Kínai és Nyugati Hírszerző Szolgálatok vadásznak az 5G-s távközlési vezetőkre

Frissítve!

5g_lead_111.jpg

Több forrás határozottan egyetért abban, hogy az úgynevezett koronavírus-járvány átpauzált az 5G elektromágneses támadásokra. A kemény vonalvezetők megállítása és a teljes háború megakadályozása érdekében aktív vadászat indult az 5G bevezetésében résztvevő összes iparági vezetőre és oligarchára,

a nyugati és az ázsiai titkos hírszerzési források egybehangzó véleménye szerint. A célok között szerepel a Bush család és a kínai Soong család vérvonalainak törlése is.

A vadászat szükséges a teljes körű termonukleáris háború leállításához, mivel „a kriminalisztika elemzések a háború kiprovokálását mutatják… azaz a teljes háború nagy valószínűségét látjuk” - mondják az MI6 forrásai. A kínai kemény vonalvezetők a Wuhan elleni támadás megtorlásaként szorgalmazzák New York elpusztítását, ami szintén kiválthat egy világpusztító háborút - állítják az Ázsiai Titkos Társaság forrásai.

Új bizonyítékok vannak arra is, hogy az emberiség elleni jelenlegi pandémiás támadást már jó ideje, előre megtervezték. Emlékszel a 911-es eseményre emlékeztető amerikai bankjegyekre?

https://armageddononline.org/911-currency-conspiracy

911-money-conspiracy-696x719.jpg

Nos, akkor hát vessünk egy pillantást az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban kibocsátott pénzekre, melyek a pandémiás támadás emlékére készültek. Az első egy gyümölcs-denevér (a koronavírus állítólagos forrása) negyedéve adta ki az amerikai pénzverde.

fruit-bat-300x169.jpg

https://www.usmint.gov/coins/coin-medal-programs/america-the-beautiful-quarters/national-park-of-american-samoa

A második az Egyesült Királyság új 20 fontos bankjegye, amelyen egy 5G-s mobiltelefon-torony és felette a koronavírus képe látható.

pound-note-169x300.jpg

https://www.bankofengland.co.uk/banknotes/polymer-20-pound-note

Ez megmutatja, hogy ezek az emberek mennyire arrogánsak és hogyan terveznek hosszútávra, miközben nekünk többieknek reagálnunk kell arra, ami most történik.

Ugyanakkor már nem ez a helyzet a Brit Titkos Szolgálat és a Pentagon Fehér Kalaposaival, akik aktívan megcélozták azokat a családokat, amelyek a Szövetségi Tartalék Bizottság, a BIS, az Európai Központi Bank és a Japán Bank tulajdonosait jelentik.

Az MI6 források szerint:

„A jelenlegi hibrid 3. világháborút két hatalmas haderő táborára bonthatjuk - azokra, akik megvédik a hagyományos nemzetállamok szuverenitását (l'etat c'est moi), és azokra, akik ezt felülbírálják, és ráhatnak az akaratukkal: a hibrid fejlett technológiák totalitárius módszereire.”

A Pentagon forrásai szerint „[George] Bush Jr első kincstár-titkára, Paul O'Neill halála jelezheti a Wall Street megtisztulását, mivel a Fed átállt, és az árfolyam-stabilizációs alap (ESZA) elterelte a CIA-tól és a Mély Államtól" Ezenkívül „a bankokat államosíthatják és kénytelenek lesznek adót fizetni minden pénzügyi tranzakcióért az alkotmányellenes jövedelemadó helyett” - mondják a források.

"A Bushokat az MI6-ből származó kollégiumok alapján végezték ki, Adnan Sakli és a BIS Bázel mély merülése után" - mondják az Európai Királyi Család forrásai.

Azoknak, akik nem tudják, Adnan Sakli „minden nemzet, vállalat, központi bank és valuta szuverén címtartója volt”. Sakli nem akarta ezt a címet, de megkapta, és a felelősségvállalása mellett megígérte, hogy megszabadítja az emberiséget „a vallási, politikai, gazdasági és vállalati rabszolgaságtól.”

sakli.jpg

Sajnos a Bushok és náci barátai megölték őt, és csalárd módon vették át a számlákat. „Az idős és junior Bush is részt vett a Tesla szabadalmak ellopásában. Ölnek és lopnak, mint minden maffia ”- mondják az MI6 forrásai.

A CIA forrásai megerősítik, hogy a Bush / Rothschild frakció által kialakított jelenlegi pandémia célja az ellenőrzés központosítása és az emberi populáció eugenikus tisztítása.

