Az ingyen energia és egyéb titkos találmányok

free-energy.jpg

Ez a cikk olyan videókat, riportfilmeket, és egy dokumentumfilmet mutat be, melyek együttesen bemutatják milyen világraszóló innovációkat fedeznek fel nap-mint-nap, egyes nem az intézményesített tudomány agymosásától szenvedő feltalálók, melyek megváltoztatnák a világot. És levázolja miért nem jutnak el ezek hozzánk. A szkeptikusoknak is csak ajánlani tudom, itt a lehetőség, hogy ezeket rekonstruálva cáfolni tudják a létezését. De előre szólok azért nincsenek ilyen videók a neten, mert ez lehetetlen!

Mielőtt feltennéd a kérdést, "miért nem jutottak köztudatba eme nemes találmányok ?", én is feltennék neked egy pár kérdést válaszul. Valóban szabadok lennénk? A rendszer valóban minket szolgál?

Kezdjük valami könnyeddel! Itt van pár videó arról, hogyan lehet pár egyszerű ferromágnessel ingyen világítani. Ezek egyesek szerint fake videók, de annyi van belőlük, hogy mégis párat itt hagynék.

És akkor csapjunk bele a lecsóba és nézzük meg mi a helyzet a vízzel mint korlátlan energiaforrással.

És mit szólnál ahhoz, ha 1-2 dollárból fűthetnél havonta?

De nézzük meg milyen találmányokat gáncsoltak el még Magyarországon eddig.

És végezetül nézzük meg egy tizenhárom éves gyerek találmányát.

A további kutatás már a te feladatod! Nem kételkedem benne, hogy rengeteg infót találsz a témában az interneten. És ha szeretnél építeni ilyen innovációkat, nézz utána Nikola Tesla találmányinak, már beszerezhetők a tervei a weben. Remélem segített ez a cikk felnyitni pár szemet.

freeearthenergy.jpg