A globális rendszer összeomlása és a tömeges letartóztatások visszafordíthatatlan ütemben zajlanak

Frissítve!

onlinetaltos_blog_hu_benjamin_fulford_magyarul_1.jpg

Sok forrás egyetért azzal, hogy zavartalanul használják a pandémiát, vagy más néven a "járványügyi-infót" a jelenlegi hatalmi struktúra összeomlasztására. Számos jelentés érkezik az elit tömeges letartóztatásáról. Ezek egy részét megerősíthetik olyan vezető híradói jelentések, mint például amik a német kancellárról, Angela Merkelről és az Egyesült Királyság miniszterelnökérőr, Boris Johnsonról szólnak, akiket „koronavírus-fertőzés gyanúja miatt” tartóztattak le.

https://news.yahoo.com/merkel-isolating-pressure-mounts-her-040052387.html

https://news.sky.com/story/coronavirus-prime-minister-admitted-to-hospital-for-coronavirus-tests-11969053

A világ arra is rájön, hogy Angela Merkel Adolf Hitler lánya. Az olaszok, akik éppen megszabadultak a német (EU) irányítástól, elküldték nekünk a Hitler és lánya, Angela egyetlen ismert képének másolatát. A kommentár a következő: " Angela amikor felnősz, pusztítsd el Európa egészét".

merkel-and-hitler-265x300.jpg

Ezenkívül a Fehér Sárkány Társaság felvette a kapcsolatot a japán Yokosuka állambeli haditengerészeti bázissal, hogy háborús bűncselekményekkel vádolja meg Shinzo Abe bábminiszter-elnököt a Fukushima tömeggyilkosságban és más bűncselekményekben betöltött szerepéért. Több, hiteles tanú - köztük két volt miniszterelnök is - biztosítja a bűnösségét. Ez lehetővé tette a japánt vezető mély állam ügynökök (végleges) eltávolítását (mint például Richard Armitage és Michael Greenberg, mondják a Pentagon és a CIA forrásai). Abe, szemben a háborús bűnöző nagyapával, Kishi Nobosukéval, nem kerülheti el az igazságszolgáltatást. Ahogy a japánok mondják: „Zama Miro”.

A CIA ázsiai forrásai megerősítették ezt:

„A japánért felelős ember szerepel a listán, akit ebben a fordulóban el kell kapni. A hivatalos történet az lesz, hogy pozitív tesztje van koronavírusra és önkaranténban vonult. Ezt a kódszót használják, miután ezeket a sátáni okkult tagokat letartóztatták."

Mindeközben az USA-ban "szinte biztos, hogy polgárháború lesz, és sokuk meghal" - jósolják a CIA forrásai.

A Pentagon forrásai ezt is hozzátették az Egyesült Államokban zajló sátánista kazár maffia elleni katonai kampányról:

"Miközben az összeesküvés földalatti bázisait megsemmisítik Utahban, New York-ban, Idahoban, Kaliforniában és másutt ... a megmentett gyermekeket a tengerészgyalogosok által védett Comfort és Mercy kórházhajókra szállítják."

https://onlinetaltos.blog.hu/2020/04/03/friss_fejlemenyek_a

(Azok, akik még mindig nincsenek tudatában a földalattibázisok ellen folytatott harcokkal, kérjük, nézzék meg ezt a 29 perces videót.)

Az orvosi harci törvény úgy formálódik, hogy az [USA elnök Donald Trump] egy millió tartalékost hívott be és a közelmúltbeli katonai nyugdíjasokat is visszahívta aktív szolgálatba. Háborút hirdetnek a mexikói kábítószer-kartellek ellen, az 5G hálózatokat kikapcsolják, a FEMA katonai ellenőrzés alatt áll, és a Pentagon főfelügyelője két trillió dolláros koronavírus-támogatást ellenőriz.

Továbbá, mivel összegyűlt 170 000 lezárt vádirat, a tömeges letartóztatásokkal, véres katonai műveletek „öngyilkosságaival” és az adrenokróm forgalomból való kivonásból származó veszteségeivel nézhetnek szembe a rossz fiúk.

A még mindig agy-mosott és alvajáró birkáknak sokkoló lesz, amikor megtudják, hogy az elit az Egyesült Államokban évente eltűnő több mint 40 000 gyermeket (FBI statisztikák) halálra kínozta annak érdekében, hogy az adrenalin egyik formáját, az adrenokrómnak nevezett vegyületet kinyerje belőlük. Az a tény, hogy most már olvashat az adrenokrómról a Wikipédián, azt jelzi, hogy a dolgok valóban megváltoznak.

https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome

A kazár maffia harc nélkül nem adja fel. A WDS a következő üzenetet kapta tőlük a múlt héten:

"Több ezer éve uralkodunk ezen a bolygón, és inkább elpusztítjuk, de nem adjuk fel."

Azonban biztos lehet abban, hogy a WDS megállította, és továbbra is megállítja a bolygó elpusztítására tett kísérleteiket.

A legutóbbi lépés, amelyet háború kiváltására akartak használni az Egyesült Államok és Kína között az volt, hogy  az amerikaiaknak azt mondák, hogy a pandémiát a kínaiak váltották ki, és a kínaiaknak pedig azt, hogy az amerikaiak tették.

Ahogy a nagy mém is mondja, amelyet nyugaton nyomatnak, „Minden út visszavezet a Wuhan Biolaborba”.

mrz032520-color-1mb_orig_3_0.jpg

https://www.zerohedge.com/geopolitical/all-trails-lead-back-wuhan-bio-lab

Valójában a kínai járvány a Kínai Wuhanban található Wuxi Pharmaceutical Corporation-re vezethető vissza. De itt van az érdekes rész, hiszen, a Wuxi tulajdonosa? Nem más mint a Soros Alapítvány. Ha megnézi az általuk birtokolt vállalatok listáját az alábbi SEC adatbázisban, akkor Wuxi Pharmatech Cayman Inc. néven találja meg.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143

"Talán valaki összehasonlíthatná az USA-ban is elterjedt Wuxi amerikai laboratóriumát Texasban, Marylandben, New Jersey-ben, Kaliforniában, Minnesotában stb." ahogyan ezt az információt küldő, figyelmes olvasó is sugallja.

A Soros Alapítvány természetesen a Rothschild család és más Kazár maffiatagok gyülekezete, akik közül sokan Svájcban, Új-Zélandon és a Brit Virgin-szigeteken rejtőznek.

Vessünk egy pillantást arra, hogy mit mond az ravasz összeesküvés és a Rockefeller ügynök, Henry Kissinger a helyzetről:

„Olyan témákat teszünk napirendre, mint a tűz, a vad kezdeményezések stb., És a rendkívül traumatikus kényszer hatására megengedik a végrehajtás nagyon brutális formáit is. Igazi MK ultra-CIA típusú cucc.”

Aztán van egy amerikai sebész, Dr. Jerome Adams, aki azt mondja, hogy ez a "Pearl Harbor pillanatunk", és azt is hozzáteszi: "Ez olyan lesz mint a 9.11-es pillanatunk."

https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments

A CIA egyik forrása szerint:

„Egy hónapon belül teljes globális összeomlás várható. Aztán a teljes rendszer újraindítása ... Trump beleegyezik abba, hogy 5 billió dollár helikopter pénzt injektáljon a gazdaságba, de ez nem fog segíteni rajta. Kiadja a Nikola Tesla nullpont energiáját az amerikai iparágak számára, amelyeket Amerika újraindításához használnak fel. Miután az okkult sátánista tagokat kézre kerítették ”.

Egy másik forrás azt jósolja:

„Az emberiség szembe fog szállni a világban tapasztalható korrupcióval, és MINDEN kormányt lerombolnak. Hónapok vannak addig, nem évek. Azt hiszem a nehezén 2020 júliusában leszünk túl.”

Az MI6 a maga részéről így szól:

"A pandémiát egy olyan kísérletnek tekintjük, amely arra irányult, hogy felgyorsítsa a teljesen összehangolt csúcstechnológiás világszabályozást, a csúcsminőségű fasizmust, és a nemzeti szocialista típusú dolgokat."

Az a személy, aki a kvantum-pénzügyi rendszert tervezte, azt mondja a pénzügyi átmenetről:

„Költözés a sztochasztikus egyensúlytól a rekurzív komplexitáson alapuló központi bankhoz. Két, egymástól teljesen ellentétes megközelítésről van szó, ez utóbbi háborús gazdasági telepítés. Az alapvető változás az lesz, amikor a főkönyvi eszközöket beépítik stb. Az átmenet nagyon hasonló a vérátömlesztéshez. Tehát a piszkos pénz (FIAT pénznem) vérét tiszta vér váltja fel stb.”

