Mermaids

onlinetaltos_blog_hu_mermaiden.jpg

Egy kétrészes dokumentumfilm meglepő témában. Nem célom a dokumentumfilm hitelességét bizonygatni. Bőven elég ha ráveszlek arra, hogy egy picit gondolkodj el. Biztos vagy benne, hogy ismered bolygónk élővilágát? Nem lehetséges, hogy léteznek olyan fajok is köztünk, melyek az állatok és emberek közt vannak félúton? Ha a válaszod igen és nem, ebben a sorrendben, akkor az önteltségi mutatód nem épp a szerénységedre enged következtetni. Felfogod mekkora bolygón élünk?

És azt is, hogy mekkora része érintetlen az ember jelenlététől? A bolygónk felszínének háromnegyedét víz borítja. Hihetetlen nagy önteltségről tanúskodna azt gondolni, hogy ezen terület egy nagyon pici részét is ismerjük. Hajókázunk a felszínén, egy-két tűhegynyi ponton néha lemerülünk, de ennyi. Ez pont semmi! És akkor még a szárazföldön fellelhető hatalmas, érintetlen területekről nem is beszéltünk. Mire alapozod, hogy bármit is tudsz a világról? Pusztán arra, hogy egy jól láthatóan korrupt rendszernek elhittél mindent amit bemagoltatott veled? Volt bármi jele is annak, hogy bármit is megakart tanítani neked? Nem lehet, hogy addig magoltatta veled az információit amíg vissza nem adtad pont úgy ahogy ő leírta neked? Szerinted ez tanítás, vagy elmeprogramozás? Mikor voltál utoljára a vadonban? Mikor volt utoljára, hogy nem négy fal között, vagy az épületek övezete utcákon tartózkodtál? Talán egy, vagy két éve, amikor egy emberektől nyüzsgő, turistaútvonalon sétáltál egy nemzeti parkban? Voltál egyáltalán már valaha a vadonban? Elárulom neked az a világ, a városok, falvak pedig azok a helyek, melyek a világtól elzárva tartanak téged. Mit tudhatnál így a világról? Hiszen életedben nem jártál még ott? Mire alapozod az úgynevezett tudásod mindenről, mikor még nem is láttál semmit a saját szemeddel? Sokan értelmesnek tartják a darwini evolúció elméletet. Pedig semmilyen kézzelfogható bizonyíték nem támasztja alá. Van bármilyen lelet ami a fajok másik fajjá való átalakulását bizonyítaná? Mondhatod az ősemberek és emberek esetében van. De ebben nem lenne igazad. Van sok az ember és állatközt félúton elhelyezkedő fajtól származó lelet, de azt a bizonyos hiányzó láncszemet, ami bizonyíthatná az elméletet, 1838-óta nem találták meg. Ha közel kétszáz év alatt nem sikerült bebizonyítani ezt az alaptalan elméletet, nem lehetséges, hogy ezek külön fajok voltak? Mondhatnád, hogy DNS-ünk nagy mértékben megegyezik a majmokéval, de ez is botorság lenne. DNS-ünk tíz százaléka nagy mértékben megegyezik a majmokéval. Az, hogy az intézményesített tudomány nem veszi figyelembe a DNS-ünk kilencven százalékát, még nem bizonyítja, hogy a majmokból fejlődtünk ki. A sertésekkel is nagy mértékben megegyezik a DNS-ünk 90%-a. Sokszor sertés szivet ültetnek be embereknek, amíg nem találnak megfelelő donort... A darwinizmus a világ legártalmasabb vallásának az alapköve, a materializmusé. A sellők legendája nem lehet véletlen, bizonyára van valamiféle alapja, egy ilyen széles körben elterjedt, ilyen régi időkre visszanyúló legendának. És akkor még az ősi írásokról említést sem tettünk.

A Kusok NIN-TUD-nak – a „mindentudás Nénjének” nevezték égi oltalmazójukat, aki a Föld lakóinak gondját viselte. NIN-TUD – a tombolások idejében – két éltűvé változtatott sokakat a Föld lakói közül, akik félig hal – félig ember testtel átélték a víz-tengerek árjának pusztítását és a tüzek elől a vízbe menekült.

/ MAH-GAR biblia - Vízözön és Fényözön -10. /

animal-planet-mermaids.jpg

7-3.jpg

 

Ha valóban igazi infókra épülne ez a dokumentumfilm, akkor is lenne némi utólagos cenzúra, mely akár katonai szinteken is próbálná aláásni a hitelességét, a készítőket is rákényszerítve ennek kivitelezésére, így nem tudhatjuk meg mi a valóság ezzel kapcsolatban. Ezért nem állítom azt sem, hogy valós, de az ellenkezőjét sem. Arra viszont, hogy elkezdjünk gondolkodni a korlátainkon kívül is, roppant alkalmasnak tartom.  

 

 

onlinetaltos_blog_hu_20190209_bkp001_0.jpg