Contact Projekt

81ebtqtj-6l_ri.jpg

Ez a korszakalkotó dokumentumfilm sorozat a Pentagon által nyilvánosságra hozott, titkos UFO-kutatási aktái alapján kezd egy elképesztő nyomozásba, hírszerzési szakértők segítségével. Nagyon érdekes és egyben megtámadhatatlan alkotás. A szkeptikusok is csak a fejüket tudják vakargatni az itt látottak-hallottak után.

contact.jpg

Mint láthatod hagytam itt egy Port,hu-s linket, de az értékelés ebben a műfajban nem mérvadó. Egy magának, folyamatosan hazudni akaró, szkeptikus betegesen megtesz mindent, hogy lejárassa az olyan dolgokat melyek lerombolhatják a hazugságokból épített világukat. És egy elég friss, a hatalommal szembemenő műről van szó, így a legtöbb értékelés, nagy valószínűséggel troll programoktól származik.

 

I. évad 1.rész

 

I. évad 2.rész

A 2. rész sajnos eltűnt a Youtube-ról ami azért is érdekes mert ebben az epizódban a Chilei hadsereg főhadnagya beszél nyíltan az UFO jelenségekről és Chile hadsereg ma is működő, ezen jelenségeket vizsgáló hivatalos szervéről. De Ezen A Linken találsz pár hivatkozást, több különféle stream szolgáltatóhoz.

 

I. évad 3. rész

 

I. évad 4. rész

Sajnos ezt az epizódot sem találom, de Itt Egy Link hozzá. 

 

I. évad 5. rész

 

I.évad 6. rész

 

I. évad 7. rész

 

I. évad 8. rész

conteactp_onlinetaltos_blog_hu_3_1.jpg