Lényegében azt mondja, hogy a Fehér Kalapos elit beleegyezett egy olyan rendszer bevezetésébe, amely nagyon hasonló a rendkívül sikeres gazdasági tervezési ügynökségen alapuló rendszerhez, amely Japán úttörője volt a második világháború után. Ez azt jelenti, hogy a stabilitás helyett az exponenciális növekedést kell előmozdítani.

A britek azt is mondják, hogy az Anglox Saxon, 5-Eyes Szövetség a „Stratégiai többdimenziós ellenségeskedés közepén van”, taktikai ellenszereivel és háborús bűncselekményeivel. Azt mondanám, hogy a másik fél jobban fut. ”

A belorusz fehérorosz elnök, Alexander Lukasenko úgy tűnik, hogy sokkal jobban tudatában van annak ami a világban most igazából folyik, mint a jelenlegi világvezetők:

"Nem érzi magát úgy, mintha a <...> hatalmak háború nélkül szeretnék átalakítani a világot az úgynevezett koronavírus-pszichózis, és a vírusinfó által?"

Azt is megjegyezte, hogy az ENSZ ezt a „vírusinformációs hálózatot” ürügyként használja a globális GDP 10% -ának kinyomtatására a „koronavírus gazdasági következményeinek leküzdése érdekében”.

https://tass.com/world/1139259

Azoknak, akik továbbra is úgy gondolják, hogy az infémia nem valós ajánlom, hogy vessenek egy pillantást egy sima TVs-szerkesztésre ami elmagyarázza, hogy Cuomo kormányzónak miért van szüksége több ventilátorra az ilyen próbababák számára.

dummy_ventilator-300x216.png

A másik földrengető hír az, amelyet az „információdedemia” próbál árnyékban tartani, az a hatalmas katonai átrendeződés ami jelenleg is folyik. Lényegében az amerikai hadsereg elkezdett kivonulni Afganisztánból és a Közel-Kelet nagy részeiről. De itt van a Mossadhoz kapcsolt izraeli Debka egy idézete:

„Az Egyesült Államok április 4-én, szombaton elhagyott egy másik bázist is Irakban, és átadta a nagy Habbaniyah Al-Taqaddum légibázist Bagdadtól 74 km-re nyugatra az iraki hadseregnek. Jelenleg egyetlen amerikai csapata sem marad a Bagdadban."

https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east

Úgy tűnik, hogy a Közel keletiek helyett, az Egyesült Államok megragadja a világ legnagyobb olajkészleteit, amelyek közelebb vannak a házhoz, egészen pontosan Venezuelában.

Ennek a fedősztorija a következő:

"Ma az Egyesült Államok fokozott kábítószer-ellenes műveleteket indít a nyugati féltekén, hogy megvédje az amerikai embereket az illegális kábítószerek halálos csapásaitól" - mondta Trump. "További haditengerészeti rombolókat, harci hajókat, repülőgépeket és helikoptereket, parti őrségvágókat és légierő megfigyelő repülőgépeket telepítünk, megkétszerezzük a régió képességeit."

https://www.dailywire.com/news/general-milley-drops-hammer-on-mexican-cartels-we-will-defend-our-country-regardless-of-the-cost

Úgy tűnik, hogy az USA kereskedelmet folytatott Ukrajnával Venezuela irányába, hogy ez a művelet lehetővé váljon.

"Jelenleg Oroszország teljes lendülettel készül a háborúra és Ukrajna meghódítására, és Trump nem fog beavatkozni ebbe" - mondta Bohdan Lystsia orosz elemző.

„Trump elfoglalja Venezuelát, Putyin pedig nem avatkozik be. Putyin magához veszi Ukrajnát, és Trumpot nem zavarja ez ”- magyarázza.

http://yahovor.arbat.name

https://www.veteranstoday.com/2020/04/05/trump-and-putin-the-exchange-of-ukraine-for-venezuela

Összességében még ha nem is akarjuk használni a „bibliai” kifejezést a folyamatra, de akkor is legalább annyit megállapíthatunk, hogy a második világháború óta a legnagyobb globális változásokat látjuk kibontakozni. Nézzük meg, hogy vajon leállítják-e a vezeték nélküli kommunikációt ezen a héten.

 

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Tv-s műsorokat is vezetett. Miután elhagyta a Forbes-t, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu