A Szakrális Buda

pilis-piramisok-2-99b41fa2ca.jpg

Egy roppant érdekes téma, mely segíthet megkérdőjelezni a történelmünkről alkotott képet azoknak, akik nem hitrendszereik rabságában tengetik életüket. Ősi hagyatékunk az a gyökér, melyből népünk fája kapja az őt éltető nedveket. Ezért próbálják már annyi éve elrejteni előlünk. De ez csak akkor lehetséges, ha hagyod ezt megtenni. Így biztatnálak legyél nyitott és ne korlátozzon senki és semmi a múltad megismerésében.

19303154_df4ed715ece576a47bbf2a2f11d9815b_wm.jpg

A boszniai piramisról már halhattál. Tudom van egy dokumentumfilm mely próbálja lejáratni ezt a témát, több egyéb rosszindulatú cikkel egyetemben, de aki egy picit megvizsgálja a jelenséget a józan ész talaján állva, minden kétségét elengedheti. A boszniai piramisok csak élőpéldaként szolgálnak, nem kapcsolódnak szorosan a cikk témájához, mégis fontosnak tartom átvenni felvezetésül. Kezdjük pár fotóval.

nap-piramis-4.jpg

4050733-760x0.jpg

01piramid_visoko.jpg

piramisok-a-pilisben-1-83b1236eca.jpg

boszniai.jpg

bosznia.jpg

boszniai-piramis-beton-uj-vilagtudat.jpg

23.jpg

pict-06_pilis-mountain.jpg

pict-07_nap-piramis_bejarat-kofelirat.jpg

Tényleg csak pár szóval kommentálnám a képeket, mielőtt rátérünk a cikk témájára. Ahol csak feltárták a Nap piramist mesterséges építészet nyomaira bukkantak. A felső képeken látható kőgolyókat és kőépítményeket a piramisok környékén mindenhol fel lehet lelni, több kilométeres körzetben. A belsejében mesterséges alagútrendszerek találhatók. A három piramist vonalakkal összekötve egy egyenlő szárú háromszöget kapunk, a műholdas hőtérképen felfedezhető, hogy a piramisok máshogy melegednek és hűlnek mint a környező hegyek. Több mint harmincezer éves Székely rovásírásokat találtak a Nap piramis belsejében.

osmagyar-piramisokbol-erednek-a-vilag-piramisai-az-egyiptomiakat-is-megelozheti.jpg

De nem kell a jelenlegi országhatárunkon kívül menni, hogy piramisokra bukkanjunk. És itt jön képbe az ősi szakrális Buda. A Pilisi piramisokról hallhattál már. Egy átlag Székely és egy átlag Magyar ember között az a különbség, hogy a Székely rámutat arra a hegyre amire illik a kifejezés és így szól.: Az ott egy piramis. Egy átlag Magyar pedig nem csak, hogy hegynek mondja, de még ki is röhög ha azt állítod, hogy az bizony egy piramis. Ez csak azért van mert mi nem örökítettük tovább az ősi hagyatékunk, pedig mindkettőnket  tűzzel, vassal kergettek azért, hogy hagyatékunk eldobjunk magunktól. Nem kétlem, hogy a Facebook-on lesz példa az öntelt gúnyolódásra jelen cikk kapcsán, pusztán a nyitókép miatt is, és ezek az emberek még csak bele sem lapoznak majd ebbe az írásba, vagy ha mégis csak azt keresve mibe köthetnek majd bele, de ezt már megszokhattuk.

piramisok-a-pilisben-2-7150c2c155.jpg

Az összes ősi írásunk utal egy ősföldre ahol először megtelepedtek őseink. Ezen leírások mind kísérteties módon a Kárpát medencét írják le. Nem csak a mi ősi írásaink, a legtöbb ősi kultúra hagyatéka említést tesz erről. A Nimród legenda, ami a legősibb fennmaradt legendák koronája, mely közvetlen a vízözön utáni időkről beszél, már akkor is ősföldnek nevezte ezt a térséget. És ezt a Dobogókő legendája is alátámasztja, hiszen azt mondja, hogy maga Nimród szíve dobog abban a kőben, mivel ott van eltemetve. A Nimród legenda szintén erről tanúskodik, ugyanis azt mondja Nimródot holtestét az ősföldre vitték, hogy ott nyugodjon békében. Azt tudhatjuk, hogy Attila a Hunok királya az ősi földön állította fel királyságát amikor népe ősi földjére (Magyarországra) visszajött az itáliai hadjáratból. Joggal feltételezhetjük, hogy már akkor is aktívan működött ott az a szakrális központ, melyet Attila királyságnak nevezett ki. A legendái egyértelművé teszik, hogy már akkor is népe ősi otthonának nevezte Szikambriát, mely a központja volt Attila Kínától egészen Európáig terjedő birodalmának. Melyet ezen idők után keresztelhettek át Budának, ősünk előtti tiszteletük gyanánt, talán a honfoglalás idején. A leírások egyértelművé teszik, hogy valahol a Dunakanyarban volt Szikambria. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy sokan keverik Attilát Attilával. És sokan azt hiszik Buda az elsőként említett Attila testvére volt. Egyébként Nimródot is sokan keverik Nimróddal, de ez legyen egy másik cikk témája.

Mohács emlékezete, Szulejmán szultán naplója.: A szultán mondja maga, hogy aszt mondják.: Buda építése óta és az egyenes ágról leszármazott Magyar királyok uralkodása óta, Lajos király uralkodásáig négyezer hétszáz esztendő múlt el.

Attila a Hun király 453-ban hunyt el. Kérdezném, hogyan illik ez bele a hivatalos felfogásba? Akinek még nem esett le, a mai Budának semmi köze ahhoz a Budához amiről beszélünk. Sem a balatoni Budához, sem a Székelyföldi Budához. Buda várát a középkorban soha, senki nem nevezte így, és ez egy történelmi tény. De térjünk vissza Budáékhoz! Elismerem, hogy a történelemkutatás sarkalatos pontja a szelektív értelmezés. Ez az intézményesített tudomány minden ágára rávetíthető. A genetika a DNS-ünk 90%-át nem ismeri el, egyszerűen szemétnek nevezi, csupán mert jelenleg nem aktív, és mert nem értik, illetve ha figyelembe vennék, a majom ősök elmélete nem lenne magyarázható. Saját dogmáik áldozatai. A történelemkutatásban pedig csak azt veszik figyelembe amit elhisznek, a többi adatot pedig mesének tekintenek. A józan ész talaján állva egy forrás vagy hiteles, vagy nem. Nem szemezgethetünk ízlésünk szerint, mert az már nem tudomány, pusztán történetírás, random események összeollózásából. Erre a legjobb példa az ősi népek átlag életkora. Persze Attila és Buda dilemmáját még ez sem magyarázza, ebben az esetben egyszerűen nem ugyanarról az Attiláról beszélünk. Eleve nem Hun legenda beszél Attiláról és Budáról, hanem Magyar. És pont ez a legenda példázza amiről az imént beszéltem. Azt állítják, hogy akkoriban az emberek hat-hétszáz évig éltek és különféle emberfeletti képességeik voltak, mint például a telekinetika. Ha csak azt vesszük figyelembe, hogy 6-700 év helyett 30 évet számolunk átlag életkor gyanánt, akkor már egy teljesen másik történelemről beszélünk, mint amit a források tárnak elénk, már lehetetlen kibogozni a szálakat. De ne kanyarodjunk ennyire el a témától. Viszont annyit még megemlítenék erről a legendáról, hogy a helyet ahol ez a két testvér élt, kísérteties módon úgy írják le mintha a Pilisről lenne szó. De térjünk vissza az időszámításunk utáni Attilánkhoz. Azt biztosan tudhatjuk, hogy Attila népe származási helye ként tekintett Szikambriára és nagy vágya volt, hogy népe visszatér majd egyszer. Ami meg is történt, habár kényszerszerűség következményeképp. A legenda úgy szól, hogy a Hunok, az ázsiai Kárpát medencében élő hét törzsét felkeresték az égiek. Akik arra szólították fel őket, hogy egyesüljenek és vándoroljanak el az ősi földre, és ott alapítsanak egy új népet testvéreikkel a fennmaradásuk érdekében. A honfoglalás igazából csak a Rómaiak elüldözéséről szólt, és a még itt illő testvérnépekkel való egyesülésről. Attila a béke fenntartása érdekében, diplomáciai lépésként beházasodott a bizánci császári családba, melynek eredményeként újdonsült házastársa megmérgezte. Ezek után a Rómaiak elárasztották Pannóniát.

„S midőn látták, hogy mindenfelől bátorságban vannak, és senki sem bír nekik ellentállani, átkeltek a Dunán. A révet, ahol az átkelést végrehajtották, Magyar-révnek nevezték el azért, mert a hét fejedelmi személy, akit hétmagyarnak mondtak, ott hajózott át a Dunán. Mikor odaát voltak, tábort ütöttek a Duna mellett a felhévizekig. Ennek hallatára a Pannónia földjén lakó összes rómaiak futással biztosították életüket. Másnap pedig Árpád vezér meg minden főembere, Magyarország valamennyi vitézével együtt, bevonult Attila király városába. Ott látták a királyi palotákat – egyeseket földig romban, másokat nem -, és fölötte csodálták mindazt a kőépületet. Kimondhatatlanul felvidultak, mivel érdemesek lettek arra, hogy elfoglalják – s méghozzá háború nélkül – Attila király városát, kinek az ivadékából származott Árpád vezér.”

(Gesta Hungarorum, 52. fejezet)

Az érdekes rész: És Fölötte csodálták mindazt a kőépületet. Tehát a paloták fölé magasodó hatalmas kőépületeket. Ezeket nyugodtan gondolhatjuk a piramisoknak. Melyek valószínűleg már Szikambria építése előtt is ott voltak, és talán még az őseink emelték azokat, akik a bolygóra érkezve ott telepedtek le elsőként. Igen jól hallottad. Elég sok ősi írásunk beszél arról, hogy egy másik világból érkeztünk a Földre, és mi voltunk az első emberek a Földön. A következő cikksorozat ezen ősi emlékek megfejtéséről fog szólni, így itt most nem vesézném ki a témát, csak futólag említenék pár érdekes momentumot erről. A MAH-GAR biblia nyíltan beszél erről, és a Fehérlófia, és az Ének A Csodaszarvasról mondáink még abba is belemennek, hogy mi terraformáltuk a bolygót, valószínűleg egy nagy pusztulás után, ami a dinoszauruszok kihalását is okozhatta. Könnyen lehet, hogy a pilisi piramisok ilyen ősi idők emlékeihez nyúlnak vissza. De nem akarom lelőni a poént, ezen információk kifejtése legyen az említett cikksorozat feladata. Ha nem bírsz addig várni, és úgy érzed te is megtudod fejteni a kódjaikat, hagyok itt linkeket hozzájuk, melyeken keresztül ezt megteheted.

A pilisi piramisok terén sajnos nem túl sok információnk van. Roppant fontosnak tartom, hogy legalább egy olyan szintű feltárást végezzünk mint a boszniai Nap piramisnál, még az ősi Buda feltárásánál is fontosabbnak. Mesterséges alagútrendszereket és megmunkált köveket már találtunk, de egy teljes feltárás elengedhetetlen népünk érdekeit szem előtt tartva.

pilis-oseink-nyomai-2-c31c751197.jpg

pilisszanto_folyosorendszer001.jpg

Kőépítmények romjainak tűnő sziklák, és egyéb érdekességek szintén fellelhetők a környéken.

262px-domini-forras.jpg

dsc_0844_1.jpg

dsc_0861_1.jpg

18613077_5f2106d208e1ebfd3aad0d7a2f32b6ad_wm.jpg

gomba.jpg

maxresdefault_2.jpg

a_szomolyai_kiralyszeke_nevu_kaptarko.jpg

a-ko-hegyi-gombaszikla.jpg

ormeny_keresztes_ko.jpg

184.jpg

pilis-oseink-nyomai-1-b2ad2aea10.jpg

images_7.jpg

És a pilisi Nasca vonalakról hallottál már?

005_legi_egesz.jpg

nasca_vonalak-magyar-pilis.jpg

Milyen érdekes, ha összekötöd a képen látható pontokat, akkor az Orion csillagképet kapod meg, mely Nimród jelképe. (Köszönet Sándor Vezér-Nagy-nak a facebookról, hogy felhívta rá a figyelmem!)

orion_pilis_onlinetaltos_blog_hu.jpg

onlinetaltos_blog_hu_orion.jpg

Remélem ez a cikk elég volt ahhoz, hogy felkeltsem az érdeklődésed a téma kapcsán és ahhoz, hogy segítsen új látószögbe kerülni, esetleg megkérdőjelezni az eddigi tudásod. Ha ez sikerül valakinek, az mindig egy nagy spirituális előrelépés az illető életében. Végezetül még hagynék egy előadást Szántai Lajostól, a Pilisben rejtőzködő királyi központról. Őseink ereje kísérje utadat! 

83601483_3050223171678133_2537873824196591616_n.jpg

pilis-szakralis-kozponz-titkai.jpg