A Kazár-maffia elkeseredetten próbálja nemzetállamait (a 200+-t) vírus-félelemkeltéssel kontrollálni.

zombie3.jpg

Számos forrás szerint a kazár maffia harcol az életéért és kétségbeesetten próbálkozásán keresztül  pornográfiával zsarol, hogy megőrizze az emberiség feletti ellenőrzési rácsot. Ez azért történik, mert nem tudják betartani az Amerikai Egyesült Államok vállalat számára a fizetési határidőt (ideiglenesen februárra meghosszabbítva) - mondják a tárgyalásokban résztvevő források. A tárgyalások egyik célja az Amerikai Egyesült Államok népének és köztársasága szuverenitásának helyreállítása. Ez a titkos űrprogramok feltárását is magába foglalja.

Erről később bővebben fogunk beszélni, de először nézzük meg a cabal húzását a járvánnyal, melyet a túlélésért folytat. Mivel az olvasók többsége valószínűleg már tisztában van azzal, hogy nagyon valószínűtlen, hogy a „koronavírus” kitörése Kínában egy természetes esemény. Sok jele van annak, hogy ezt a világjárványt előre tervezték annak érdekében, hogy Kínából pénzt zsaroljanak ki az Egyesült Államok számára.

Mindenekelőtt szisztematikus támadás történt az összes olyan internetes oldal ellen, amelyek a vállalati propaganda média által elnyomott híreket szolgáltatnak. Például bezárták a Natural News-t, amelynek hosszú története volt az oltással kapcsolatos botrányok feltárására. A Jimstone Freelancert a szokásosnál is súlyosabban sújtották. Más újságírókat hamis bűncselekményekkel vádolnak.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/empires-war-oppositional-journalism-continues-escalate

Ez a webhely (benjaminfulford.net) is súlyos támadás alá került. Korábbi webmesterünk hirtelen elvesztette eszméletét, és súlyos PCP-mérgezés jeleit mutatta. Most "öngyilkosságot követett el." Ezt követően kizártak a saját weboldalunkról, amíg az NSA fehér kalaposai nem segítettek helyreállítani. Emellett  súlyos pénzügyi támadás alatt is állunk.

Ezek a támadások éppen a koronavírus világjárvány kialakulása előtt kezdődtek, de ezt a vállalati médiában a félelemem keltés intenzíven elfedte. A zsarolás mellett úgy tűnik, ez egy kísérlet arra, hogy visszahozza a félelmet és gyűlöletet, a nyilvános diskurzus irányító narratívájaként.

Úgy tűnik, hogy 2019. október 18-án volt a főpróba, amikor egy hatalmas gyakorlatot tartottak az Egyesült Államokban, amely a pandémiát és az ebből következő gazdasági összeomlást szimulálta. Ennek az eseménynek a támogatói a Világgazdasági Fórum (Davos), a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Bloomberg Közegészségügyi Iskola volt a John Hopkins Egyetemen. Más szavakkal, a Cabal Central. Akkor, amikor a Világgazdasági Fórum Davosban, 2020. január 21–24-én tartotta éves ülését, valódi pandémia tört ki, és hivatalosan is bejelentették.

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Ezek a cselekmények azonban arcon vágták őket, mivel az alternatív híroldalak, mint például a Felkészülés a változásra, néhány létező bizonyítékot tett közzé, melyek azt mutatják, hogy az Egyesült Államok vállalati kormánya azóta biopisztolyokat gyárt és terjeszt. És, hogy Jr. George Bush ellopta a 2000. évi választásokat. Ne feledjük, ezek a srácok azt mondták, hogy az etnikai specifikus biofegyver „hasznos politikai eszköz lenne”.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon

Példának itt van egy amerikai kormány szabadalma a koronavírusokról:

https://prepareforchange.net/2020/01/24/cia-patent-us7220852b1-coronavirus-aka-sars/

A brit hírszerzés arról számol be, hogy úgy tudják, hogy ez egy „tüdőgyulladás vírus, amely egy rosszul kezelt biológiai fegyvereket tároló, katonai bázisról származik”.