Az Egyesült Államokban az 5G-t erősen szorgalmazza William Barr főügyész és Mike Pompeo államtitkár. Barr a 911 igazság nyilvánosságra hozatalát is megakadályozta. Tehát azok közül, akik úgy gondolják, hogy Barr a „FISA kapujával” egy fehér kalapos, gondolkodjanak el újra. Ezeket az embereket el kell távolítani az amerikai testület ASAP-ból.

https://www.politico.com/news/2020/04/16/william-barr-mike-pompeo-support-fcc-191967

https://www.zerohedge.com/geopolitical/ag-barr-blocks-release-911-documents-despite-promises-victims-families

Mielőtt továbbmennénk, elmagyaráznám, hogy miért áll az emberi faj elleni „pandémiás” támadás az 5G-vel összefüggésbe, oly módon, hogy idézek egy olvasói megjegyzést, amely egy három Nobel-díjas doktor munkáján alapul:

„Az 5G elektromágneses sugárzás károsítja az ember DNS-ét. A sugárzásnak kitett sejtek (az emberi szervezeten belül mindenféle) immunológiai védőanyagok kaszkádjának előállításával reagálnak. Ezeket az anyagokat egy endoszómának nevezett intracelluláris struktúrába csomagolják. Az endoszóma kiürül a sejtből, és exoszómává válik.

Az exoszóma kering és az ACE 2 receptorokhoz kötődik a tüdőben, a bélben és a szívben. A sejtválasz ugyanaz, ha az expozíció 5G vagy ha COVID-19 (influenza). Az exoszóma csomag immunológiai vegyszerei megtámadják az ACE 2-t tartalmazó sejteket, amelyetaz 5G sugárzási expozíciók eredményeznek, vagy az influenza, amelyet COVID-19-ként emlegetnek.

A COVID-19 esetek aránya 5G területeken 96%, 4G vagy alacsonyabb frekvenciájú területeken csak 4%. Az 5G-t jól lakott területeken alkalmazzák, tehát további esetekre számíthatnánk. De az ismert kimenetelű halálozási arányok (halálesetek / (halál + visszatérések)) több mint kétszerese az 5G területeken történt. Ennek nem lehet csak a COVID-19 az oka, és statisztikai bizonyítékokkal rendelkezünk erre a több mint 1,9 millió esetre vonatkozóan! ”

Az endoszóma / exoszóma struktúrájának elektronmikroszkópos megjelenését helytelenül vírusrészecskének nevezik a sejtben / keringésben. A 2013-ban elvégzett munkájáért megnyerte a Nobel orvostudományi díját - itt ellenőrizheted:

https://www.nobelprize.org/uploads/2018/06/med_image_press_eng-4.pdf

Még mindig nem vagy meggyőzve? Akkor mit szólsz ehhez:

„Az israeli Tel Aviv Egyetem professzora Itzhak Ben, kiszámolta az új koronavírus fertőzés arányait az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Olaszországban, Izraelben, Svájcban, Franciaországban, Németországban és Spanyolországban. A számok megdöbbentő történetről árulkodnak: függetlenül attól, hogy az ország karantént hirdetett e mint Izrael , vagy a megszokott ütemben folytatta életét, mint Svédország , a koronavírus ugyanúgy tetőzött és süllyedt. Pontos, ugyanazon az úton haladt minden országban .”

https://townhall.com/columnists/marinamedvin/2020/04/15/israeli-professor-shows-virus-follows-fixed-pattern-n2566915

Más szavakkal: a jelenlegi pandémiát nem okozhatta vírus, máskülönben a karanténban tartott országoknak statisztikai különbséget kellett volna mutatniuk.

A japán kormány megerősítette az 5G veszélyeit, amikor is a Diamond Princess tengerjáró hajón tesztelték azt, az utolsó pillanatban megállították, mielőtt példátlan módon országos szinten bevezették volna a technológiát. Ezt a bevezetést Bush szövetségese és a Soong család képviselője, Son Masayoshi (Softbank) támogatta. Az ázsiai titkos társaságok forrásai szerint.

A P3 szabadkőművesek ezt mondhatták erről:

„A Kínai Kommunista Párt tíz százaléka Maong Soong nővérének a kezében van, egy nagyon kegyetlen nő ... kapcsolatba lépett Xi Jinping lányával ... ők a cionisták és Izrael rossz oldalának az ellenőrzése alatt állnak. A Vörös Csillag Alapítvány a Quanto 49-et használja fel (a Quanto egy olyan származékos termék, amelyet ebben az esetben használnak az FRB pénzének kínai renminbi-be konvertálására).”

Ha a Soong családnak lenne valami mondanivalójuk, akkor tudják miként lehet kapcsolatba lépni az íróval.

Ne feledje, hogy a Wuhan elleni támadás egy olyan társaság műve volt, amelyet a Soros Alapítvány birtokolt, amely egy Rothschild bástya. A Rothschild-ok egy kínai frakcióval szövetkeztek, amelyek támogatják az ember alkotta Armageddon ötletét.

Rendben, nézzünk meg néhány más hatalmas változást, melyek a világ minden táján zajlanak, mivel ez a hibrid háború folytatódik.

Az Egyesült Államokban az NSA tisztviselői megjegyezték, hogy Donald Trump amerikai elnököt egy új Trump váltotta fel. Az új Trumpnak a szeme fehérebb, és nincs Trump állkapcsa. A Fehér Ház egyik Trumphoz közelálló forrása szerint:

"Nem ugyanaz a Trump, de szinte a tökéletes mása. Bőrrákja van, és kezeléseket végeznek rajta. Nem tudnak normális bánásmódot alkalmazni nála, mert túl sokáig távol lesz a nyilvánosságtól, és nem akarja, hogy a közönség megtudja ezt. "

Más szavakkal, a klónt a kezelések miatt használják nyilvános fellépésekre, ám továbbra is az igazi Trump a döntéshozó.

Azonban az USA-ban zajló polgárháború nyilvánvalóan egyre kaotikusabb. A legfrissebb fejlemények azt mutatják, hogy a Pentagon mintegy 10 000 katonát küldött Washington DC-be és New York-ba a kabalisták felszámolására. Trump megkezdte Michigan, Minnesota és Virginia „felszabadítását”. „Az amerikai katonaságnak most fel kell takarítania” - így írják le a Pentagon forrásai a helyzetet.

Talán, de a harcok egyértelműen folytatódnak ebben a kaotikus hibrid háborúban, mivel a foglyokat tömegesen engedik szabadon, a jegybanki pénzt szétosztják közvetlenül az emberek között, míg a kereskedelem tejesen befagyott, és a gazdaság egy szögbe állt. Az Egyesült Államokban próbálkoznak élelmiszer-hiányt kialakítani az elektromosan megtervezett pandémia ürügyeként történő hús- és egyéb élelmiszer-feldolgozó üzemek bezárásával.

https://www.bakersfield.com/ap/national/jails-and-prisons-spring-thousands-to-prevent-coronavirus-outbreaks/article_cbbea71c-3542-5a28-a459-bb2b54377dae.html

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/port%20of%20LA%20containers.jpg?itok=mkbbkcCc

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmC734.jpg?itok=tZbykXL1

https://www.zerohedge.com/geopolitical/price-meat-climbing-quickly-more-food-processing-plants-close

A helyzet megoldása érdekében az amerikai csapatok visszatérnek Afganisztánból, Irakból, Szíriából, Szaúd-Arábiából és a világ más részeiről. Az Egyesült Államok visszavonta asz összes B52-es bombázóját az ázsiai Guamból.

Természetesen fel kell tenni a kérdést, miért vannak az Egyesült Államokban még mindig B52-esek, amelyeket 1952-ben gyártottak, mikor antigravitációs technológiákkal rendelkeznek, amelyek ezeket a repülőgépeket teljesen elavulttá teszik. Az a tény, hogy az amerikai légierő akadémia diplomásai most csatlakoznak az amerikai űr haderőhöz, azt mutatja, hogy a rejtett technológia nyilvánosságra hozatalának küszöbön állunk, ez lehet az oka annak is, hogy a B52-es dinoszauruszok visszavonulnak.

https://justthenews.com/nation/air-force-academy-graduates-join-nations-new-space-force

A Pentagon forrásai megjegyzik, hogy "Trump végrehajtó végzést írt alá az erőforrás-kitermelése terén folytatott nemzetközi együttműködés megnyitására, amely ténylegesen felszólított a multipoláris világrendre és a háborúk végére."

Időközben Európában a CIA forrásai szerint Angela Merkel német kancellárt, Emmanuel Macron francia elnököt és Boris Johnson brit miniszterelnököt leváltották. Az Egyesült Királyságban a család egyik barátján keresztül meg tudtuk erősíteni, hogy Johnson apja nem tudott kapcsolatba lépni a fiával.

Káosz van a világ többi részén is. Az IMF ügyvezetõ igazgatója Kristalina Georgieva szerint 100 ország kért sürgős pénzügyi támogatást. Úgy tűnik azonban, hogy az IMF-nek nincs pénze, mert „sürgősen fel akar venni 18 milliárd dollárt új hitelforrásokból”. Nem ugyanaz az IMF állítja, hogy a közelmúltban 8 trillió dollárt osztogatott el a G20-on keresztül? Ha billiókat adnak ki, miért könyörögnek milliárdokért?

 https://www.imf.org/en/News/Articles/2020/04/15/pr20160-remarks-managing-director-kristalina-georgieva-g20-fin-min-cen-bank-gov-meeting

A nyugaton megfigyelt általános őrület egy törött paradigma összeomlásának eredménye. Az Európai Királyi Család forrásai szerint a rendszer újraindításában az IMF, a Világbank, az ENSZ és a törött rendszer többi oszlopát radikálisan átalakítják, vagy új szervezetekre cserélik.

Valószínűleg még több nehézségre és káoszra lehet számítani, mert a régi rendszert le kell bontani, mielőtt felváltanánk egy újra a régi paradigmát. A CIA, az MI6 és a Pentagon forrásai szerint azonban a világjárvány elterjesztésében résztvevő embereket május elejére kézre kell keríteniük. Tehát remélhetőleg az áprilisi záporok májusi virágot hoznak.

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Tv-s műsorokat is vezetett. Miután elhagyta a Forbes-t, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu