A Világbank egykori vezető jogtanácsosa kitálal a korrupcióról és a "másik fajról" ami a világot irányítja, és üzen Magyarországnak!

karen_hudes_onlinetaltos_blog_hu_bank_1.jpg

Tudtad, hogy Magyarország kormánya egy bejegyzett cég és a bevétele 60%-át a Vatikánnak utalja? Karen Hudes nyíltan beszél a világszintű korrupcióról, melyet a weblapjáról letölthető dokumentumokkal bizonyítani is tud. Megerősíti a pozitív szövetséget, mely a korrupció felszámolására jött létre. Megemlíti az amerikai védelmi minisztérium politikatudományi modellező eszközét. Az Ún hatalomátalakulási modelljét, mely 90-95%-os pontossággal megjósolta, hogy koalíció fog kialakulni, mely felszámolja a korrupciót. Beszél arról a szövetségről, melyet én is említettem egy másik cikkemben. És az egyik interjúban belemegy a Földön élő másik faj leleplezésébe, és a fekete pápának nevezett entitásról is említést tesz! Ezt nem lehet kihagyni!

Mint észrevehetted, az utolsó két videónál (ugyanaz a riport, csak biztonsági másolat) nincs Magyar felirat, de működik az automatikus fordítás. Ne csüggedj, ha nem a számítóképe világába születtél, ERRE A LINKRE KATTINTVA kapsz technikai segítségnyújtást a bekapcsolásához.

Az utolsó interjú pont arról számol be, amiről Corey Goode az új filmjében: THE COSMIC SECRET, melyet a címre kattintva megnézhetsz, ha eddig még nem sikerült. Egészen pontosan arról a fajról, mely a háttérből irányítja a világunk történelmét. Elég érdekesnek tartom, hogy ilyen szinten összeérnek a szálak a kiszivárogtatók között. Ezt már nem hívhatjuk véletlennek, sem hazugságnak, ahhoz túl sok különböző forrásból érkeznek egybehangzó információk.

committee-of-new-world-order.jpg