UFO eltérítések

alien-abduction-2-1600.jpg

Egy olyan jelenség amit nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Túl sok a tárgyi bizonyíték és hiteles beszámoló ahhoz, hogy fikciónak képzeljük ezt az annyi embert érintő jelenséget. Az UFO eltérítés egy UFO kutatók által használt kifejezés azokra az esetekre, melyek során azonosítatlan repülőtárgyak embereket rabolnak, és a fedélzetükön történik harmadik típusú találkozás idegen lényekkel.

Sokan arrogánsan elvből elutasítják ezt a témát, pedig a bizonyítékok rengeteg esetben perdöntőek. Ne felejtsük el, hogy az érintettek többnyire orvoshoz fordulnak emlékezetkieséssel. És az elrablás emlékeire orvosi hipnózis hatása alatt emlékeznek vissza, ami egyben egy kikerülhetetlen hazugságvizsgálat is. És akkor még nem beszéltünk az ilyen esetekben kioperált, nem földi anyagból készült implantátumokról, melyek egy ismeretlen technológiához köthetők. Összeválogattam egy pár dokumentumfilmet a témában, hogy te is megismerkedhess ezekkel az elképesztő esetekkel, ha eddig még nem tetted volna meg.

antigua-profecia-biblica-fin-tiempos.jpg

Ennyi film talán elég lesz ahhoz, hogy felkeltse a figyelmed, ha pedig bővebben érdekel a téma a további kutatás már a te feladatod. Felmerülhet benned a kérdés.: Vajon mit akarnak tőlünk? Én egyszerűen annyit tudok válaszolni erre: a genetikánk érdekli őket. Semmilyen más értelmes magyarázat nincs a jelenségre. Talán nekünk is többet kellene foglalkozni ezzel a szintén rejtélyes témával. És genetikánk 90%-át, melyet a tudomány egyszerűen szemétnek nevez, talán jobban is felfedezhetnénk, mielőtt ellenünk próbálnák használni azt. Habár valószínű, hogy nem ez a céljuk az elrablásokkal, pusztán a saját fajukat akarják megmenteni a pusztulástól, mert elvesztették a szaporodási képességüket.

000105.jpg