Az Aranykor Kapujában - Fejlemények A Küszöb Átugrása Kapcsán

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

reduced-size.jpg

Még nem ugrottuk át a küszöböt, de egyértelműen haladunk az irányába! Mostanság már nem is telik el hét történelmi eseményektől mentesen. Egyértelműen a világ hatalmas ütemben zajló, megállíthatatlan átalakulását láthatjuk, és mindezt nap mint nap! A valóság megváltozik, és már senki sem tagadhatja ezt sokáig!

Ugorjunk egyből a mély vízbe és nézzük meg mit jelentett ki Donald Trump! Szerint a koronavírus „mesterségesen indukált”

https://www.c-span.org/video/?c4866207/user-clip-artificially-induced

És nem is Trump kijelentése a leginkább történelmi, hanem a sajtó mély hallgatása az ügyben! Most már mindenki számára tetten érhetőkké váltak! Elképesztően jól látszik, hogy a fősodrású média kiknek a kezében van, és milyen célokra próbálják használni! Nem értik meg, hogy ezzel átlépték a határt, hogy nyíltan bűnöznek a nyilvánosság előtt, és ezért soha nem volt könnyebb nyilvánosan elítélni őket! Továbbra is a félelem pornóikat próbálják terjeszteni, de egyre többször buknak le. Az alábbi cikk arról számol be, hogy a CBS News egy kaotikus olaszországi kórházról vág be felvételeket, mintha azokat amerikai kórházakban filmezték volna. Március 22-én a CBS News egy New Yorki kórházról szóló riportban játszotta be az Olasz kórház felvételeit, és így nyilatkoztak:

„Szerkesztési hiba volt. Azonnali lépéseket tettünk az eltávolítására az összes platformon”

Erre két hét elteltével eljátsszák ugyanazt egy Philadelphiai kórház kapcsán!

https://www.breitbart.com/the-media/2020/04/09/cbs-news-caught-broadcasting-fake-hospital-footage-second-time/?fbclid=IwAR090K0mmazVUI8DfMU0ZXWqm-uXUoEzJS9Zfegh9WpnuFVgUzI1tIfAmkQ

Eközben egy másik öngyilkos akciót is láthatunk a mély állam részéről a baloldal színeibe öltözve! Megtámadták Trumpot, és beperelték emberiség ellen elkövetett bűncselekményekre hivatkozva! Nevetségesek a vádak, azért vádolták meg mert jóváhagyta a hidroxiklorokint a vírus kezelésére. A gyógyszert évtizedek óta biztonságosan használják a malária ellen, meggyőző eredményekkel alkalmazták Kínában a koronavírus ellen, persze még meggyőzőbb eredményeket értek el a nagy dózisú, intravénás C-vitaminnal. Azt viszont sajnálom, hogy még nem alkalmazzuk sem Mi, sem Amerika. Viszont mi vagyunk a malária elleni szer fő beszállítói a világon, és mielőtt eladták volna a céget a kormány lefoglalta, úgyhogy no para! Egy amerikai orvos is tesztelte amerikai betegeken és meggyőző eredményeket ért el másik két gyógyszer és a malária elleni szer közös alkalmazásával.

https://stillnessinthestorm.com/2020/04/insanity-biden-campaign-advisor-prosecute-trump-for-crimes-against-humanity-for-endorsing-hydroxychloroquine-to-fight-virus

https://www.foxnews.com/opinion/coronavirus-elections-wisconsin-democrats-harmeet-dhillon

A CDC azt javasolja a kórházaknak, hogy a COVID19-et tüntessék fel halálokaként, még akkor is, ha nincsenek megerősítő vizsgálati eredmények róla.

https://stillnessinthestorm.com/2020/04/cdc-tells-hospitals-to-list-covid-as-cause-of-death-even-if-there-are-no-test-results-confirming-it

A WHO a gyermekein és egyéb családtagjaink elrablását javasolja a vírus leküzdésének érdekében!

Ezzel szinte párhuzamosan Donald Trump kérdőre vonta a WHO-t azért, mert azt javasolta neki a járvány kezdetén, hogy ne zárja le Kínával a határait!

trumpwho1.jpg

Persze az előző ilyen aljas próbálkozásuk, amikor Trumpot Orosz támogatás vádjával akarták elmozdítani, miközben ellopott választásokkal vádolták, kezd visszaütni számukra! És Hillary hazaárulásai is a nyakukba fognak szakadni.

https://trendingpolitics.com/court-rejects-hillary-clinton-s-attempt-to-avoid-deposition

E mellett a fősodrású média új hadjáratot indított az 5G-t ellenzők ellen! 5G tornyok felgyújtásáról számolnak be és arról, hogy a vad összeesküvés elméleteket meg kell fékezni ezekben az időkben, hogy megfelelő kommunikációs hálózat működhessen! Habár szerintem a 4G is pont megfelel, de nyomatékosan kérek mindenkit, ne gyújtogasson, még 5G tornyokat sem! Ne hagyjuk, hogy az alapvető emberi jogaink korlátozására használják egyesek meggondolatlanságát, ha egyáltalán van közük ehhez, és nem a média kreálmánya az egész.

Eközben Woody Harrelson azt mondja, hogy az 5G kötődhet a koronavírus járványhoz.

https://humansarefree.com/2020/04/woody-harrelson-says-5g-may-be-tied-to-coronavirus-pandemic.html

A YouTube pedig korlátozza az 5g-vel összefüggő videókat:

https://stillnessinthestorm.com/2020/04/5g-coronavirus-conspiracy-youtube-restricts-videos

Emlékezz a múltheti cikkre, melyben felhívtam a figyelmed egy asztrológiai elemzésre, mely szerint csütörtöki kezdettel megváltozik a média hangvételét, és megfelelő alkalmat biztosít a bűnözők elfogására, és a mély, titkos igazságok napvilágra kerülésére. Szerettük volna ezt úgy elképzelni min ha egy nagy pillanatot, ami majd mindent megváltoztat egyetlen szempillantás alatt, de csak az ehhez vezető folyamat kezdetét jelentette! Amit látunk az nem más, mint az igazság napvilágra kerülése! A sötétség tetteivel bizonyítja létezését, így lehetővé téve a nyilvános elítélésüket. Amit látunk, az az, hogy a sötétség elveszti képességét a világ manipulálására! Gyönyörű időszakot élünk! A FED-et ivartalanították, katonai csapatok indultak a drogkartellek felszámolására, a földalatti emberkereskedő hálózatokat felszámolták, az áldozatokat megmentették!

https://onlinetaltos.blog.hu/2020/04/03/friss_fejlemenyek_a

 A fősodrású média mégis vad összeesküvés elméletként próbálja beállítani ezt az egészet, a bizonyítékokat figyelmen kívül hagyva.

De ahogyan Qanon is mondja, "Minden a lehető legmegfelelőbb pillanatban történik", "Ezt már senki sem állíthatja meg!"

Azoknak akik még mindig azt hiszik, hogy a FED államosítása és a globalizmus eltörlése az újvilágrend kiépítését jelenti a következő cikket ajánlom a figyelmükbe:

https://stillnessinthestorm.com/2020/04/putin-trump-versus-the-new-world-order-the-final-battle

Az Egyesült Államokban 2020 márciusában bekövetkezett összes halálozás valójában 15% -kal kevesebb mint az előző négy évben!

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/strange-total-us-deaths-march-2020-actually-15-average-prior-four-years

Eközben sokan egyre rafináltabb megoldásokat találnak a kijárási tilalom megszegésére!

bush.png

Kis hazánkban a kijárási korlátozás keretein belül boldogan uralják a piacokat és boltokat a nyugdíjasok minden délelőtt!

Az emberek unatkoznak, így új alkotások születnek nap mint nap.

mona-lisa.jpg

memes.jpg

memes2.jpg

Jézus feltámadását ünnepeljük, nincs is jobb alkalom a világ feltámadásához! Töltsd az idő a tudatosodásért tett erőfeszítésekkel, élj boldogan és nézd figyelmesen ahogy átlépjük az Aranykor küszöbét! Kellemes, boldog húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! És újjászületést a szeretet és harmónia nevében az egész világnak!

www_tvn_hu_46e3f8ed925fb01908750f31b6fd80dc.jpg

husvet.jpg

Búcsúzóul felhívnám a figyelmed arra, hogy mostantól bármelyik önkormányzat hirdethet egyedi rendeleteket, így kijárási tilalmat is! Figyeljetek oda arra milyen rendeleteket hozott az önkormányzatotok!

Illetve megosztanám veled a Népszava kerek egy hónappal ezelőtti cikkét, melyet a következő címen említ.: "Lecsapott a Vihar Szlovákiában – Tizenhárom bírót őrizetbe vettek"

https://nepszava.hu/3070313_lecsapott-a-vihar-szlovakiaban--tizenharom-birot-orizetbe-vettek

Milyen érdekes, hogy a vihar szót használják!

A cikk előző részeit itt tudod megnézni:

gunbatimi_masaustu_arkaplan_resimleri_sunset_desktop_wallpapers_tree_of_life_north_devon_england230-12800.jpg