A kudarcot vallott titkos tárgyalások után elindult a Kína ellenes kampány

Frissítve!

resident-evil-andbenjamin_fulford-coronavirus-outbreak-has-creepy-connection.jpg

A keleti és a nyugati titkos társaságok közötti tárgyalások kudarcát követően hatalmas hibrid háborús támadás indult Kínával szemben - mondják a tárgyalásokhoz közeli források. A Kína elleni támadás több forrás szerint a biofegyverek, a propaganda és a gazdasági háború kombinációját használja. Ez a kampány párhuzamosan zajlik Indiában és Afrikában a tömeges éhezés megteremtésére irányuló erőfeszítésekkel.

Ez az Egyesült Államok vállalati kormányának válasza, miután az európai királyi család forrásai szerint nem talált finanszírozást a január 31-i nemzetközi fizetési határidőhöz.

A Kína elleni támadás a fejlett tervezés számos jelét mutatja. Mindenekelőtt a Kínát sújtó új koronavírus határozottan biofegyver. Az indiai kutatók azonosították a koronavírus HIV-beillesztéseit, melyeket csak szándékosan tehettek oda. 

CIA-hoz kapcsolódó orvosok szerint a beillesztéseket úgy végezték el, hogy a gyümölcs denevérvírus fertőző legyen az emberekre.

Eközben a kínai orvosok felfedezték, hogy a koronavírust olyan tüdőreceptorokhoz kötik, amelyek ötször gyakoribbak az ázsiai férfiaknál, mint az afrikai vagy az indo-európai férfiaknál. Az ázsiai nőknél is kevesebb mint a fele található az ilyen receptoroknak, mint az ázsiai férfiak esetében.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.919985v1.full

"Már tudták, hogy ez jön. Ez a Nipah vírus és tudod mit? A fehérek lényegében immúnisak, mert nekünk van acetylcholinase inhibítorunk a vírus ellen. Tudták, hogy ez a Nipah. A szar akkor fogja eltalálni a ventilátort, amikor az emberek észreveszik a halálozási arányt" Hencegett a CIA orvosa. Lentebb néhány link, amit ő küldött.

https://www.researchgate.net/publication/335187960_Potential

https://www.infectioncontroltoday.com/viral/model-predicts-bat-species-potential-spread-nipah-virus-india.

Ha bármilyen kétsége van azzal kapcsolatban, hogy ezt a támadást jó előre megtervezték, vegye figyelembe ezt a CNN cikket, amely megpróbálja feltárni Kína hibáját; különösen a Wuhan Virológiai Intézet kapcsán.

https://www.ccn.com/could-the-deadly-coronavirus-actually-be-a-man-made-killer-disease/

„A Wuhan Biotech Company emblémája megegyezik a Resident Evil sorozat Umbrella Biotech Company emblémájával. (Világunkban nincs véletlen egybeesés) ”- jegyezték meg a CIA forrásai.

 maxresdefault_1.jpg

 

Egy Mossad forrás szerint:

„Egy dolog biztos. Ezt a vírust módosították, és benne lehet minden típusú kórokozó. Mint mondjuk, úgy lett elterjesztve, mintha véletlenül történt volna, és nem szándékosan engedték volna szabadon.

Ez a cabal utolsó húzása. A világot felébreszti a hazugságuk, manipulációik, a véget nem érő háborúik és a babiloni pénzmágiájuk. Mint ahogy a Cionista cabal szivárogtató ismét kiontotta magából ezeket a dolgokat."

https://sputniknews.com/world/202001301078180161-pompeo-brands-china-central-threat-of-our-times/

Az ázsiai titkos társaságok forrásai már megígérték, hogy válaszuk „kiszámíthatatlan és rosszabb lesz, mint amit el tudsz képzelni”.

A japán katonai hírszerző források szerint szinte biztos, hogy a kínai Shinzo Abe rezsimet célozzák meg Japánban, mivel ezt a kínai támadás alvállalkozójaként azonosították. Bár azokat a képeket, melyeken Abe a háttérben levő náci szimbólumokkal mosolyog, elsikálták az internetről, az jól ismert tény, hogy ő egy náci..

https://www.theguardian.com/world/2014/sep/09/neo-nazi-photos-pose-headache-for-shinzo-abe 

Amint Abe hatalomra került (a kazari maffia által ellopott választásokon keresztül), elkezdte egy bioharci gyár építését, amely a Kake Gakuin Állatorvosi Főiskolának lett álcázva, állítják a japán források. Megjegyezték, hogy ennek a hírhedt japán fasiszta egységnek a tagjai a 731-es háború hadosztályának a tanítványai voltak. Japán földalatti források szerint Wuhanban is létrehoztak egy üzletet.

A nácik természetesen ismertek voltak a „nem ária” fajok legyilkolásának tervéről (a japánokat tisztelt áriáknak tartották). Ezért hajtják végre a Kína elleni támadást az Afrikában és Indiában történő tömeges éhezés létrehozására irányuló tervvel együtt.

A CIA forrásai szerint ez a művelet az Antarktiszi bázisaikból irányítva zajlik, ahol az időjárás-módosítási technológiát alkalmazták Szaúd-Arábia sivatagában csapadék előállítására. Ezek a sivatagi sáskák óriási elterjedéséhez vezettek. Az esőzés befejezése után a sáskák felszálltak és Etiópiába illetve Szudánba költöztek, ahol ismét a természetellenes esők hirtelen megnövekedtek a sivatagokban, lehetővé téve a sáskák 20-szoros szaporodását. Miután ezek a sivatagok ismét kiszáradtak, a sáskák elkezdték megtámadni Afrika kenyérkosár országait, ahogy ott növényeket ültettek. Hasonló támadás most Indiára is lesújthat. Ez azt jelenti, hogy a világ két olyan területén, ahol a legnagyobb népességnövekedés tapasztalható, tömeges éhezés alakulhat ki. Az alábbi cikkek leírják a folyamatot.

https://www.scientificamerican.com/article/unprecedented-locust-invasion-approaches-full-blown-crisis/

https://www.wsj.com/articles/africas-worst-locust-plague-in-decades-threatens-millions-11580475600

https://apnews.com/854648cd0a9f634ec0473f7442469295

https://www.thenational.ae/world/africa/somalia-declares-locust-outbreak-a-national-emergency-1.972860

A CIA forrásai szerint a nácik az éhezés fenyegetésével próbálják arra kényszeríteni az indiaiakat és afrikaiakat, hogy szakítsák meg kapcsolataikat a kínaiakkal.

https://news.yahoo.com/africa-mobilises-against-coronavirus-fears-mount-023022451.html

A források szerint ez a kínaiak démonizálására és elszigetelésére irányuló hatalmas kampány része. Ezt a kampányt a nyugati vállalati propaganda média hihetetlen és szenzációhajhász, félelmet keltő kampánya is mutatja.

Akkor most vegyünk be egy adag valóságot. Eddig, amióta ez a cikk nyilvánosságra került, 17 205 megerősített vírus- és 361 haláleset volt Kínában. Ez körülbelül 2% -os halálozási arány, alacsonyabb a szokásos influenzánál, amelynek halálozási aránya körülbelül 13%.

A perspektíva szempontjából önmagában 2019 januárjában 608 000 ember szenvedett rendszeresen előforduló influenzát Kínában. Az Egyesült Államokban 2018-ban 80 000 ember halt meg influenzában. Tehát miért nem volt pánik a médiában, ezen sokkal nagyobb pandémiák kapcsán?

https://www.washingtonpost.com/national/health-science/last-years-flu-broke-records-for-deaths-and-illnesses-new-cdc-numbers-show/2018/09/26/97cb43fc- c0ed-11e8-90c9-23f963eea204_story.html 

A rothschild-i irányítású AP ezen főcíme mindent elmond: "Az új vírustól való félelem Kína elleni érzetet vált ki világszerte."

https://apnews.com/04f18aafe1074a1c06b4203edcbdc661

A cikk frissítése:

 Ennek természetesen az az oka, hogy ez a félelem kampány a Kína elszigetelését célzó gazdasági kampányhoz kapcsolódik. Ifjabb Wilbur Ross amerikai kereskedelmi miniszter kijelentette, hogy a koronavírus segíteni fogja az amerikai gazdaságot, megjegyezve:

„Ez ad az üzleti vállalkozásoknak egy másik szempontot, amelyet figyelembe kell venni, amikor átvizsgálják ellátási láncukat. Az összes többi dolog mellett - ott volt a SARS, ott volt az afrikai sertésvírus, most már itt van ez is - ami egy újabb kockázati tényező, amelyet az embereknek figyelembe kell venniük. Azt hiszem, ez elősegíti a munkahelyek Észak-Amerikába történő visszatérésének felgyorsítását. Valamennyi USA államba és néhányat Mexikóba is. ”

https://www.zerohedge.com/political/wilbur-ross-says-chinas-coronavirus-outbreak-will-help-bring-jobs-back-america

A Kína elleni kampány magában foglalja az országba induló légitársaságok járatainak törlését és a nem kínaiak evakuálást Kínából.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-outraged-world-cancels-flights-and-shut-borders-amid-coronavirus-outbreak

Vannak arra utaló jelek is, hogy az amerikaiak készen állnak arra, hogy a régóta fennálló fenyegetésüket felhasználják arra, hogy Kínát levágják az olajkészleteikről. Ezt az Egyesült Arab Emírségek partjainál egy olajszállító tartályhajó elleni támadásban mutatkozik meg.

https://www.zerohedge.com/markets/us-navy-confirms-incident-coast-uae-oil-tanker-burns

A kínaiak éppen most építettek egy szárazföldi csővezetékeket és csak egy ilyen forgatókönyvet szem előtt tartva halmozták fel olajkészleteiket. Ez az oka annak, hogy a kínai olajigény 20% -kal esett vissza azóta, hogy országuk ellen a legutóbbi hibrid hadviselésű támadása megkezdődött.

https://www.straitstimes.com/business/economy/china-oil-demand-has-plunged-20-on-wuhan-virus-lockdown-biggest-shock-since-global

Ugyanakkor a kínaiak számára baljós módon az oroszok reakciója azt mutatja, hogy ha lökést adnak nekik, akkor szövetségesek lesznek az európaiakkal. Az oroszok lezárták Kínával a szárazföldi határukat, válaszul erre az úgynevezett pandémiára.

https://tass.com/society/1115523

 Ugyanakkor az USA látszólag hatalmas előkészületeket hajt végre az Oroszország elleni háborúra felkészülve, de a bennfentesek tudják, hogy ez valójában egy Kína ellen irányuló, közös orosz és amerikai háború előkészületeinek a része.

https://www.newsweek.com/exclusive-cold-war-back-focus-iran-military-prepares-war-russia-1485088

A kínaiak nem hülyék és tudják, hogy támadnak. Tehát milyen lehet egy kínai ellentámadás? Korábban magas rangú kínai bennfentesek azt mondták nekem, hogy vannak vészhelyzeti terveik, amelyek heteken belül lehetővé teszik India, a Koreai-félsziget és Délkelet-Ázsia (mínusz Vietnam) elfoglalását. Ezenkívül gyenge kapcsolatként azonosították Japánban Shinzo Abe rabszolgarezsimjét. Egy éjszakán át tartó gyilkossági kampánnyal könnyen megsemmisíthetik azt. Valószínű, hogy szerte a világon a legtöbb kazár maffiafőnök hirtelen megfog halni.

A várakozásoknak megfelelően a részvény- és az árupiacok globális összeomlását is láthatjuk. Például a kínai részvényindexek 9% -kal estek a kereskedés első napján, a Holdújév ünnepi időszakát követően.

https://sputniknews.com/business/202002031078210259-chinese-stocks-fall-nearly-9-on-opening-after-extended-holiday-amid-coronavirus-outbreak/

Ez azt jelzi, hogy a globális pénzügyi rendszer tervezett szétesése már folyamatban lehet.

A legfrissebb fejlemények kapcsán az a zavaró, hogy mind a Pentagon, mind az ázsiai titkos társaságok úgy reagáltak erre a válságra, hogy megszüntették a kommunikációt olyan semleges harmadik felekkel, mint a Fehér Sárkány Társaság. Ezek az információs áramkimaradások azt jelzik, hogy a háború előkészítése folyamatban van. Ez egy vesztes-vesztes eredmény és katasztrófa lenne a bolygó számára.

A WDS ehelyett egy laza világszövetséget javasolt, ahol a nemzetállamok megtartják hagyományos függetlenségüket, de az országok együtt dolgoznak olyan kérdésekben, amelyek az egész bolygót érintik. A P3 szabadkőművesek akiknek a befolyásuk alatt áll 1,5 milliárd katolikusuk, és a 2,3 milliárd tagú Brit Nemzetközösség támogatja ezt a lépést. A kínai kemény vonalvezetők azonban egy kínai uralom alá eső világot szorgalmaznak, és eddig megtagadták a világbékét célzó találkozókban való részvételt.

Végül egyre több jel mutat arra, hogy a háború már az űrben és a föld alatt is zavaros. Számos jelentés történt  természetellenes földrengésekről a világ minden tájáról. Egyre több bizonyíték van valamiféle az űrben zajló  háborúról, amint az az alábbi linkeken is látható.

https://www.foxnews.com/science/experts-try-to-identify-mysterious-light-that-streaked-over-southern-california

 

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu