Bill Gates átad mindent Kínának, mivel a titkos háború folytatódik

Frissítve

benjamin_fulford_onlinetaltos_blog_h.jpg

A Földbolygóért folytatott titkos csata Angliával, Oroszországgal, Kínával és a Pentagonnal az élen tovább folyik a sátáni kazár maffia elleni. A múlt hét legnagyobb fejleménye az, hogy a Microsoft Bill Gatese, az életét féltve, átadta a kínaiaknak a bennfentes információit a Gyógyszer Maffiáról. Az ázsiai Titkos Társaságok és a Pentagon forrásai szerint.

A hivatalos kínai Xinhua hírügynökség jelentése szerint Gates 100 millió dollárt ajánlott fel az „új koronavírus” elleni küzdelemre. Xi Jinping kínai elnök ezt írta Gatesnek:

"Támogatom az illetékes kínai intézményekkel folytatott együttműködését, és várakozással tekintek a fokozott koordinációra és összehangolt erőfeszítésekre a nemzetközi közösségben, melyek az emberek egészsége és jóléte érdekében történnek."

http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/22/c_138807761.htm

Az „érintett kínai intézmények” alatt azt érthetjük, hogy Gates minden bizonnyal együttműködik a kínai titkosszolgálatokkal.

Az Ázsiai Titkos Társaság forrásai a múlt héten elmondták a Pentagonnak, hogy tisztában vannak azzal, hogy a Kína elleni biofegyver támadást ugyanazok az emberek hajtották végre, akik John F. Kennedy elnököt meggyilkolták és 9.11-et levezényelték.

Az ázsiaiak és a Pentagon tehát együttműködnek és pontosan megosztják egymással az információkat, hogy minden bűnöst az „igazságszolgáltatáshoz vezessenek”.

Most meg kell vizsgálnunk Donald Trump amerikai elnök és rezsimjének a betöltött szerepét ebben az egészben. A legfontosabb tipp a „koronavírust” körülvevő pánik eszkalációja. A terjedése felgyorsul, miután az Egyesült Államok vállalati kormánya február 16-án hivatalosan nem tudta teljesíteni mulasztását. Ezt a világjárványt azért állították elő, hogy fedezetet biztosítsanak az Egyesült Államokban jelenleg tapasztalható hitel (és így hiányfinanszírozású import) megszüntetésére.

 Mi is megjegyezzük, hogy Trump elvesztette s katonai támogatása többségét. Ezért rákényszerült, hogy felbérelje a nyíltan, lángolóan meleg Zionistát, a Németországi, amerikai nagykövetet Richard Genellt, hogy kinevezze a nemzetközi hírszerzés igazgatójának. És ez az amiért "Trump -Q-anon" úgy publikálja az ő lakáját Kashyap Patelt, mint a nevet, amit meg kell jegyezni.

https://8kun.top/qresearch/res/8200021.html#8200492

https://edition.cnn.com/2020/02/19/politics/trump-grennell-acting-dni/index.html

A CIA és Robert David Steele tengerészeti veterán megjegyzik:

"A mandarin titkosszolgálatok hazudni fognak az Acting DNI-nek és az ők új bérencének, úgy mint Kashyap Patlnek, és mindenkinek aki elutasító az információ lényegével szemben, annak ellenére, hogy szuper megérzéseik vannak arról, hogy mire van szüksége az elnöknek, de nem kapnak mást a felforduláson és hazugságokon kívül. Mint Pompeo [államtitkár], úgy a titkos világ is megpróbál elbűvölni és felforgatni, és Grenell  elvarázsoltsága a népirtás és cionizmus iránt az ő Achille-sarkának bizonyul."

Természetesen van itt egy sokkal nagyobb játék is. A G20-ak pénzügy-minisztereinek a múlt héten Szaúd-Arábiában, az Egyesült Királyságban, Oroszországban és Kínában megrendezett összejövetele tippeket ad a tét szempontjából.

