Az asztrológiai előrejelzések szerint hatalmas titkok felfedése és globális változások várhatók ezen a héten

jupiter-in-vedic-astrology.jpg

Évezredek óta az emberek a csillagokra támaszkodnak, hogy tájékozódjanak, inspirációt és irányítást kapjanak tőlük. A bolygóknak és a csillagoknak intim és szorosan összefüggő kapcsolatuk van a Földdel, emberekkel és az általunk vezetett élettel. Még az elit is bízik az asztrológiában, és figyelembe veszik minden törekvésüknél.

Az asztrológia ilyen bizonytalan időkben történő használata elengedhetetlen, hogy a lehető legmegfelelőbb módon navigáljon minket az ismeretlenben. Megtudhatjuk, hogy a nyilvánosságra hozott hatalmas titkok és a nagyszabású média narratívák helyet cserélnek csütörtökön, valamint Christopher Witecki asztrológiai frissítéseit is megnézzük a Namaste Ma című műsorban.

Azok számára, akik újak az asztrológiában.:

Az asztrológia hihetetlenül gazdag tudomány, melyet felhasználhatunk arra, hogy tájékozott döntéseket hozzunk, jobban megértsük önmagunkat és a körülöttünk lévő világot, előre jelezzük a jövőbeli eseményeket és még sok minden másra. Az asztrológia tanulása sok évet vehet igénybe, és minden bizonnyal sok felfedező úthoz vezet, de nem kell minden információ mesterévé válnia, hogy ezt felhasználhassa az életében messzemenően! Sok ember szentelte életét ennek a tudománynak a tanulmányozására és tanítására, és könyveken, szolgáltatásokon és előadásokon keresztül könnyen megoszthatják bölcsességüket. Nagyszerű források annak megértéséhez, hogy miként használhatjuk az asztrológiát saját magunk szolgálatára.

Minden asztrológus egyedülálló perspektívát és háttérmegértést hoz az értelmezésünkhöz. A tárgy kutatása után megállapíthatjuk, hogy az asztrológia két fő tudományága létezik.: Védikus és nyugati.

Arra biztatom Önt, hogy mindkettőt vizsgálja meg, és kövesse azt, amelyik érzései szerint a leginkább összhangban van magával. Mindkettő ugyanazon központi univerzális archetipusok és energiák finoman eltérő értelmezése; mindkettőnek régóta fennáll a pontossága és bölcsessége tanításaikban és értelmezéseikben.

Személy szerint nyugati táblázatokat tanulok és olvasok; A könyvtári könyvekkel hét éves koromban kezdtem el foglalkozni, és onnan nőttem ki magam. Anyám 14 éves koromban egy férfival volt randevún, aki szintén a nyugati asztrológiát tanulmányozta. Hihetetlenül intuitív volt, és a világ vezető asztrológusai tanították őket a 1960-as években, New York-ban. Megmutatta nekem a diagramomat, hosszú távú előrejelzéseket készít az életemről és megtanította nekem, hogyan kell olvasni a bolygók szimbólumait.

A mai napig asztrológiai hallgató vagyok, de tudom, hogy az érdeklődésem mire irányul a témával kapcsolatban.

Szeretem olvasni a barátok táblázatait és értelmezni a jelenlegi bolygóállásokat, de semmiképpen sem adok csillagjóslás szolgáltatást!

Szeretem az életem, és hagyom, hogy a szakértők mélyreható asztrológiai előrejelzéseket adjanak nekem. Tekintettel azonban a téma hosszú történetemre, nagyon körültekintő vagyok, mint asztrológust. Mondhatjuk, hogy nagyon válogatós vagyok.

Az egyik asztrológus időről időre, következetesen jósol nekünk, az olvasásai hihetetlenül egyértelműek és pontosak.

Ez az asztrológus Christopher Witecki. A Youtube Namaste Today show-jának csillaga (lásd lentebb), a Sirius Joy asztrológiai szolgáltatás tulajdonosa, ahol napi, heti, havi és éves előrejelzéseit az Ön egyedi diagramja alapján végzi.

Heti műsorában; (Namaste Today) Witecki lebontja a hét minden napjának bolygóállásait, az általános témákat és a fő asztrológiai mozgásokat is beleértve. Ezután leírja, hogy ez mit jelent számodra személyes szinten, és hogy a heti események hogyan hatnak rád.

Az automatikus fordítás elérhető! Kattints ide ha nem megy a bekapcsolása!

Witecki-jelentésének rövid összefoglalása

 

A heti videóban Witecki arról beszél, hogy miként alakul át a bolygó egy hatalmas emberi újjáéledéshez.

Hétfőn a higany felszáll az árnyékból, és valószínűleg erősebbnek fogjuk érezni magunkat, amikor szembenézzünk a kezdeti félelmeinkkel és megújítottuk a magunkhoz fűződő kapcsolatunkat.

Black Lilith és Kyron együtt vannak a Kos korai szakaszában, segítve a legrosszabb félelmeinkkel és sebeinkkel szembenézni; arra ösztönözve minket, hogy együtt-érzőbben reagáljunk önmagunkra, kevésbé hisztérikus módon mint eddig.

Általában a bolygók kezdeményezik a kezdeti súrlódási (fordulási) pontokat a Halak kora és az Vízöntő kora között.

Egész héten a Jupiter és a Plútó együtt fog vezetni a sötét, rejtett, titkok és bűncselekmények (Plútó) témáiban, amelyek a megvilágosodás, az ébredés, a kibővülés és a „Hé, nézd meg ezt” (Jupiter) témáira vonatkoznak.

Ez a tökéletes idő arra, hogy a világ rejtett és bűnözői vonatkozásai nyilvánosságra kerüljenek.

Az egyik fő súrlódási pont, mindkét bolygó 13 fokos szögén, csütörtökön lesz, amikorra Witecki előrejelzi azt, hogy a sajtó és média elbeszélése megváltozik.

Olyan eseményeket jelez, mint például a titkok felszínre törése, a legtöbb ember számára ismereté válása, valamint a maffia és bűnszervezetek elfogása.

Szó szerint az univerzum megengedi a Föld embereinek, hogy megnyilvánuljanak előttük a titkok!

A Jupiter feltöltő energiájának köszönhetően az áthaladás során az igazság felébresztése és megosztása rendkívüli ütemben megy végbe, olyanban melyet még nem láttunk ebben az életben. Mindannyian megtapasztaljuk, és valószínűleg egyszerre.

Úgy tűnik, hogy a bolygók felkészítenek minket a tudatosság új állapotára és a világ működésének minden szempontjából értendő új irányítására.

A Föld északi csomópontja egész héten két fokos rákban lesz, ugyanazon a helyen, ahol 2001. szeptember 11. után volt.

18 évente visszatérünk erre a helyre, és lehetőséget kapunk arra, hogy megválasszuk, hogyan reagálunk a félelemre.

Ezúttal kollektív félelembe kerültünk, és a bolygók igazodnak hozzánk, hogy most mindannyian másképp tudjunk reagálni.

Mindannyian meghatározhatjuk, hogyan kívánunk reagálni ezekre a próbákban gazdag időkre. Ideje használni a múlt bölcsességét, hogy nyugodtak maradjunk és megőrizzük hitünket.

A bolygók a mi javunkat szolgálják, és ha hajlandóak vagyunk belemerülni magunkba, és szembenézni a félelmeinkkel, akkor készen állunk a hatalmas bolygószintű váltásokra, amelyek most elindulnak.

Írta: Misztikus Szarka

Forrás: stillnessinthestorm.com

Fordította: onlinetaltos.blog.hu