Helyzetjelenés a földalatti háború eredményeiről

1-underground-alien-war.png

Egy beszámoló a Fehér Kalaposok eddig elért teljesítményéről, a negatív erők által uralt, földalatti bázisok felszámolása kapcsán. A győzelem már nagyon közel van, ahogy a felszínen kibontakozni látszanak az események, úgy a földalatti háború is a végéhez közeledik. 

Ha új neked ez a téma, a következő cikket ajánlom a figyelmedbe felvezetésül: A Titkos Űrprogramok Nyilvánosságra Hozatala, És Az Ezt Követő Változások

A Q projekt földalatti háborújának eredményeivel ismerkedhetsz meg a következő videóban.

Nincs Magyar felirat, de működik az automatikus fordítás. Ne csüggedj, ha nem a számítóképe világába születtél, ERRE A LINKRE KATTINTVA kapsz technikai segítségnyújtást a bekapcsolásához.

A felszín felett még érdekesebb dolgok vannak kibontakozóban. A korona vírus elterjedése azt jelzi, hogy az elit végső kétségbeesésében kijátszotta az utolsó lapját is azzal, hogy elindította az Agenda 21 protokollt. A történelem során szerzett fölényük abból fakadt, hogy hidegvérű higgadtsággal kezelték a különböző helyzeteket. A vereségük végpontjához érve elveztették ezen képességüket. Az egyetlen esélyük a fennmaradásra egy gyors kiegyezés lett volna az Egyesült Nemzetek Szövetségével és a Fehér Sárkány titkos társasággal. Abban az esetben még az átmenetet tudták volna az érdekeikhez mérten formálni, manipulálni, és így egy nagyon pici esélyük még lett volna megváltoztatni a dolgok menetét, vagy legalábbis életben maradni. Ezzel csak azt érték el, hogy felgyorsították a hatalomátvételt.

Helyzetjelenés a felszíni helyzetről: A Rothschildokat kirúgták Oroszországból és Japánból, miközben a világforradalom kibontakozik 

ww2-rrelic4.jpg