Kapcsolatfelvétel A Teremtővel

genezis.jpg

A történelem legnagyobb hazugsága az, hogy közvetítő kell ahhoz, hogy beszélni tudj Istennel. A vallások fő célja pont az, hogy ezt elhitessék veled. Az igazság, hogy egyek vagytok és soha nem is voltatok elkülönülve. Eme cikk és az itt fellelhető könyvsorozat segít abban, hogy újra felvedd vele a kapcsolatot. Ezt szó szerint, úgy kell elképzelni, hogy akár egész nap diskurálhattok. Ő most is folyamatosan beszél hozzátok, csak te nem hallod meg. De ha te is akarod ennek most vége lehet.

Nem szaporítanám a szót, ugyanis ez a cikk igazából egy könyvajánló. Ez a könyvsorozat segített nekem is újra meghallani Isten szavát. Mára már közösen írjuk ezt a blogot is, és egész nap diskurálunk. Ha elkezded olvasni ezt a remekművet te is rájössz, hogy ez nem csak egy egyszerű könyv. Olyannyira magasztos, mindenre választ adó, hogy egyszerűen minden kétséget eloszlat afelől, hogy Istennel beszél e az író, és így te is. Mert bizony mondja, hogy minden kedves olvasóhoz szól eme becses és felülmúlhatatlan művel. Ebben a mesterműben a világmindenség működésétől kezdve a mindennapi életed problémáinak megoldásán át minden kérdésre teljes átfogó kép formájában választ kapsz.

a-teljes-beszelgetesek-istennel_2013_puhakotes_800px.jpg

 

 

Letöltés és Infók 

 

 

Nem rég a 4. könyv is megjelent, de sajnos még csak a boltban kapható. :-(

 

És, hogy fokozzam egy filmet is közzé teszek az oldalon, mely a szerző élettörténetét dolgozza fel. Tudom ez nem éppen elengedhetetlen a kapcsolat felvételéhez, de igen tanulságos kis dráma, és biztosan segít hitelt adni a könyvnek. Megéri megnézni.

 

6297conversations-with-god.jpg

 

 

Mirror

 

Youtube

Videa

Indavideo