Spirituális Szerveződés

09-11-19-shaman-w-bear.jpg

 

Itt az éppen aktuális spirituális rendezvényekről értesülhetsz, és így részt is vehetsz rajtuk. Ezek a rendezvények többnyire otthonról elérhetők, nincs fix helyszínük. Céljuk energetikailag beavatkozni a jelenlegi valóságba, hogy azt úgy formáljuk, hogy az az Emberiség javát szolgálja. Illetve olyan információk terjesztése, melyek szintén ezt a célt szorgalmazzák.

 

A Vízöntő Kora - Bolygó Szintű Meditáció 2020 01- 11 - 12

 

Kerecseni Mágia! 2019 December 22 - 31 -ig

 

falco_cherrug_1_bohu_i_el.jpg

 

Sokan nem is tudják, de legbecsesebb és ősibb ünnepünk a Kerecsen, és egyben a téli napforduló ünnepe is! A téli napforduló spirituálisan nagyon fontos, hiszen az év legsötétebb éjszakája, mely elhozza a fényt. A fény csak sötétségben tud megszületni. Az ősi szereken a fény magját ültették el a legnagyobb sötétségben. A kerecsen jelentése sólyom. A legszentebb állatunk, a kerecsen sólyom a fény madara. A kereszténység nem ok nélkül tette erre az ősi ünnepre a karácsonyt. Mely szó láthatóan a kerecsenből fakad. Jézus születési dátumát senki sem tudhatja. Ez egy az összes idővonalon titkosítottan rögzített időpont. Még csak az évszám sem publikus. december 24 Nimród Ősatyánk születése napja. A Kereszténység a régi cselhez fordulva, önkényesen jelölte meg ezt az időpontot Jézus Krisztus születése napjaként.  A céljuk mint mindig, az energetikai beavatkozás. Energiáink saját céljuk megvalósítására történő elcsatornázása. A fény és sötétség csatározásaiban egy döntő pillanatot képez ezen időszak. A kerecseni szer megtartása nem éppen egy panellakásban kivitelezhető dolog. És nem csak a sólyom reptetés miatt. Annak akinek van rá módja tartsa meg a szert, de a szerveződés most nem feltétlenül erre irányul. Az oldalon elhelyezek egy cikket a témában, így többet megtudhatsz a szerről, és az ilyenkor aktuális népszokásokról. Belátásod szerint amit tudsz hasznosítasz, de a szerveződés iránya inkább a karácsonyi mágia visszafordítása.

 

A Karácsonyi mágia visszafordítása!

 

sziv_disz_nagy.jpg

  A karácsony a szeretet ünnepe! Ezt mindenki tudja, mégsem gyakorolja szinte senki. A karácsonyi költségek és a készülődéssel járó  stressz általában komoly veszekedéseket eredményez a szeretet eme nemes ünnepén. És akkor még a továbblépő (elhunyt) szeretteink emlékeiről nem is beszéltünk, ami ilyenkor fokozottan felszínre kerül. Szerinted milyen üzenet az univerzum felé a szeretet ünnepén veszekedni a szeretteinkkel? És milyen üzenet ez bolygó szinten? Így az első pont ami a szerveződést alkotja szóljon erről.

1., Legalább a fenti időintervallumban ne veszekedj senkivel, és bocsáss meg mindenkinek mindent. Érezd a feltétel nélküli szeretetet, legalább a szeretteid irányába. Ne legyen fontos, hogy kinek van igaza, legyen a szeretet az egyetlen igazad!

A karácsonyi mágiák fő aspektusa az áldozati mágia. Az áldozat adás nem más, mint a szenvedésből, gyötrelemből, félelemből fakadó energia felszabadítása, melyet ilyen módon az életenergiájából alakít át alacsonyabb frekvenciájú energiákká, és ezek tovább csatornázása az áldozat életének elvételével. Én a hús evést most inkább meg sem említem, majd írok erről egy cikket. De annyit megtehetsz, hogy legalább szent este halat eszel. Persze az is hús, de legalább nem viszed be vele egy egész élet gyötrelmes szenvedéseinek energiáit, csak az erőszakos halálét. De a fenyő áldozat bemutatásáról igazán lemondhatsz. Lehet, hogy gyökeres fenyőt terveztél, de túlélési esélyük nekik is igen alacsony, és hatalmas kínzás számukra a szeretet ünnepe. Így ha igazi szeretetet szeretnél otthonodba, akkor egy szegény fenyő kínkeserves sikoltozása nem épp a legmegfelelőbb energetikai környezet számodra, még ha te nem is hallod azt.

2., Használj műfenyőt, ha már mindenképpen kell a karácsonyfa!

És ha már a Karácsonyfánál tartunk térjünk rá a díszítésre egy picit. Sokan nem vagytok tisztában a jelképek erejével. A mágia legyen az fekete, vagy fehér a jelképekre, szimbólumokra épül. Ezek olyan dolgok, melyek képesek a teremtő energiát befogni. Mindenki folyamatosan teremt, ez nem egy kikapcsolható dolog, hiszen csak Isten létezik. Erre most nem akarok itt bővebben kitérni, de a jelképek erejét és a teremtőerőt is kitárgyaljuk majd egyéb cikkekben. A fő az, hogy tudd amikor a csúcsdísz helyére csillagot teszel akkor bizony a sátánt helyezed mindenek fölé. Az öt ágú csillag a sátán pecsétje, az ő jelképe. Nézd csak meg azon országok zászlajait akik a legerőszakosabbak. Nézd meg a katonai járművek felségjelzéseit, milyen arányban fedezel fel bennük öt ágú csillagot. Nézd meg a sátánisták által használt pentagrammát. Nézd meg kit jelképez a szabadkőműveseknél az öt ágú csillag.  Természetesen olyan, hogy sátán nem létezik. Viszont van egy entitás akit sokan így hívnak. Nincs mindenek felett álló hatalma, és nem is eredendően gonosz, mivel ilyen nem létezik. Az már megint más kérdés, hogy a mi világunkban mi mindenek felett állónak érezzük. De csak mi helyezhetjük ilyen pozícióba. Hisz ő a mi teremtésünk által képes fennmaradni. Itt megint egy másik cikket szükségeltetik ígérnem a témában, de ígérem első számú prioritást fog élvezni a megírása a többivel egyetemben. Eredeti vonalunkhoz visszatérve javaslom az angyalkát a fa tetejére. Az angyalok azok a lények melyek spirituálisan fejlettebbek nálunk. Nyilván nem felhőkön ücsörgő hurkás, szárnyakkal megáldott kisbabákról van szó. De ezen ábrázolások mégis őket jelképezik, így legyenek ők a fa tetején. Az öt ágú csillag pedig menjen a kukába! 

3., Csillag helyett legyen Angyal a fa tetején!

Nagyából ennyi lenne a kará, azaz kerecseni szerveződés. Még annyit kérnék mindenkitől, hogy a fent említett időkben napi legalább egy rövid meditációt végezzen el! Képzeljük el, vizualizáljuk ahogy a sötétségben megszületik a fény és minden sötétséget egy szempillantás alatt eltüntet. Majd képzeljük el a bolygónkat eme sötétségbe burkolva, és ott is képzeljük el ahogy megszületik a fény egyetlen pontból, a te földrajzi helyzeted pontjából és ennek hatására egyre több pontot képzelj mindenfelé felbukkanni, míg a fény minden el nem áraszt és bevilágítja a bolygó körüli sötétséget is. És könyörgöm legyél boldog a puszta létezés tudatától, ne keljen ehhez senkinek és semminek megfelelni számodra.