Q Anon - Készülj a viharra

q-anon-wolf-you-are-ready-prepare-for-the-storm-1536x1024.jpg

Q Anon egy újabb üzenetet tett közzé, melyet értelmezhetünk bejelentésnek. A várva várt világváltoztató események már a spájzban vannak. Az idei év elején, és az előző év végén rengeteg jelét láthattuk annak, hogy a már régóta várt bibliai esemény a küszöbön áll. Q legújabb posztja pedig azt támasztja alá, jól láttuk a jeleket.

Ha neked teljesen új ez a téma a következő cikket ajánlom a figyelmedbe:

Az első megnyitott vádirat Q szerint az az esemény, mely kiváltja a nagy ébredést! Q ezért kérdezte, hogy készen állsz? És szólt, hogy készülj a viharra! És ezt az érdekes videót tette közzé, mely roppant találó, pedig csak egy régi film trailere.

Q bejegyzése

Kíváncsi vagyok mely köztisztviselők kerülnek először rács mögé. Persze ezt egyenlőre nem tudhatjuk, mert Q szerint ezt az utolsó pillanatig nem hozzák nyilvánosságra. Minden kedves éber olvasót felszólítok, hogy készüljön a közelgő eseményekre, mert a környezetetek csak rátok számíthat ezekben az időkben, amikor összeomlik a világképük, és minden megkérdőjeleződik a számukra. Senki se használja az én megmondtam alapelvet, legyünk szeretetteljesek és segítsünk mindenkit a megértésben. Ne hagyjuk, hogy ez a pozitív esemény pánikot keltsen! Meditáljunk és imádkozzunk, hogy az esemény a lehető legjobb végkimenetellel záruljon. Ahogy Jézus mondta.: "A hegyen épült várost nem lehet elrejteni." Az igazságnak hamarosan mindent el kell árasztani, ez egy törvényszerűség. És még soha nem volt annyi jel ezen ár megindulására, mint az elmúlt hónapokban. Q posztja pedig csak a koronája ezeknek a jeleknek, de remélem örömet okoz a számodra, hiszen ezért osztottam meg veled.

 

ob_3b2a18_q-annon1.jpg