A következő nyilatkozatot tették az ázsiai titkos társaságok, köztük az 55 millió tagú Hongmen és a Kék Sárkány Társaság sok millió tagjának nevében:

„Ha ez a vírus mesterséges volt, vagy egy támadási terv részeként szabadult el, és nem természetes eredetű, akkor mi, a Hongmen, Ázsia legnagyobb titkos társasága, a vashoz kötött  kék sárkány titkos társasággal együtt, vállaljuk azt, hogy biztosan levadásszuk az ellenséget, a föld szélére üldözzük őket, és ügyelünk arra, hogy egyetlen szőrszáluk sem maradjon ezen a bolygón. "

「も し, こ の ウ ィ ル ス が 人為 的 な ま た は 謀略 的 な, 侵略 的 な も の で, 自然 に 発 生 し た も の ​​で は な い 場合, 我 々 ア ジ ア 最大 派 の 秘密 結社 洪門 宗 家 と 鉄 の 掟 秘密 結社 青 幇 は 敵 を必 ず 探 し 出 し, 地 の 果 て ま で 追 い か け 見 つ け 出 し, 毛 髪 の 一 本 で さ え 地上 に 残 さ な い こ と を 誓 う 」 

Most egy hatalmas kampány indul annak elterjesztése érdekében, hogy ez egy természetben előforduló vírus, és a kínaiak terjesztették el.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/did-china-steal-coronavirus-canada-and-weaponize-it

https://www.zerohedge.com/health/chinese-government-forces-tv-host-who-popularized-eating-bats-apologize

A vírusok a természetben természetesen úton jelennek meg, különösen a kínai vidéken, ahol a kacsák, sertések és emberek közvetlen közelben élnek egymáshoz. Ezt mondta egy nagy egyetemi kórház főorvosa, aki az emberről emberre terjedő betegség átvitelére szakosodott:

„Ez a szörnyű állatpiac szerencsétlen eredménye, ahol olyan állatok vannak, amelyek általában soha  sincsenek ilyen közel egymáshoz, vagy más állatokhoz és emberekhez. Ez a tökéletes Doomsday forgatókönyv egy új vírus megjelenéséhez. Láttuk a SARS-náll, most is látjuk, és a jövőben más hasonló fertőzések megjelenésénél is láthatjuk."

„Az emberi vírusok közül sok állati eredetű. A jelenlegi népességünk mérete különbözik az eddigiektől, ami a modern szállítással együtt lehetővé teszi az új betegségek sokkal gyorsabb terjedését.”

Jó lenne, ha a cabalnak lenne igaza és a betegség természetes eredetű lenne. Mindenesetre egyértelmű, hogy Kína nem mondja el nekünk a teljes igazságot arról, hogy milyen messzire terjedt. A hivatalos Xinhua hírügynökség azt állítja, hogy Hubei tartomány az epicentrumban „1 052 összesített, megerősített tüdőgyulladási esetet jelentett, 52 halálesettel és 129 fertőzött súlyos állapotban van”.

Ha ez igaz, akkor miért van az, hogy „Több mint félmillió orvosi személyzet csatlakozott a Hubei-i betegek járványmegelőzéséhez, ellenőrzéséhez és kezeléséhez”?

http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/26/c_138735415.htm

Továbbá, ha csak néhány ezernél több beteg van Wuhanban, egy olyan „mega-városban”, amely számos nemzetközileg elismert mega-kórháznak ad otthont, miért dolgoznak emberek „éjjel-nappal, hogy két rendkívüli kórházat is építsenek a külvárosában „?

http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/26/c_138735285.htm

Amint ez a hírlevél nyilvánosságra került, egy a CIA-hoz kapcsolódó, magas szintű bejelentő felvette velünk a kapcsolatot:

„Ez nem egy koronavírus. Ez a Nipah vírus. Gyümölcs denevérek okozzák. Vannak mondakörök a Nipah vírus sokkal virulensebb törzseiről. A WHO (akivel ezt kutatom) 2018 augusztusában már tudott erről. Ez egy Zoonózis.

 „Kína hamarosan teljes zárolás alá kerül. Hongkong gazdaságilag megsemmisül. Ez a vírus globálisan terjed. A járvány már itt van. A WHO halogatja, hogy annak nevezze ami, mert be van szarva.

„Szakmai, orvosi véleményem szerint ez az igazság, barátom. Melyet a szokásos módon leplez az irányító globális hatalom (a cabal).

„A valóság egésze egy olyan anyag, melyben az azt manipulálók elveszítik az irányítást felette.

„Ha Kína egy teljes zárlat alá kerül, ez fogja a globális gazdasági összeomlást beindítani. A játéknak vége és újraindításra kerül sor. ”

Bárki, aki valódi piaci tapasztalattal rendelkezik, elmondhatja, hogy egy fekete hattyú esemény zajlik. Ha megnézed az alábbi táblázatokat, láthatod, hogy a pénzügyi piacok az összeomlás matematikai bizonyosságával néznek szembe.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmCC52_1.jpg?itok=3t5omPV0 

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/world%20trade%202.png?itok=nTYr2gEf

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/global%20pmi%20mfg_0.png?itok=pNu5e0Yn

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/aggregate%20equity%20futs%20vs%20ISM_2_0_0.jpg?itok=rhRkg-HA

Valamint ott van az, hogy az októberi összeesküvés-gyakorlat azt jövendölte, hogy egy országos méretű járvány lesz a ravasz, mely beindítja a reális világgazdaság kereskedelmet azáltal, hogy befagyasztja a gazdasági tevékenységeket.

Néhány másik hír is azt mutatja, hogy az üzleti élet nem a szokásos módon működik. Először is, hatalmas sáskajárás van Afrika kenyérkosár régiójában, miközben Kína a világjárvány ellen küzd. Véletlen egybeesés lenne?

https://www.scmp.com/news/world/africa/article/3047674/skies-go-black-africas-worst-locust-swarm-attack-decades

Azután ott van az, hogy a NATO előkészületeket szervez egy Oroszország elleni háborúra.

https://tass.com/politics/1109995

Időközben úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok Központi Parancsnoka figyelmen kívül hagyja a washingtoni parancsolatokat, és a Közel-Keleten húzódik meg és az ott található olajmezőkkel finanszírozza magát.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/20000-us-troops-have-surged-mideast-last-spring-counter-iran

Valamint Donald Trump, az Egyesült Államok vállalat elnöke egy arrogáns izraeli béketervet készül bejelenteni, amely már a születésénél is halott volt.

https://www.ynetnews.com/article/BJyqRUobU

Mindenesetre a járvány és a kapcsolódó kampány által generált negatív energia nem képes eloszlatni a felmerülő pozitív hírek hatalmas hullámát. Például Trump, aki nemrégiben részt vett egy újabb kísérletben, hogy Iránban mesterséges Armageddonot indítson, Davosban fordulópontot tett, mondván: „A holnap lehetőségeinek megragadásához el kell utasítanunk a végzet évelő prófétáit és azok előrejelzését az Apokalipszisről."

Ugyanezen eseményen az Egyesült Királyság népszerűtlen, Charles hercege egy valójában nagyon jó politikai javaslatokat tett. Különösen arra hívta fel a figyelmet, hogy „valódi” dollárok milliárdjainak mobilizálása szükséges” a bolygó helyzetének javítására.

https://www.princeofwales.gov.uk/speech/keynote-speech-delivered-hrh-prince-wales-world-economic-forum-davos-switzerland

A legnagyobb hír az, hogy a Föld bolygón a karantén véget ér és az emberiséget kiengedik az űrbe - mondják a titkos űrprogram vezetői. Nem véletlen, hogy az újonnan bejelentett amerikai űrhaderő logója nagyon hasonló a Star Trek logójához.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51245262

Ennek az az oka, hogy Kelet és Nyugat között egy magas szintű megállapodás született, egy meritokratikus új szervezet létrehozásáról, az ember univerzumba való terjeszkedésének felügyeletére. A Star Trek biztosítja a modellt ehhez.

Hogy innen eljussunk odáig, még van két feladat. A titkos űrprogram vezeti birtokában van az eredeti titkos szerződés, mely III. György király és az Amerikai Egyesült Államok között köttetett. Szerinte a titkos űrprogram és az 5000 nemzetbiztonsági okokból rejtett szabadalom feltárásának feltétele az Amerikai Köztársaság és népének szuverenitásának helyreállítása. A másik feltétel az admiralitási törvénynek a népjogi törvényre való felváltása - mondja ezt ez a vezető.

Ezen felül, ezen személyek birtokában van egy dokumentum, mely szerint a Szent Római Birodalom, irányítja és ellenőrzi a világ pénzügyi rendszerét és az az alatt működő 206 országot. Azt mondja, hogy az egész világon a „szárazföldi népeket” felszabadítják a „200 vállalati országból, melyeket a sötét oldal birtokol”. A P3 szabadkőművesek, akik a Szent Római Birodalmat képviselik, szintén egyetértenek ezekkel a célokkal.

Ha ez megtörténik, hatalmas pénzeszközök szabadíthatók fel a szegénység, háború, környezeti pusztítás, betegségek és a halálozás megszüntetésére irányuló hatalmas kampány finanszírozására. Akkor a karantén a bolygón véget ér.

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu