Wass Albert Hagyaték

wass_albert_hagyatek_onlinetaltos_blog_hu.jpg

Ez nem egy szimpla mű, ez maga a tiszta tudás amit Jézus örökített meg tanítványaiban, és azóta is terjedt kézről kézre. Öregek adták át fiataloknak, akikből öregek lettek és tovább adták más fiataloknak, mindezt kétezer éven keresztül. De nem csak a tudást, a küldetést is amit Krisztus vállalt magára elsőként, és ezzel az erejét is továbbruházta emberről emberre. A főhős az egyik tanító és tanítványa a második világháború idején. Az ő feljegyzett csodatételeikből és tanításaikból lett összeválogatva e felbecsülhetetlen könyv. Egy ember nem követhet el nagyobb hibát az életében annál, hogy figyelmen kívül hagyja ezt az elképesztő alkotást. De egy Magyar addig nem is lehet igazán Magyar amíg el nem olvassa.

A mű nem csak azért fantasztikus mert felbecsülhetetlen információkat tartalmaz, de azért is mert egy olyan roppant közeli múlt emlékeit segít feldolgozni, mely még mindannyiunk szívében mélyen él. Maguk a történetek is elképesztőek, a nyelvezet és a gyönyörű leírások is párjukat ritkítják. Ízelítőül hagyok egy versformába szedett válogatást a könyvből, mely a könyvekben szereplő esszenciális mondatokból lett összevágva. Ezen felül egy remek hangoskönyvet, nagyon maszek előadásban. Ezerszer nagyobb élmény mint bármelyik film, mert a saját képzelőerőddel tökéletes beleéléssel tudod  megteremteni a környezetet melyben játszódik, így olyan mintha te magad is ott lennél. De azoknak akik szoktak olvasni is: ugyanez az élmény és még letöltési link is biztosított a pdf formátumhoz. Ennél nagyobb karácsonyi ajándékot nem igen tudsz adni magadnak. :-)

 

 

covers_185261.jpg 

E-book (PDF)

 

Data.hu

Heted76ár.hu

 

Hangoskönyv

Ha elolvasod ezt a könyvet megtudod miért, és kik alázták meg drága elhunyt testvérünk sírját. A sötétség két évezredes erőfeszítései ellenére megtudta őrizni Jézus eredeti tanításait, pontosabban átörökíteni, az újkorszak hajnalára kőbe tudta vésni. És ezen már senki sem változtathat. Életében nem tudták ezt megbosszulni, mivel Isten védelme alatt állt, ahogy te is állhatsz, ha nem hasonulsz meg tőle, így magaddal.

335972_wass_albert.jpg

10-wass-albert-sirja-600x400w.jpg

3928068_dced7d97111228b99900fb42809c68fe_x.jpg

wass_albert_onlinetaltos_blog_hu2.jpg

2018-01-10-16-15-52_175a56201827b4f_jpg-12_1.jpg