Az Aranykor Kapujában - A Globális És Itthoni Helyzet Áttekintése

photo-1518636693090-8407756ab88b.jpg

Az elmúlt hét vegyes érzelmekben gazdagon telt, talán mindenki számára. Hét közepén volt egy kis visszahúzódás a világ energiáiban. Kiütközött a biblia események okozta fáradság. Volt részünk hóesésben, hidegben, némi borongásban, de a tavasz megállíthatatlanul vágtat felénk és mindent megváltoztató eseményeket hordoz magában.

A cikk első két részét itt olvashatod:

Kezdjük a pozitív dolgokkal! A természet fellélegezhet! A légszennyezés drasztikusan csökkent az egész bolygón. A velencei csatornák kristály tisztává váltak, az üres utcákat ellepték az állatok.

23975479_m-1536x921-1.jpg

animales-2.jpg

etvssgawsaavn7o.jpg

20animals8.jpg

20animals9.jpg

an6.jpg

20animals15.jpg

20animals18.jpg

20animals20.jpg

Eközben Kínában az elefántok lopják a bort és buliznak!

26199062-8133945-the_raid_14_elephants_can_be_seen_going_to_town_on_the_gain_alco-a-23_1584696991769.jpg

d.jpg

26199072-8133945-a_pair_of_drunken_elephants_were_snapped_staggering_around_a_tea-a-21_1584696970264.jpg

Nézzük meg mit jelent ez geo-spirituális szempontokból. Túl vagyunk a tavaszi napéjegyenlőségen, mely a megújulás ünnepe. A tavaszt úgy várjuk, hogy közel a felére csökkentettük a légszennyezést, környezetünkbe visszatérnek az állatok emelve a kihalt városok rezgését. A rohanás és stressz megszűnt világszerte, a rabszolgaság mérséklődik. A családok több időt töltenek egymással, a gyerekeket nem terhelik az iskolákban. Ezek a dolgok civilizációkban még soha nem látott energetikai fejlődést okoznak már önmagukban is, mely lehetővé teszi a globális felemelkedést. A sötétség tovább terjeszti a félelempornót a médiahálózatán, de jól láthatóan nem érik el céljukat, az emberek továbbra sem pánikólnak, fosztogatnak, lázadoznak. Magyarország még tapsol is minden áldott este, pontban nyolc órakor.

Na jó nézzük azokat a negatívabb híreket is amit a héten kaptunk, de már megoldódni látszanak. Amerika történelmének legnagyobb gazdasági mentőcsomaggát megtámadták a demokraták. Ez nem csak a rászoruló állampolgárok gyorssegélyét tartalmazza, de a gazdaság ideiglenes életben tartásához szükséges támogatási összegeket is takarja. A probléma megoldódni látszik, ha viszont nem sikerül megállapodni az azt eredményezheti, hogy sok demokrata elkaphatja a koronavírust, vagy kiharcolják a harci törvény mihamarabbi bevezetését Trumptól. A másik rossz hír Benjamin Fulfordtól érkezett, aki arról kapott értesítést, hogy Tokióban 5G támadást terveznek szerdán. Szerencsére a keddi posztban közzétett, Fehér Sárkány titkos társaságtól tolmácsolt fenyegetés bevált, és ez a probléma is megoldódni látszik. Benjamin Fulford honlapja egész héten át IT támadás alatt áll, reméljük az NSA fehér kalaposai gyorsan megoldják ezt a problémát is.

Ha már Benjamin Fulfordnál tartunk érdemes futólag áttekintenünk cikkét. Őszintén megmondom ez a Blue Beam projekt dolog egy picit engem is aggaszt. Mit tudunk erről? A technológiáról jó pár éve még azt hallhattuk, hogy a háttérhatalom akarja ellenünk használni az újvilágrend kiépítésének céljából. Egy olyan technológia, mellyel bármit kivetíthetünk az égre. Ha nem gondolod lehetségesnek a létezését, akkor a következő videót ajánlom a figyelmedbe.

 A kérdés csak az, hogy a szövetség ezt miként használhatná a javunkra? Véleményem szerint ez maximum akkor lesz érdekük, ha a pandémia hisztire hivatkozva nem tudják megteremteni a világ és gazdaság újraindításához szükséges körülményeket. Akkor lehet, hogy kelleni fog egy hamis apokalipszis, mely ezt lehetővé teszi, akár az égre vetített UFO invázió, vagy bármilyen más hamis esemény formájában. Azt se felejtsük el, hogy eddig még csak a P3 szabadkőművesek informátorai utaltak a kék sugárprojektre. A másik nyugtalanító jóslat az állítólagos, hamarosan várható, a világot körbejáró elektromágneses impulzus, mely napokra lekapcsolhatja a telekommunikációt és az internetet. Véleményem szerint, ez egy lehetséges globális 5G támadás semlegesítő terve lehet, melyre remélhetőleg nem kerül sor. A másik az ominózus cikk keltétől számított 10 napon belül érkező meteorit felrobbantásával járó elektromágneses impulzus, ami viszont sokkal nyugtalanítóbb, mert ez az áramot is lekapcsolhatja napokra. Viszont ez egy globális vészhelyzeti protokollt eredményezhet, mely nyilvánosságra hozhatja a titkos technológiákat. Meglátjuk! Emelet sok jó hírt is kaptunk, tervezett pénzosztás, stb. A cikket és ott felsorolt hivatkozásokat a lenti linken érheted el.

Eközben a nagyvárosok teljesen kiürülnek.

etr20wdu8aaps2w.jpg

lockdown.png

etrcfk2u8aifyq0.jpg

screen-shot-2020-03-22-at-10_49_41-pm-740x416-1.png

 De nézzük tovább az alternatív média világának további nagy történéseit! Úgy fest az internetes cenzúra ellen hatalmas támadások történtek most, hogy mindenki otthon netezik. A lenti cikkemben ezt részletesen kifejtettem, sok forrást megjelenítettem, a személyes tapasztalataimmal együtt. Melyekhez annyit hozzáfűznék, hogy azóta több csoportban és a személyes profilomon is "A Valaha Volt Legjobb Meditáció" című cikkem blokkolták. Ahogy viszont észrevettem a különböző forrásokból, ezeket a blokkolásokat egy-két héten belül feloldják. Remélem így lesz.

David Wilcock kitálalt a világnak, és véleményt alkotott a jelenleg zajló eseményekről, egy közel háromórás live adásban.

Örömmel tapasztaltam, hogy ugyanazon a vélemény van mint én! Többek között arra is rámutatott, hogy a NATO Defender Europa 20 hadgyakorlat valószínűleg az európai mély államot felszámoló egységek fedősztorija. Érdemes Dr. Michael E. Salla, David Wilcock ezen állítását elemző cikkét elolvasni, mert igencsak lehet benne valami!

Magyarország benne van ebben a gyakorlatban? Büszkén jelentem igen!

32139637_2465163_379ffae25d2f2731aedbbf4225567c19_wm.jpg

Mindeközben a lezárt Los Angelesbe is több száz tank érkezik. (A mély állam tömeges letartóztatására?) Miként vethetnék be a vírus ellen őket?

A nyugdíjasok lázadnak, igyekezve kitölteni az utcák űrjét. Hiába mondja nekik a TV és a YouTube percenkét, hogy "Maradj Otthon!" Ők továbbra is az utcákat róják, a bátrabbak pedig a fiatalok helyett buliznak.

letoltes_1_1.jpg

koronavirus_bevallalos_nyugdijasokat_keresnek-600x315-crop.jpg

14094626_736810_9a0d57a77612502abe824a612370021f_wm.gif

safe_image_2.gif

A kormány válaszreakcióként bevezeti a kijárás korlátozását!

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-korlatozast-vezetnek-be

A rendelet nem lett semmi, az egyszer már biztos!

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/megjelent-kijarasi-korlatozasrol-szolo-rendelet

"A kormányfő aláírásával nyilvánossá vált döntés az ország egész területére érvényes március 28. és április 11. között, ez idő alatt mindenki csak alapos indokkal hagyhatja el otthonát."

"A rendelet szerint ilyen indoknak minősül a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben történő vásárlás, elsősorban a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletekben."

"Ide tartozik az egészségügyi ellátás és szolgáltatás igénybevétele is, beleértve a gyógyító tevékenységen túl a testi és a lelki egészség megőrzése céljából nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat, például a pszichoterápiás ellátást, a fizioterápiás kezelést, a gyógytornát."

"Egyéni szabadidős sporttevékenység, valamint szabadidős célú gyaloglás céljából is el lehet hagyni az otthonokat. Az ilyen mozgásokat kül- és belterületen, lehetőség szerint zöldfelületen lehet végezni egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen, másoktól legalább másfél méter távolságot tartva. Napközbeni kiscsoportos felügyelet alatt engedélyezett a kiskorú gyermek kísérése is."

"Az élelmiszerüzletekben, drogériákban, a piacokon és a gyógyszertárakban kizárólag 65 év felettiek vásárolhatnak 9 és 12 óra között."

"Szombattól be kell zárniuk a vendéglátó üzleteknek, ezek csak elvitelre alkalmas ételek kiadásával, szállításával foglalkozhatnak."

"A kijárási korlátozás ideje alatt igénybe lehet továbbá venni szállítási, tisztítási és higiéniás szolgáltatásokat, a gépjármű- és kerékpárszervizeket, valamint a hulladékgazdálkodással összefüggő szolgáltatásokat."

"A legszükségesebb esetben engedélyezettek a személyes megjelenést igénylő ügyintézések, így a hatósági, a banki, a pénzügyi, a biztosítási és a postai szolgáltatások igénybevétele."

"Lehetőség van a háziállatok közterületi sétáltatására, állatorvosi rendelő és állatkórház felkeresésére."

"A kijárási korlátozás nem akadályozhatja a szülői jogokat és kötelezettségeket, továbbá a hitéleti tevékenységet."

"Az otthon elhagyásának megfelelő indoka lehet még a magáról gondoskodni nem tudók vagy segítéségre szorulók (például kiskorúak, idősek és betegek) segítése."

"A rendelet kimondja, mindenki köteles a lehető legkisebb mértékűre korlátozni a szociális érintkezést, és a közös háztartásban élők kivételével mindenkitől lehetőség szerint legalább másfél méter távolságot tartani mindenhol, beleértve a tömegközlekedést is."

"Az üzleteket érintő korlátozások betartása a helyiség üzemeltetőinek felelőssége. A most hozott szabályokat a rendőrség ellenőrzi és szabálysértési bírsággal büntetheti a rendelet megszegőit, ennek összege 5 ezer és 500 ezer forint között lehet."

Magyarul 9-12h-ig csak a nyugdíjasok vásárolhatnak, a többiek csak reggel, vagy délután. Persze a nyugdíjasok továbbra is egész nap járhatják a boltokat. A kocsmák és éttermek,... már 15h-ig sem tarthatnak nyitva. Gyakorlatilag mindenki mindent csinálhat, de bárkit megbüntethetnek akinél nincs kutya, vagy nem hazudik hihetően, esetleg máshova van bejelentve mit ahol lakik.

A vészhelyzet végétől számított 15 nap elteltéig kilakoltatási moratórium van az egész országban, és a végrehajtásokat is felfüggesztik!

A BKV ingyenes lett! Sem ellenőrök, sem első ajtós felszállás! Ki gondolta volna, hogy eszt megérjük?

37456_copy_1_bkk_nyugdijas.jpg 

Na de térjünk át azokra a kérdésekre, amelyek most nagy valószínűséggel minden kedves olvasót a legjobban izgatnak. Mi fog történni? Mire lehet számítani? Milyenek a sanszok?

Ahhoz, hogy ezt megértsük érdemes elővenni a fotonokat. 2012 óta évről-évre egyre extrémebben nőtt a fotonok száma naprendszerünkben. A napunk közvetíti, ahogy naprendszerünk egyre jobban behatol a fotonövbe. Eddig minden éveb azt tapasztaltuk, hogy télen visszaesett a fotonok száma a nyári viszonylatokhoz képest, és a következő nyáron mindig nagy mértékben emelkedett az előző nyárhoz képest. Most télen viszont nem tapasztaltunk visszaesést, mely jelenség az idei tavaszra és nyárra egy hatalmas energetikai ugrást ígér számunkra. Igazából már most a kétszerese a fotonmenyiség a tavaly nyárinak, és még csak éppen beléptünk a tavaszba. Akik nem látják Isten és terve tökéletességét, azoknak ez az időszak igen kiszámíthatatlan és félelmetes lesz. Viszont a tisztán látók most végre fellélegezhetnek és kétségek nélkül láthatják ezt a tökéletes, gyönyörű tervet kibontakozni. Azt kell megérteni, hogy olyan időket élünk amikor a sötétség minden támadása saját magán csattan, ráadásul többszörös erővel. A világ már szabad, csak szemünkkel még nem láthatjuk! Annak aki Isten oldalán áll nincs mitől félnie, az aki viszont a másik oldalt erősíti már nem tehet semmit! Légy boldog, szeresd magad és mindenkit, dolgozz a tudatosságodon és nem lesz senki és semmi ami árthatna neked!

spiritually-focused-blog.jpg