OUT OF SHADOWS - Qanon ajánlásával!

+ A Jeffrey Epstein dokumentumfilm

out_of_shadows_documentary.jpg

Egy történelmi jelentőségű dokumentumfilm, melyet a napokban osztott meg Qanon! Ő az év legjobb dokumentumfilmjeként jellemezte. Azért történelmi jelentőségű ez a film, mert eddig az összes riportot, dokumentumfilmet azonnal törölték a YouTube-ról, ami a Hollywodi pedofíliáról akár csak említést is tett.

Emlékezzünk csak Corey Feldman nemrégiben megjelent, témába vágó dokumentumfilmjére, melyet csak élőközvetítésben, és saját szerveren tudott lejátszani. És még így is meghackelték az élő közvetítést. De szerencsére még egy hónapig elérhető volt a film az élő után, így végül mindenki megtudta nézni, aki akarta.

https://onlinetaltos.blog.hu/2020/02/15/corey

Az a tény, hogy ez a dokumentumfilm a YouTube-on elérhető, egy nagy győzelem első jele! A nagy ébredés hatalmas árja elindult! Egy másik furcsaság amit a napokban vettem észre, és ezt erősíti meg.: Nincs olyan nap, amikor a YouTube ne dobná fel nekem a Jeffrey Epstein dokumentumfilmet, ami eddig egy szintén tiltott témát taglalt. Az internetes cenzúra az internet újraindításáig még fennáll, de vannak frontok ahol egyértelmű előrehaladást értünk el! A megállíthatatlan folyamat elindult!

Az automatikus fordítás mindegyik videónál elérhető! Kattints ide ha nem megy a bekapcsolása!

Mirror

1_dlbl8q4u9xojxqdzgq7-aq.jpeg