„Nagyon fontos a szinkronizálás” - mondta Sri Mulyani Indrawati indonéz pénzügyminiszter a Bloomberg tévében készített interjúban Rijádban, a G20-as pálya szélén. Indrawati hozzátette:

"Az összes ide érkező gazdasági miniszternek és a központi bankoknak is vannak olyan politikai és egyéb eszközeik, amelyeket bevethetnek és be is vetnek, beleértve a fiskális expanziót, ha szükséges."

Alapvetően azt mondja, hogy a központi bankárok korlátlan mennyiségű ösztönzőt, vagy billió dolláros számítógépes hitelpénzt hoznak létre. Ezúttal viszont ez nem fog működni így, hogy a végjátékban vagyunk.

Úgy tűnik, hogy a cionista kabinet úgy döntött, hogy Kínából Indonéziába viszi át a gyártási ágazatot. Nincsenek véletlenek.

https://news.yahoo.com/indonesia-backs-calls-coordinated-global-095844961.html

Amint azt egy orosz FSB forrás megjegyezte, "még ha az új koronavírus nem is létezne, akkor is azt kellett volna feltalálni, mert valamit kellett tenni annak megakadályozására, hogy Kína átvegye a világot."

Más szavakkal, a Nyugatnak vontatót kellett húznia a homokba, és ügyelnie kellett arra, hogy ne köszöntsön be egy kínai új világ.

A P3 Szabadkőműves források szerint a terv az, hogy világszerte fokozzák az új (tervezett) vírus pánikját, ürügyként a harci törvény bevezetésére, amelyre szükség van egy világszövetség létrehozásához.

Az ázsiai titkos társaságok forrásai azt mondják támogatják és megértik a laza világszövetség szükségességét, csakúgy, mint a Brit Nemzetközösség. Ez egy többpólusú elrendezés lenne, amely az egész bolygó problémáinak kezelésére korlátozódna. Ez egyenértékű lenne a környéken történő szemétgyűjtéssel, ahol mindenki beleegyezik abba, hogy a szemetét a bejárat elé teszi bizonyos napokon, de vállalja azt is, hogy a szemétgyűjtőket is beengedik otthonukba.

Amit ezek a csoportok nem támogatnak, az egy cionista irányítású, fasiszta Új Világrend, amelyet Sátán imádó kazár gengszterek vezetnek. Ezek az emberek továbbra is makacsul ragaszkodnak egy bibliai végső forgatókönyvhöz, amely magában foglalja a világ lakosságának 90% -os kiirtását és a többiek rabszolgaságágba taszítását. A „10 bolygókat sújtó pestis” kapcsán a közelmúltban tapasztalt félelmeik némelyike ​​a következő linken látható.

http://endoftheamericandream.com/archives/10-plagues-that-are-hitting-our-planet-simultaneously

Érdemes megjegyezni, hogy a Rothschild és Angelli családi tulajdonban lévő Economist magazin „Az Év 2019-ben” című kiadásuk borítóján az apokalipszis négy lovasát is megjelenítették.

https://ukshop.economist.com/products/the-world-in-2019?redirect=International

tw2019_cover_us_no-b-c_no_spine_cmyk_1.jpg

Mindenek után vessünk egy pillantást a félelmem pornó show-ra, amelyet az elit az elkövetkező hetekben tartogat számunkra, mindezt a koronavírus „új típusának” köszönhetően. Ne feledje, hogy ez állítólag egy „őrült gyümölcsdenevértől” indult, és most a kínai tisztviselők beismerik, hogy nem az állatpiac volt a kitörés oka, de azt nem akarják megmondani, hogy mi.

Az amit még látunk, rengeteg országban az az iparok és az országos szintű utcai rendezvények leállítása és egyéb hasonló dolgok.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-panic-goes-global-skorea-warns-watershed-moment-italy-quarantines-12-towns

Íme példának egy idézet a Newsweekből:

„Ez egy kicsit aggasztó. Amíg Padovában ez nem történt meg, szinte média mutatványnak tűnt csak ”- mondja Marco Bertoni, aki az északi Feltre városban él.

https://www.newsweek.com/italy-coronavirus-iran-lebanon-israel-1488564

Találd ki, hogy Mr. Bertoni mi lehet, segítek egy média kaszkadőr.

Japánban egy részletes vállalati médiajátékot láthatunk azokról az emberekről, akiket egy tengerjáró hajón karanténba helyeztek, majd a világ minden tájára elküldtek anélkül, hogy megfelelően megvizsgálták volna őket.

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20200220_12/

Még Irán is részt vesz a kabuki járványszínházban.

https://www.tasnimnews.com/en/news/2020/02/23/2209395/iran-intensifying-efforts-to-contain-coronavirus

Úgy néz ki, hogy Dél-Korea, akinek a „Parasite” című filmje nemrégiben Oscar-díjat kapott, most a legjobb járvány félelem pornó színészi díjat is megkapja. Minden a legújabb vírus körül forog, és már minden beteget megfertőzött egy pszichiátriai osztályon Dél-Koreában.

https://www.zerohedge.com/health/almost-all-patient-south-korean-psychiatric-ward-are-infected-coronavirus

A CIA és az ausztrál hírszerzési források ezt mondhatták az ott kibontakozó cselekményről:

„A Dél-Koreai Daegu a következő választott halálközpont Kínán után. Sok halálra lehet számítani ott. Dél-Koreát ezzel a koronavírussal célozták meg a gazdaság leépítése érdekében. Működik, mivel a KOSPI ma 3,2% -kal csökkent. Megcélozzák a hi-tech gyártóközpontokat. Daegu egy iparváros. Ez a Daegu-Gyeongbuk régió gazdasági és ipari magja, amely Korea egyik legfontosabb ipari területe."

"Csak véletlen egybeesés, hogy a gyártó ágazatokat sújtja ez a "tervező koronavírus"? Ezt a biológiailag tervezett járványt valóban egy globális világjárvány létrehozására tervezték, és éppen ezt teszik most is. Ezután egy koronavírussal fertőzött vérfarkas rendezhet Londonban ámokfutást. Isten óvja a királynőt! Ez valójában arról szól, hogy összeomlanak a világ legnagyobb gazdaságai és a bankrendszer. ”

Pontosan ez történik most.

https://www.zerohedge.com/markets/largest-shipping-decline-2009-and-thats-coronavirus

A világkereskedelem rohamosan növekszik, és a piacok hamarosan robbannak. Csak az elmúlt héten 7 billió dollárt töröltek a globális piacokról (Ez mind számítógépes bejegyzés).

 Megszokhatjuk az üres bolti polcok látványát is, és még sok mást is látni fogunk, mielőtt még vége lenne. Japánban most lehetetlen arcmaszkokat vagy fertőtlenítő alkoholt vásárolni, hacsak nem profitálóktól vesszük feláron. A Kínából származó orvosi ellátás csökkenése egyre inkább az Egyesült Államokat érinti. Ez csak a hullám csúcsa. Az alábbi linkek több példát mutatnak a világgazdaság leállásának tekintetében.

https://www.zerohedge.com/markets/keenly-aware-fda-braces-drug-and-medical-supply-shortages-china

https://www.msn.com/en-us/finance/companies/the-virus-is-interrupting-supply-chains-from-watches-to-lobsters/ar-BB10gQqz

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/china%20EPMI_1.png?itok=nV1FxZ17

https://www.reuters.com/article/us-china-health-southkorea-samsung-elec/samsung-electronics-confirms-coronavirus-case-at-phone-factory-complex-in-south-korea-idUSKCN20G0CG

https://support.google.com/android/thread/29434011?hl=en

Ahogyan a közelmúltban egy Goldman Sachs kereskedő elmondta nekem, "addig táncolok, amíg a parti folytatódik, de az ajtó mellett maradok." Csakúgy, mint a mongolok, ők is emberi pajzsokat használtak harcosaik védelmére, az oligarchák ma már a lakossági befektetőkkel is a profitjukat védik. Az alábbi linkek azt mutatják, hogy  a lakossági befektetők mikor léptek be, mind az utolsó pillanatban, éppen időben, hogy bekapják az ütést.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/retail%20stocks%20feb%202020_1.jpg?itok=O-sim0y_

https://www.zerohedge.com/markets/wall-street-scapegoat-free-trades-enticing-manic-retail-panic-buy-stocks-blow-top

Ne felejtsétek el emberek, hogy a nap végén csak a valós világban létező dolgok számítanak. Ezért van az, hogy az arany unciánként 1,645 dolláron zárult, és úgy tűnik, hogy erős bikaversenyen rohan a 2000 dollárhoz vezető úton.

"A radartól távol tartott ródium (a platinumok családjába tartozó kémiai vegyület) pénteken unciánként 12 300 dollárral zárt. Hat hónappal ezelőtt unciánként 3500 USD volt. Egy évvel ezelőtt unciánként 2500 dollár volt. „A világunkon kívül használják a titkos űrprogramokban. Közvetlen forrásból tudom ezt. " magyarázza a CIA-forrás.

A mexikói politikusok eközben az ezüst kivitelének tilalmát szorgalmazzák, és sürgetik a polgárokat, hogy fektessék be megtakarításaikat ezüstbe.

https://www.silverdoctors.com/silver/silver-news/mexican-govt-considering-not-exporting-silver-urging-citizens-to-save-in-silver/

Úgy tűnik azonban, hogy a kínai emberek bölcsebben fektetnek be, méghozzá ételekbe. Ne feledjük, hogy amint azt Midas király története világossá tette, nem lehet aranyat (vagy ezüstöt) enni. Az Orosz FSB forrásai szerint Kína hatalmas menyiségben vásárolt dióféléket, szárított gyümölcsöt, valamint húskonzervet és halat. Ezek olyan élelmiszerek, amelyek nem igényelnek hűtést vagy főzést, és katonai kampányokhoz, valamint katasztrófa esetén sürgősségi segélyekhez használják őket.

Lehet, hogy a kínaiak rájöttek valamire, most itt az ideje, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy rendelkeznek-e saját személyes ételekkel (a rizs és a bab olcsó és gyakorlatilag nem romlik).

Végül, nézzük meg a hét legfrissebb hírei közül néhányat, melyeket érdemes megemlíteni.

Az egyik az, hogy az úgynevezett Első Nemzetek aktivistái megpróbálják bezárni a vasúti forgalmat Kanadában. A kanadai kormányzati források szerint ezek az emberek pénzt kapnak a Rockefeller Brothers Alapítványtól az olaj Ázsiába történő kivitelére szolgáló csővezetékek megállítására.

https://www.breitbart.com/europe/2020/02/21/foul-play-suspected-third-train-derails-month-far-left-call-sabotage/

https://www.breitbart.com/europe/2020/02/22/trudeau-says-first-nations-pipeline-blockade-must-end-1450-workers-laid-off/

Egy másik, hogy azt halljuk, hogy Recep Erdogan török ​​elnököt hamarosan elbocsátják neo-oszmán expanzionista tervei miatt. - Erdogan ideiglenes. Nagyon hamar elbocsátják, miután átlépte a Putyin által rögzített vonalat. ” magyarázta az FSB forrás. Megpróbált az USA-hoz menekülni segítségért, de ezt a hidat már elégett.

Végezetül, mind az orosz, mind a tajvani források szerint Xi Jinping kínai elnököt meggyilkolták és klónnal helyettesítették. Ezért nemrégiben 12 napra eltűnt a nyilvánosság elől a koronavírus kitörése után. Ezt azonban kínai kormányzati forrásokkal nem tudtuk megerősíttetni.

 

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

 

Forrás: benjaminfulford.net

Fordította: onlinetaltos.blog.hu