mondat is ami arra utal, hogy a rászorulók segítségére lesznek a bankok, kormányzati szervek és közművek. Amire eddig talán még nem is volt példa a történelemben.

"Tudom sokan félnek, és túlterheltek, ez egy normális reakció. De ezen keresztüljutunk és mi fogunk uralkodni!"

"Ma este nemzeti ünnepünkön üzenetet akarok küldeni a világ minden tájára: ebben mind együtt vagyunk. Kína, Spanyolország és Olaszország népének, akik elmondhatatlan szívfájdalmat és veszteséget szenvedtek, veled vagyunk. Mindenkinek aki elvesztette a vírus miatt szeretteit, veled vagyunk. Azoknak akik a jövő árnyékában élnek, veled vagyunk."

Mondhatsz bármit, de így leírva tisztára egy Qannon üzenet. De ugye megmondta ő is:

"Készülj a vihar annonjaira."

Mindenesetre kijelenthetjük, hogy a világszerte mindenhol, szinte egyszerre tapasztalható, vállalatok, bankok, média szolgáltatók, gyógyszergyárak... katonai irányítás alá kerülése, eddig még csak pozitív jeleket mutat. A világ felszabadulni látszik, miközben mindenki bezárkózik. Figyeljük pozitív várakozással az eseményeket, és védekezzünk a vírus ellen pozitív gondolatokkal és boldogsággal, mert még egy boldog ember sem betegedett meg. Legyetek boldogok, legyetek egyek!

dpubohkxuaie0vx.jpg